HEMA schadeverzekeringen gaan verder bij InShared

HEMA Verzekeringen naar InShared Logo


Per 26 februari 2024 zijn jouw schadeverzekeringen verdergegaan bij InShared. Hieronder vallen de volgende verzekeringen: auto-, brommer-, woon-, dieren-, reis-, fiets-, motor-, aansprakelijkheids-, rechtsbijstand-, scooter-, inboedel-, opstal-, caravan- en ongevallenverzekering. We gaan dus in 2024 wel door met de HEMA Zorgverzekering. HEMA stopt met het aanbieden van de schadeverzekeringen omdat we onze willen focussen waar we het beste in zijn: het zelf ontwerpen en maken van producten voor een beter alledaags leven in een mooiere wereld. De klantenservice en afhandelen van schades werden al verzorgd door InShared, maar onder de merknaam van HEMA. Alles loopt dus eigenlijk gewoon verder zoals je gewend bent. Het belangrijkste: je blijft goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie.

meer informatie


Alles over jouw schadeverzekering

veelgestelde vragen schadeverzekering

Heb je een vraag over jouw verzekering? Of over de overgang van jouw HEMA schadeverzekering naar InShared. Op deze pagina staan alle antwoorden. En daar staat ook hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice.
meer informatie

schade melden

Schades die plaatsvinden tot en met 25 februari 2024 kan je melden in de bekende HEMA online polismap. Schades die plaatsvinden na deze datum meld je hier. Schades die plaatsvinden na deze datum meld je bij InShared.

meer informatie

klantenservice

Heb je een vraag over jouw schadeverzekering, hier vind je de meeste antwoorden en gegevens van de klantenservice. Voor jouw HEMA zorgverzekering kan je hier terecht


meer informatie


HEMA zorgverzekering + 10% winkelkorting


Sinds 2014 werken HEMA en Menzis samen met als doel om iedere Nederlander de goede zorg te kunnen bieden. Voor elkaar zorgen en met elkaar. Iedereen kan zich bij HEMA verzekeren, jong of oud, ziek of gezond. Wij vinden het belangrijk dat goede zorg voor iedereen beschikbaar is. Kortom, de kennis en kunde van Menzis, gecombineerd met 10% extra voordeel op bijna al jouw aankopen op hema.nl en in alle Nederlandse HEMA winkels. Dit blijft ook in 2024 onveranderd, zowel voor bestaande als nieuwe klanten die naar de HEMA zorgverzekering zijn overgestapt.

meer informatie

meer productinformatie

beoordeling

goed idee
artikel is toegevoegd aan je mandje