wekkers digitaal

categorieën

filters

prijs
17 tot 23
breedte in cm
hoogte in cm
kleur
draadloos
type batterij
lengte in cm
5 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Wekker Digitaal LED (zwart)

wekker digitaal led

Een snoerloze digitale wekker met LED-verlichting en een snooze-functie. De zwarte wekker met afgeronde hoeken werkt op 3x AAA (LR) batterijen, deze zijn niet inbegrepen. Om batterijvermogen te sparen, dooft het display in rust. Na het indrukken van de snooze/light button, licht het display 10 seconden op. Meer tips kun je nalezen in de gebruiksaanwijzing in de verpakking.

20.-

Wekker Digitaal LED Met Snoer (zwart)

wekker digitaal led met snoer

Een zwarte digitale wekker met afgeronde hoeken. De cijfers worden altijd getoond in rode LED verlichting als je de stekker gebruikt. Alleen als enkel batterijen gebruikt worden en om vermogen te sparen, dooft het display in rust. Na het indrukken van de snooze/light knop, licht het display dan voor 10 seconden op. Uiteraard heeft de wekker ook een snooze functie voor als je nog even wilt blijven liggen. De wekker werkt op 3x AAA (LR3) batterijen, deze zijn niet inbegrepen. Hij heeft een vermogen van 0.45W. Je kan instellen dat het licht s nachts dooft tussen bepaalde, zelf gekozen, uren. Meer tips kun je nalezen in de gebruiksaanwijzing.

20.-

Wekker Digitaal (wit)

wekker digitaal

Een snoerloze en digitale wekker waarbij je zelf kunt kiezen tussen een 12 of 24 uurs aanduiding. De wekker heeft een donkere display en als je op de snooze/light knop drukt, wordt het scherm 10 seconden verlicht. Om batterijvermogen te sparen, dooft het display in rust. Uiteraard heeft de wekker ook een snooze functie voor als je nog even wilt blijven liggen. De witte wekker met afgeronde hoeken werkt op 3x AAA (LR) batterijen, deze zijn niet inbegrepen. Meer tips kun je nalezen in de gebruiksaanwijzing.

17.50

Wekker Digitaal (zwart)

wekker digitaal

Een snoerloze en digitale wekker waarbij je zelf kunt kiezen tussen een 12 of 24 uurs aanduiding. De wekker heeft een donkere display en als je op de snooze/light knop drukt, wordt het scherm 10 seconden verlicht. Om batterijvermogen te sparen, dooft het display in rust. Uiteraard heeft de wekker ook een snooze functie voor als je nog even wilt blijven liggen. De zwarte wekker met afgeronde hoeken werkt op 3x AAA (LR) batterijen, deze zijn niet inbegrepen. Meer tips kun je nalezen in de gebruiksaanwijzing.

17.50

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Wekkerradio (wit)

wekkerradio

Een digitale wekker die ook de datum laat zien en waarbij je zelf kunt kiezen tussen een 12 of 24 uurs aanduiding. De wekker heeft een donkere display en als je op de snooze/light knop drukt, wordt het gehele scherm 10 seconden blauw verlicht. Ontspannen wakker worden of in slaap vallen met het geluid van de radio kan als je instelt dat de radio na een aantal minuten vanzelf uitgaat. Uiteraard heeft de wekker ook een snooze functie voor als je nog even wilt blijven liggen. De wekkerradio werkt als backup ook op 3x AAA (LR3) batterijen, deze zijn niet inbegrepen. De wekker heeft een vermogen van 0.63W. Meer tips kun je nalezen in de gebruiksaanwijzing.

23.-

digitale wekker kopen bij HEMA

Met de komst van smartphones heeft niet iedereen meer een digitale wekker in huis. Echter is een klassieke digitale wekkerradio altijd handig om erbij te hebben. Zeker als je een diepe slaper bent. En wel eens op een andere manier wakker wilt worden dan met de standaard tune van je smartphone. Met een wekkerradio die digitaal is, kun je namelijk instellen dat je gewekt wordt met de radio. Toch een stuk gezelliger. Bij HEMA hebben we de keuze uit meerdere digitale wekkers met batterijen met verschillende functies, zodat je precies de digitale wekker vindt die bij jou past. Je shopt deze makkelijk op hema.nl, maar je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze ruim 500 winkels.


een digitale wekkerradio is altijd handig voor erbij

Met een digitale wekker op je smartphone ben je direct online. Even je berichten checken, social media afgaan. Niet echt de beste start van je dag, toch? Je wilt immers wakker worden zonder teveel prikkels. Voor veel mensen is het dan ook een uitkomst om weer een digitale wekker aan te schaffen, om zo van deze gewoonte af te komen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een analoge wekker. Echter zitten er een aantal voordelen aan de digitale wekker vast. Een wekker die digitaal is, biedt meerdere functies die de analoge wekkers niet kunnen bieden. Zo kun je bij een wekker die digitaal is een snoozefunctie instellen, een uitkomst voor velen. Dan hoef je niet direct je bed uit, maar kun je toch nog even lekker snoozen. Ook kun je met een digitale wekkerradio verschillende alarmen instellen, ideaal als je door de week heen op verschillende tijden op moet staan. Ook erg fijn: dankzij het LED display is de tijd ook in het donker zichtbaar. Zo hoef je niet je telefoon te pakken om de tijd te checken, waarna je weer direct klaarwakker bent. Overigens kun je veel zelf instellen bij een digitale wekkerradio. Zo kun je heerlijk in slaap vallen met een zacht radiomuziekje, die op de aangegeven tijd vanzelf uitgaat. Ook kun je er zelf voor kiezen om het scherm donker te laten of op te laten lichten, door makkelijk op de bovenkant te drukken.


digitale wekker op batterijen

Alle digitale wekkers van HEMA functioneren op batterijen. En bij HEMA houden we van duurzaam. Zo kun je bij onze winkels al je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Onze digitale wekkers dragen het symbool voor gescheiden inzameling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur. Het valt hierdoor onder de bepalingen van richtlijn 2012/19/EU die voorschrijft dat het gerecycled dan wel ontmanteld moet worden om het milieu te sparen. Koop jouw wekker met digitale functie online op hema.nl, dan heb je deze snel in huis. Je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze filialen. En nu je zeker weet dat je goed gewekt wordt, kun je ook direct een kijkje nemen bij onze heerlijke dekbedovertrekken, kussens en fijne kussenslopen. Gemaakt van de heerlijkste materialen met oog op het milieu, voor een heerlijke nachtrust. Echt HEMA.