HEMA

maten en pasvorm van HEMA kleding

Kleding die niet lekker zit, blijft in de kast hangen. Daarom wordt veel aandacht besteed aan het draagcomfort en de pasvorm. Voor ieder artikel worden vooraf volwassenen en kinderen uitgenodigd om te komen ‘doorpassen’. Pas als we helemaal zeker zijn van de juiste pasvorm, wordt de kleding in productie genomen. Bijna alle kleding wordt door HEMA zelf ontworpen. Onze stylisten zijn mensen met een nuchtere kijk op mode. Ze halen hun inspiratie van de catwalk, maar vertalen de internationale trends naar mooie, draagbare kleding. De materialen die gekozen worden, zijn geschikt voor gebruik in de was- en droogmachine, zodat je er zo min mogelijk omkijken naar hebt. Laat anderen maar naar jou omkijken.

maatvoering
Uitgangspunt voor de maatvoering is het gemiddelde postuur van mannen, vrouwen en kinderen, zoals uit TNO onderzoek is gebleken. Deze afmetingen vormen de basis voor alle kledingstukken. En probleempjes die niet kunnen worden opgelost met een consequente maatvoering, daar passen we wel een mouw aan.

maattabel dames

maattabel dames

maattabel panty's

maatindeling panty’s
Deze is afgestemd op de maten zoals je gewend bent van onze collectie damesmode. In de grafiek kan je op basis van je lengte en gewicht heel makkelijk jouw juiste maat opzoeken.

maattabel panty's

maattabel heren

maattabel heren

maattabel herenbroeken

maattabel herenbroeken

winkelmandje