HEMA op de negenmaandenbeurs

lang leve hydrofieldoeken!

Bij HEMA vind je al sinds 1926 de leukste verzorgingsartikelen voor baby’s. Zoals bijvoorbeeld hydrofieldoeken. Zachte en sterke hydrofieldoeken die zijn gemaakt van duurzaam katoen. En natuurlijk voor een HEMA prijsje. De hydrofieldoeken van HEMA zijn verkrijgbaar in vele kleuren en prints. Ze komen op heel veel verschillende momenten van pas.

De HEMA hydrofieldoeken zijn echte alleskunners en zijn echt onmisbaar als je net een kindje hebt. Je kunt ze gebruiken als luier, slab, doekje, badcape, verschoonkleed, zonnescherm of windscherm in de wandelwagen. De hydrofieldoek is het allemaal. En de hydrofieldoeken van HEMA zijn ook nog eens supervrolijk. Hoera!

HEMA op de 9 maanden beurs

Kom op de 9 maanden beurs naar de stand van HEMA. Want daar koop je een 3-pak hydrofieldoeken met print voor maar 5.-. En wil je weten wat je nog meer kunt doen met de hydrofieldoek? Onze influencers leren je hoe je van een hydrofieldoek een ouderwetse luier vouwt. Of een hippe tas.

gratis hydrofiel washandje met je meer HEMA klantenpas op de 9 maanden beurs

Bezoek de HEMA stand in hal 11 en je krijgt een hydrofiel washandje cadeau. Heb je nog geen klantenpas? Geen probleem! Je kunt je registreren op de stand en krijgt het washandje meteen mee naar huis. Met de ‘meer HEMA’ klantenpas krijg je nog meer leuks van HEMA. Zoals extra korting op HEMA artikelen en een tompouce voor je verjaardag.

 

limited edition bamboe setjes

HEMA heeft ook kleertjes voor de aller-, allerkleinsten die net zijn geboren. In onze newborn collectie vind je rompertjes in heel veel kleuren en dessins, de eerste schoentjes voor je baby en zachte pyjamaatjes en slaapzakken voor de nacht. Speciaal voor de 9 maanden beurs is er nu een Limited Edition setje. Dit setje bestaat uit een sokbroekje, een romper en een mutsje en is verkrijgbaar voor 10.- op de 9 maanden beurs. En doordat de stof is gemaakt van bamboe, is het ook nog eens heerlijk zacht.

bekijk de newborn kleding in de webshop

 

bamboe rompers

Je zou het misschien niet zeggen, maar stof van de bamboeplant is superzacht. Het voelt luxueus aan en zit heerlijk. Bovendien verminderen rompers gemaakt van bamboe de kans op allergische reacties en zijn ze daarom fijn voor gevoelige huidjes. De bamboe rompers zijn op de 9 maanden beurs verkrijgbaar voor 4.-

Bekijk de rompertjes in de webshop

lees meer over bamboe