weekplanner agenda

categorieën

filters

prijs
3 tot 6
papiergewicht
9 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Weekplanner Magnetisch

weekplanner magnetisch

Een weekplanner met 60 pagina's met alle dagen van de week, zodat je per dag je afspraken kunt noteren. De planner heeft een bloemen dessin. Aan de achterkant zitten magneetstrippen zodat je de planner aan een magneetbord of koelkast kunt hangen.

4.59

Weekplanner 21x12

weekplanner 21x12

Je noteert het allemaal op de weekplanner, dat creëert overzicht en rust. Een afscheurblok met op elk van de 120 pagina's één week, onderverdeeld in 7 dagen. Aan het einde van de week scheur je het vel eraf en begin je weer met een nieuwe pagina.

3.50

Weekplanner Met Spiraal 13x27 Zigzag

weekplanner met spiraal 13x27 zigzag

Deze bureau weekplanner heeft een stevige kartonnen kaft met zigzag strepen. Binnenin vind je 60 dubbelzijdig bedrukte vellen waarop alle werkdagen van de week staan en op de achterkant is er ruimte voor aantekeningen en een todo lijstje. Zo heb je in een oogopslag je hele weekplanning op papier.

4.50

Weekplanner Magnetisch 21x28

weekplanner magnetisch 21x28

Met deze weekplanner maak je een overzicht van al je taken voor de komende week, verdeeld per dag. Er is ook ruimte voor to do lijstjes en het tijdstip waarop iets moet gebeuren en voldoende ruimte voor notities. Je kunt de planner neerleggen of ophangen op een metalen ondergrond met de magneetstrips aan de achterkant.

4.59

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Magnetische Weekplanner A4 Roze

magnetische weekplanner a4 roze

Een weekplanner met 60 vellen papier waarop alle dagen van de week vermeld staan, zodat je per dag je afspraken kunt noteren. De planner heeft aan de achterkant magneetstrippen zodat je hem ook aan een magneetbord, koelkast of stalen kast kunt ophangen. Op de roze pagina's met een kleurverloop staan hartjes en een zonnetje.

4.59

Weekplanner Met Spiraal 21x27 Wolken

weekplanner met spiraal 21x27 wolken

Deze weekplanner heeft een stevige kartonnen kaft met lila en roze wolken. Binnenin vind je 60 dubbelzijdig bedrukte vellen waarop alle werkdagen van de week staan en op de achterkant is er ruimte voor aantekeningen en een todo lijstje. Zo heb je in een oogopslag je hele weekplanning op papier.

5.75

Weekplanner Met Spiraal 13x27 Sterren

weekplanner met spiraal 13x27 sterren

Deze langwerpige weekplanner heeft een stevige, blauw kartonnen kaft met kleurige planeten en zilveren sterren.Binnenin vind je 60 dubbelzijdig bedrukte vellen waarop alle werkdagen van de week staan en op de achterkant is er ruimte voor aantekeningen en een todo lijstje. Zo heb je in een oogopslag je hele weekplanning op papier. Door de spiraal kun je de bladzijden makkelijk omslaan en blijven ze goed openliggen.

5.75

Weekplanner Magnetisch 21x29.5 60 Vel

weekplanner magnetisch 21x29.5 60 vel

Een weekplanner met 60 vellen met daarop alle dagen van de week, zodat je steeds per dag al je afspraken kunt noteren. Aan de achterkant zitten twee magneetstrippen zodat je de planner aan een magneetbord of koelkast kunt hangen. Aan de onderkant is ook nog ruimte om een to do lijstje te maken.

4.59

Weekplanner Magnetisch A4 Kat En Bij

weekplanner magnetisch a4 kat en bij

Een weekplanner met 60 vellen papier waarop alle dagen van de week vermeld staan, zodat je per dag je afspraken kunt noteren. Op de planner staan bijen, vlinders en een kat. De planner heeft aan de achterkant magneetstrippen zodat je hem aan een magneetbord, koelkast of stalen kast kunt hangen.

4.59