sokken met print

categorieën

filters

prijs
3 tot 11
maat
kleur
bleek instructie
categorie
dessin
kenmerk
58 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Dames Enkelsokken Met Katoen - 5 Paar Zwart (zwart)

dames enkelsokken met katoen - 5 paar zwart

Set van vijf paar katoenrijke dames enkelsokken in de kleuren grijs en zwart. De sokken zijn effen, hebben strepen of een leuk animal dessin met glitters.

7.50

maat
35/38, 39/42
Kinder Enkelsokken Met Katoen - 5 Paar Multi (multi)

kinder enkelsokken met katoen - 5 paar multi

Set van vijf paar katoenrijke kinder enkelsokken in verschillende kleuren. Alle sokken hebben een dessin met strepen. Door de verstevigde hielen en tenen kun je ze nog langer dragen.

7.-

3.-

maat
23/26, 27/30, 31/34, 35/38, 39/42
Heren Sokken Met Katoen - 2 Paar Zwart (zwart)

heren sokken met katoen - 2 paar zwart

Een set van twee paar lange zwarte heren sokken met een comfortabele boord. In de set zit een paar sokken met gekleurde ruiten en net onder de boord staan geborduurde HEMA-tompoucen. Het andere paar heeft een groen ruitjes dessin. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

7.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen Grafisch - 5 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

heren sokken met katoen grafisch - 5 paar donkerblauw

Set van vijf paar katoenrijke lange herensokken. Op de sokken staan allemaal verschillende grafische prints. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatje in komen. Het katoen is gekamd en van langere vezels gemaakt, wat ze niet alleen mooier maar ook sterker maakt.

11.-

maat
39/42, 43/46
  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Heren Sokken Met Katoen - 5 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

heren sokken met katoen - 5 paar donkerblauw

Een set van vijf paar donkerblauwe heren sokken. De sokken zijn effen of hebben een leuk dessin met sterren of ruiten. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

11.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 5 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

heren sokken met katoen - 5 paar donkerblauw

Een set van vijf paar heren sokken in verschillende kleuren blauw en grijs. De sokken zijn effen of hebben een leuke print met fietsen, strepen of stippen. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

11.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen Vlieg - 5 Paar Zwart (zwart)

heren sokken met katoen vlieg - 5 paar zwart

Set van vijf paar katoenrijke lange herensokken. De sokken zijn allemaal zwart en hebben een verschillende print. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatje in komen. Het katoen is gekamd en van langere vezels gemaakt, wat ze niet alleen mooier maar ook sterker maakt.

11.-

5.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 5 Paar Zwart (zwart)

heren sokken met katoen - 5 paar zwart

Een set van vijf paar heren sokken in verschillende kleuren zwart en grijs. De sokken zijn effen of hebben een leuk dessin met blokken of sterren. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

11.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 2 Paar Zwart (zwart)

heren sokken met katoen - 2 paar zwart

Een set van twee paar lange zwarte heren sokken met een comfortabele boord. In de set zit een paar sokken met gekleurde ruiten en net onder de boord staan geborduurde HEMA-rookworsten. Het andere paar heeft een roze ruitjes dessin. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

7.-

maat
39/42, 43/46
Heren Sokken Met Katoen - 5 Paar Multi (multi)

heren sokken met katoen - 5 paar multi

Een set van vijf paar heren sokken in verschillende kleuren. De sokken hebben allemaal een dessin met kleine witte stippen. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

11.-

maat
39/42, 43/46
Herensokken Met Katoen - 5 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

herensokken met katoen - 5 paar donkerblauw

Set van vijf paar katoenrijke herensokken in de kleuren donkerblauw en gemêleerd grijs. De sokken zijn effen of hebben een leuk dessin met fietsen of stippen. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatjes in komen. Ook zijn de sokken gemaakt van langere katoenvezels. Hierdoor blijven ze langer sterk en mooi.

11.-

maat
39/42, 43/46
Herensokken Met Katoen - 5 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

herensokken met katoen - 5 paar donkerblauw

Set van vijf paar katoenrijke herensokken in verschillende kleuren blauw. De sokken zijn effen of hebben een leuk dessin met strepen of gekleurde stippen. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatjes in komen. Ook zijn de sokken gemaakt van langere katoenvezels. Hierdoor blijven ze langer sterk en mooi.

11.-

maat
39/42, 43/46
Dames Sokken Met Katoen - 2 Paar Bruin (bruin)

dames sokken met katoen - 2 paar bruin

Een set van twee paar katoenrijke lange dames sokken. In de set zit een paar bruine sokken met een zwarte animal print en een zwart paar met feestelijke bruine glitters. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatjes in komen. Ook zijn de sokken gemaakt van langere katoenvezels. Hierdoor zijn ze sterk en mooi en gaan ze langer mee.

6.50

3.-

maat
35/38, 39/42
Sokken Met Katoen Cheers&beers Geel (geel)

sokken met katoen cheers&beers geel

Een paar lange gele sokken met een print van glazen schuimend bier. De tenen en hielen van de katoenrijke sokken zijn versterkt, waardoor ze nog langer meegaan. Koop een leuke fun socks verzenddoos (art.nr. 4190001 of 4190002) om het vrolijke voeten cadeau per post te versturen.

5.25

maat
35/38, 39/42, 43/46
Sokken Met Katoen Lovebirds Zwart (zwart)

sokken met katoen lovebirds zwart

Een paar lange zwarte sokken met een print van rode hartjes en witte tortelduifjes. De tenen en hielen van de katoenrijke sokken zijn versterkt, waardoor ze nog langer meegaan. Koop een leuke fun socks verzenddoos (art.nr. 4190001 of 4190002) om het vrolijke voeten cadeau per post te versturen.

5.25

maat
35/38, 39/42, 43/46
Sokken Met Katoen Time For Cake Roze (roze)

sokken met katoen time for cake roze

Een paar lange roze en mintkleurige sokken met een vrolijke print van een dripcake. De tenen en hielen van de katoenrijke sokken zijn versterkt, waardoor ze nog langer meegaan. Koop een leuke fun socks verzenddoos (art.nr. 4190001 of 4190002) om het vrolijke voeten cadeau per post te versturen.

5.25

maat
35/38, 39/42, 43/46
Sokken Met Katoen Nr.1 Roze (roze)

sokken met katoen nr.1 roze

Een paar lange roze sokken met een vrolijke print van een gouden medaille met het cijfer 1. De gele tenen en hielen van de katoenrijke sokken zijn versterkt, waardoor ze nog langer meegaan. Koop een leuke fun socks verzenddoos (art.nr. 4190001 of 4190002) om het vrolijke voeten cadeau per post te versturen.

5.25

maat
35/38, 39/42, 43/46
Sokken Met Katoen Cheers Zwart (zwart)

sokken met katoen cheers zwart

Een paar lange zwarte sokken met een vrolijke print van champagneflessen, knallende kurken en toostende champagneglazen. De tenen en hielen van de katoenrijke sokken zijn versterkt, waardoor ze nog langer meegaan. Koop een leuke fun socks verzenddoos (art.nr. 4190001 of 4190002) om het vrolijke voeten cadeau per post te versturen.

5.25

maat
35/38, 39/42, 43/46
Baby Sokken Met Katoen - 5 Paar Roze (roze)

baby sokken met katoen - 5 paar roze

Een set van vijf paar baby sokken in verschillende kleuren roze en beige.De sokken zijn effen of hebben een dessin met strepen of hartjes. Op de onderkant van de katoenrijke sokjes zit een antislip profiel, zodat kinderen niet uitglijden. De kleinste maten (0-6 maanden) hebben geen nopjes. .

22.50

15.75

maat
18-24 m, 75C, 85E, XL
Herensokken Met Katoen - 5 Paar Donkerblauw (donkerblauw)

herensokken met katoen - 5 paar donkerblauw

Set van vijf paar katoenrijke herensokken in verschillende kleuren blauw en grijs. De sokken zijn effen of hebben een leuk dessin met strepen. De hielen en tenen zijn verstevigd zodat er minder snel gaatjes in komen. Ook zijn de sokken gemaakt van langere katoenvezels. Hierdoor blijven ze langer sterk en mooi.

11.-

5.-

maat
39/42, 43/46
Dames Sokken Met Katoen - 5 Paar Zwart (zwart)

dames sokken met katoen - 5 paar zwart

Een set van vijf paar katoenrijke dames sokken in verschillende kleuren. De sokken zijn effen of hebben een dessin met hartjes of glitters. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

11.-

maat
35/38, 39/42
Herensokken Met Katoen Takkie - 2 Paar Grijsmelange (grijsmelange)

herensokken met katoen takkie - 2 paar grijsmelange

Een set van twee paar katoenrijke herensokken. De ene sok is gemêleerd grijs gestreept en de ander heeft een Takkie dessin. De hiel en tenen zijn versterkt, zodat je ze nog langer kunt dragen.

7.50

maat
39/42, 43/46
Herensokken Met Katoen Bier - 2 Paar Zwart (zwart)

herensokken met katoen bier - 2 paar zwart

Een set van twee paar katoenrijke herensokken. De sokken zijn zwart met over de ene sok helemaal een bier dessin en bij het andere paar staat het alleen boven de enkel. De hiel en tenen zijn versterkt, zodat je ze nog langer kunt dragen.

7.50

3.-

maat
39/42, 43/46
Kinder Sokken Met Katoen - 5 Paar Roze (roze)

kinder sokken met katoen - 5 paar roze

Een set van vijf paar katoenrijke kinder sokken in verschillende kleuren. De sokken zijn effen of hebben een leuk dessin met bloemen of ruiten. De lange sokken hebben een comfortabele boord. De tenen en hielen zijn verstevigd, waardoor je minder snel gaatjes krijgt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen met langere vezels, waardoor ze niet alleen mooier, maar ook sterker zijn en langer meegaan. 

8.-

maat
23/26, 27/30, 31/34, 35/38

sokken met print kopen bij HEMA

Ze zijn hipper dan ooit: sokken met print. En dan vooral de bedrukte sokken die zichtbaar zijn onder die nét iets te korte broek. Bij HEMA worden we daar blij van. Van ananassen en ander fruit tot dieren: het kan ons niet gek genoeg. Maar ook als je gewoon je sokkenlade wat wilt opfleuren, kun je bij ons terecht. Zo koop je bij ons ook enkelsokken met de leukste printen. Ze vrolijken je dag al direct op. Bijkomend voordeel: na iedere wasbeurt heb je de sokken met print in een mum van tijd gesorteerd. Handig!


vrolijk je dag op met sokken in de uniekste printjes

Ga je voor stippen, dieren, fruit of een legerprint? De keuze is aan jou. Bij HEMA hebben we namelijk een ruim aanbod sokken met de vrolijkste patroontjes. Deze vrolijken niet alleen je dag op, maar hebben ook nog eens de optimale pasvorm. Zo hebben onze katoenen sokken een versterkte hiel en tenen en de footies een siliconen antislip hiel. En daarnaast blijven ze mooi. Was na was. Wil je nooit misgrijpen? Ga dan voor een multipack sokken met print. Kun je ook nog eens leuk afwisselen. Toch liever effen sokken? Dat kan natuurlijk ook. Dankzij ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils. En ook fijn om te weten: bij HEMA ben je ervan verzekerd dat je duurzaam shopt. Wij houden ons namelijk continu bezig met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in onze productieketen, het verduurzamen van de materialen die we gebruiken en het vergroenen van de manier waarop we onze artikelen maken. Duurzaam betekent overigens niet duur: je shopt de sokken met print én andere favorieten gewoon voor een HEMA prijsje.


shop jouw bedrukte sokken voor het hele gezin op hema.nl

Bij HEMA shop je sokken met print voor het hele gezin. Want we verkopen ze voor zowel heren, dames en kinderen. Maar je kunt bij ons terecht voor nog veel meer vrolijks. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze leuke rompers met print? Of onze schoenen voor meisjes en jongens; ook gemaakt met de vrolijkste kleuren en patronen. Benieuwd geworden? Je bekijkt het aanbod makkelijk op hema.nl, waarna het na een paar muisklikken snel bij je thuisbezorgd wordt. Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen in één van onze winkels. Er is altijd wel een HEMA bij jou in de buurt. Echt HEMA.