slaapzakken katoen

categorieën

filters

prijs
18 tot 25
kleur
dessin
mouwlengte
tog waarde
7 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Baby Slaapzak Katoen Met Auto's Groen (groen)

baby slaapzak katoen met auto's groen

Deze lichtgroene baby slaapzak met auto's heeft lange mouwen. De lange rits met kinbescherming beschermt baby's tere huidje.Een slaapzak of trappelzak helpt je kindje om veilig en rustig te slapen. Ook blijft je baby lekker warm in een slaapzak en kan hij of zij veel moeilijker omrollen of uit bed klimmen. Deze katoenen slaapzak heeft een TOG-waarde van 3. Dat betekent dat de slaapzak een normale vulling heeft en je kan hem het hele jaar door gebruiken bij een kamertemperatuur tussen de 16 en 20 °C.

27.50

20.63

maat
50/62, 68/80, 86/104
Baby Slaapzak Padded Velvet Beren Gebroken Wit (gebroken wit)

baby slaapzak padded velvet beren gebroken wit

Deze mouwloze baby slaapzak met beren heeft een lange ritssluiting met kinbescherming, die baby's tere huidje bij de hals beschermt. Deze katoenen slaapzak heeft een TOG-waarde van 3. Dat betekent dat de slaapzak een warme vulling heeft en geschikt is voor gebruik bij kouder winterweer en een kamertemperatuur onder de 18°C. Ook blijft je baby lekker warm in een slaapzak en kan hij of zij veel moeilijker omrollen of uit bed klimmen.

30.-

22.50

maat
50/62, 68/80, 86/104
Baby Slaapzak Met Drukknoopmouwen Padded Bessen Gebroken Wit (gebroken wit)

baby slaapzak met drukknoopmouwen padded bessen gebroken wit

Deze gebroken witte slaapzak met bessen heeft lange mouwen die je door middel van de drukknopen ook los kunt maken. De lange rits heeft een kinbescherming, om de huid te beschermen. De slaapzak heeft een normale vulling en kan het hele jaar door worden gebruikt, behalve bij hoge zomertemperaturen. 

32.50

24.38

maat
50/62, 68/80, 86/104
Baby Slaapzak Mouwloos Velours Lichtgroen (lichtgroen)

baby slaapzak mouwloos velours lichtgroen

Deze mouwloze groene baby slaapzak heeft een lange ritssluiting met kinbescherming, die baby's tere huidje bij de hals beschermt. De slaapzak is gemaakt van zachte velours met ribbels. Een slaapzak of trappelzak helpt je kindje om veilig en rustig te slapen. Ook blijft je baby lekker warm in een slaapzak en kan hij of zij veel moeilijker omrollen of uit bed klimmen. Deze katoenrijke slaapzak heeft een TOG-waarde van 3. Dat betekent dat de slaapzak een normale vulling heeft en je kan hem het hele jaar door gebruiken bij een kamertemperatuur tussen de 16 en 20 °C.

25.-

18.75

maat
50/62, 68/80, 86/104
  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Nijntje Baby Slaapzak Mouwloos Padded Velvet Beige (beige)

nijntje baby slaapzak mouwloos padded velvet beige

Deze mouwloze baby slaapzak met nijntje heeft een lange ritssluiting met kinbescherming, die babys tere huidje bij de hals beschermt. Deze katoenen slaapzak heeft een TOG-waarde van 3. Dat betekent dat de slaapzak een normale vulling heeft en je kan hem het hele jaar door gebruiken bij een kamertemperatuur tussen de 15°C en 21°C. Een slaapzak of trappelzak helpt je kindje om veilig en rustig te slapen. Ook blijft je baby lekker warm in een slaapzak en kan hij of zij veel moeilijker omrollen of uit bed klimmen.

25.-

maat
50/62, 68/80, 86/104
Baby Slaapzak Mouwloos Velours Oudroze (oudroze)

baby slaapzak mouwloos velours oudroze

Deze mouwloze roze baby slaapzak met kleine bruine bloemetjes heeft een lange ritssluiting met kinbescherming, die baby's tere huidje bij de hals beschermt. De slaapzak is gemaakt van zachte velours met ribbels. Een slaapzak of trappelzak helpt je kindje om veilig en rustig te slapen. Ook blijft je baby lekker warm in een slaapzak en kan hij of zij veel moeilijker omrollen of uit bed klimmen. Deze katoenrijke slaapzak heeft een TOG-waarde van 3. Dat betekent dat de slaapzak een normale vulling heeft en je kan hem het hele jaar door gebruiken bij een kamertemperatuur tussen de 16 en 20 °C.

25.-

18.75

maat
50/62, 68/80, 86/104
Baby Slaapzak Mouwloos Padded Velvet Teckels Gebroken Wit (gebroken wit)

baby slaapzak mouwloos padded velvet teckels gebroken wit

Deze mouwloze baby slaapzak met teckels heeft een lange ritssluiting met kinbescherming, die baby's tere huidje bij de hals beschermt. Deze katoenen slaapzak heeft een TOG-waarde van 3. Dat betekent dat de slaapzak een normale vulling heeft en je kan hem het hele jaar door gebruiken bij een kamertemperatuur tussen de 15°C en 21°C. Een slaapzak of trappelzak helpt je kindje om veilig en rustig te slapen. Ook blijft je baby lekker warm in een slaapzak en kan hij of zij veel moeilijker omrollen of uit bed klimmen.

25.-

18.75

maat
50/62, 68/80, 86/104