HEMA op de negenmaandenbeurs

hoera! het is bamboe

Bij HEMA vind je al sinds 1926 het beste voor baby’s. En nu, in 2017, introduceren we op de negenmaandenbeurs rompers gemaakt van bamboe. De rompers zijn superzacht, blijven langer fris en houden je baby lekker warm.

superzacht en voor gevoelige huidjes

Je zou het misschien niet zeggen, maar stof van de bamboeplant is superzacht. Het voelt luxueus aan en zit heerlijk. Bovendien verminderen rompers gemaakt van bamboe de kans op allergische reacties en zijn ze daarom fijn voor gevoelige huidjes.

Omdat we jou graag mee laten vieren, was er een speciale beursaanbieding. Alleen op de negenmaandenbeurs koop je twee bamboe rompers voor maar 8.-

lees meer over bamboe

 

gratis bamboe mutsje

Kom op de negenmaandenbeurs naar onze stand in hal 11 en registreer je voor ‘meer HEMA’. Met de ‘meer HEMA’ klantenpas krijg je nog meer leuks van HEMA. Zoals extra korting en een tompouce voor je verjaardag.

Registreer je op de negenmaandenbeurs en krijg een gratis bamboe mutsje.

10% korting op de babyuitzetlijst

Als je je op de negenmaandenbeurs registreert voor ‘meer HEMA’, krijg je niet alleen een gratis bamboe mutsje, maar ook een voucher die recht geeft op 10% korting op de babyuitzetlijst. Met deze lijst zorg je ervoor dat je voor de eerste tijd met je baby een basispakket in huis hebt. Al met al een hele zorg minder toch? Er zijn tenslotte al genoeg dingen waar je aan moet denken.

bekijk de babyuitzetlijst

newborn limited editon setjes

Bij HEMA vind je de newborn kleding voor als je kindje net geboren is. Rompertjes in heel veel kleuren en dessins, de eerste schoentjes voor je baby en zachte pyjamaatjes en slaapzakken voor de nacht. Speciaal voor de negenmaandenbeurs is er nu een Limited Edition setje. Dit setje bestaat uit een sokbroekje, een romper en een mutsje en is verkrijgbaar voor 10.- op de negenmaandenbeurs. Op de beurs wordt je setje leuk verpakt in een cadeauverpakking.

bekijk de newborn kleding in de webshop

 

laat je rompertje bedrukken

Heb je een rompertje aangeschaft en wil je deze extra bijzonder maken? Laat deze op de negenmaandenbeurs bedrukken met de naam van de baby voor maar 10.- (deze prijs is inclusief de romper).