weekplanner agenda

categorieën

filters

prijs
3 tot 6
papiergewicht
9 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Weekplanner 21x12

weekplanner 21x12

Je noteert het allemaal op de weekplanner, dat creëert overzicht en rust. Een afscheurblok met op elk van de 120 pagina's één week, onderverdeeld in 7 dagen. Aan het einde van de week scheur je het vel eraf en begin je weer met een nieuwe pagina.

3.-

Weekplanner Magnetisch

weekplanner magnetisch

Een weekplanner met 60 pagina's met alle dagen van de week, zodat je per dag je afspraken kunt noteren. De planner heeft een bloemen dessin. Aan de achterkant zitten magneetstrippen zodat je de planner aan een magneetbord of koelkast kunt hangen.

4.-

Weekplanner Magnetisch 21x28

weekplanner magnetisch 21x28

Een weekplanner met 60 vellen met daarop alle dagen van de week, zodat je steeds per dag al je afspraken kunt noteren. Aan de achterkant zitten twee magneetstrippen zodat je de planner aan een magneetbord of koelkast kunt hangen. Een weekplanner met 60 vellen met daarop alle dagen van de week, zodat je steeds per dag al je afspraken kunt noteren.

4.-

Weekplanner 13.5x27.7 Spiraal Bladeren

weekplanner 13.5x27.7 spiraal bladeren

Deze langwerpige weekplanner heeft een stevige kartonnen kaft met groene bladeren. Binnenin vind je 60 dubbelzijdig bedrukte vellen waarop alle werkdagen van de week staan en op de achterkant is er ruimte voor aantekeningen en een todo lijstje. Zo heb je in een oogopslag je hele weekplanning op papier.

4.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Weekplanner 13.5x27.7 Spiraal Planeten

weekplanner 13.5x27.7 spiraal planeten

Deze langwerpige weekplanner heeft een stevige kartonnen kaft met groene bladeren. Zo heb je in een oogopslag je hele weekplanning op papier. Binnenin vind je 60 dubbelzijdig bedrukte vellen waarop alle werkdagen van de week staan en op de achterkant is er ruimte voor aantekeningen en een to do lijstje.

5.-

Weekplanner Sassy Me Blok 23x11.5

weekplanner sassy me blok 23x11.5

Een dik afscheurblok met op elke pagina één week, onderverdeeld in 7 dagen met een extra vak voor weekdoelen. Je noteert het allemaal op de weekplanner, dat creëert overzicht en rust. Aan het einde van de week scheur je het vel eraf en begin je weer met een nieuwe pagina.

6.-

Weekplanner Spiraal 13x27 Perfect Planner

weekplanner spiraal 13x27 perfect planner

Deze langwerpige weekplanner heeft een stevige, roze kartonnen kaft met de rosé goudkleurige tekst 'perfect planner'. Binnenin staat op elke pagina van de 60 vellen alle dagen van de week vermeld en op de achterkant is nog ruimte voor aantekeningen en een to do lijstje. Zo heb je in een oogopslag je hele weekplanning op papier.

4.-

Weekplanner Magnetisch 21x29.5 60 Vel

weekplanner magnetisch 21x29.5 60 vel

Een weekplanner met 60 vellen met daarop alle dagen van de week, zodat je steeds per dag al je afspraken kunt noteren. Aan de achterkant zitten twee magneetstrippen zodat je de planner aan een magneetbord of koelkast kunt hangen. Aan de onderkant is ook nog ruimte om een to do lijstje te maken.

4.-

Weekplanner Magnetisch A4 Kat En Bij

weekplanner magnetisch a4 kat en bij

Een weekplanner met 60 vellen papier waarop alle dagen van de week vermeld staan, zodat je per dag je afspraken kunt noteren. Op de planner staan bijen, vlinders en een kat. De planner heeft aan de achterkant magneetstrippen zodat je hem aan een magneetbord, koelkast of stalen kast kunt hangen.

4.-