smart lamp

categorieën

filters

prijs
10 tot 18
fitting
vermogen (watt)
7 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Smart LED Lamp Kogel E27 - 4.5W - 450 Lm - Helder

smart led lamp kogel e27 - 4.5w - 450 lm - helder

Deze smart kogel LED lamp is gemaakt van glas en heeft een LED filament met helder licht. HEMA smart werkt ook in combinatie met bijvoorbeeld Google Home of een Alexa speaker. Je bedient de lamp namelijk op afstand via wifi met de gratis HEMA smart app of de HEMA smart afstandsbediening.

12.-

Smart LED Lamp Kaars E14 - 4.5W - 450 Lm - Helder

smart led lamp kaars e14 - 4.5w - 450 lm - helder

Deze smart kaars LED lamp met kleine fitting is gemaakt van glas en heeft een LED filament met helder licht. HEMA smart werkt ook in combinatie met bijvoorbeeld Google Home of een Alexa speaker. Je bedient de lamp namelijk op afstand via wifi met de gratis HEMA smart app of de HEMA smart afstandsbediening.

12.-

Smart LED Lamp Edison 7W - 806 Lm - Goud

smart led lamp edison 7w - 806 lm - goud

Deze smart edison LED lamp is gemaakt van goudkleurig glas, wat zorgt voor een mooi en warm effect. HEMA smart werkt ook in combinatie met bijvoorbeeld Google Home of een Alexa speaker. Het LED filament geeft warm sfeervol licht.

14.-

Smart LED Lamp 7W - 806 Lm - Globe - Goud

smart led lamp 7w - 806 lm - globe - goud

Deze smart LED globelamp is gemaakt van goudkleurig glas, wat zorgt voor een mooi en warm effect. HEMA smart werkt ook in combinatie met bijvoorbeeld Google Home of een Alexa speaker. Het LED filament geeft warm sfeervol licht.

15.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Smart LED Lamp Globe 7W - 806 Lm - Goud

smart led lamp globe 7w - 806 lm - goud

Deze grote smart LED globelamp is gemaakt van goudkleurig glas, wat zorgt voor een mooi en warm effect. HEMA smart werkt ook in combinatie met bijvoorbeeld Google Home of een Alexa speaker. Het LED filament geeft warm sfeervol licht.

17.50

Smart LED Lamp Peer E27 - 9W - 806 Lm - Wit

smart led lamp peer e27 - 9w - 806 lm - wit

Deze smart peer LED lamp heeft wit licht. HEMA smart werkt ook in combinatie met bijvoorbeeld Google Home of een Alexa speaker. Je bedient de lamp namelijk op afstand via wifi met de gratis HEMA smart app of de HEMA smart afstandsbediening.

10.-

Smart LED Lamp Peer E27 - 7W - 806 Lm - Helder

smart led lamp peer e27 - 7w - 806 lm - helder

Deze smart peer LED lamp is gemaakt van glas en heeft een LED filament met helder licht. HEMA smart werkt ook in combinatie met bijvoorbeeld Google Home of een Alexa speaker. Je bedient de lamp namelijk op afstand via wifi met de gratis HEMA smart app of de HEMA smart afstandsbediening.

12.-