HEMA 95 jaar

HEMA 95 feest in de winkels

 

kom je ook proeven?

Op zaterdag 23 oktober kun je ruim 70 verschillende winkels de pretzelbrownie-karameltaart van Anne Michelle komen proeven. Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt en kom langs vanaf openingstijd tot de voorraad strekt om deze heerlijke taart te komen proeven!

 

 

HEMA 95 kleurplaat

Download hier de leuke HEMA 95 kleurplaat en lever deze in bij jouw lokale HEMA om kans te maken op een mooi prijzenpakket. Veel kleurplezier!

download kleurplaat
Link
 

winkelwedstrijd

In veel van onze winkels kun je meedoen aan een lokale winkelwedstrijd. Lever je kassabon of het deelnameformulier in in de betreffende HEMA 95 winbox en maak kans op leuke prijzen. Vraag in jouw filiaal naar de HEMA 95 winbox en de actievoorwaarden. Veel succes!

 

gratis op de foto

Tijdens de HEMA 95 campagneperiode kun je op vrijdag en zaterdag in verschillende HEMA winkels op de foto. De professionele fotograaf van Shoots & More komt een mooie portretfoto maken van jou en je gezin. Van de foto krijg je een gratis vergroting van 15x20 cm mee, direct geprint met de vernieuwde direct klaar snelservice van HEMA fotoservice. Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van de winkels waar je op de foto kunt.

lees meer
Link
 

DJ Barry Paf van 100%NL in HEMA Rotterdam

Speciaal voor de 95e verjaardag van HEMA komt DJ Barry Paf optreden in HEMA Rotterdam Beurspleinn op zaterdag 6 november. Luister ook van 25 tm 31 oktober naar 100%NL en maak daar dagelijks kans op mooie HEMA prijzen.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje