wekkers digitaal

categorieën

filters

prijs
17 tot 23
kleur
draadloos
type batterij
5 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

digitale wekker kopen bij HEMA

Met de komst van smartphones heeft niet iedereen meer een digitale wekker in huis. Echter is een klassieke digitale wekkerradio altijd handig om erbij te hebben. Zeker als je een diepe slaper bent. En wel eens op een andere manier wakker wilt worden dan met de standaard tune van je smartphone. Met een wekkerradio die digitaal is, kun je namelijk instellen dat je gewekt wordt met de radio. Toch een stuk gezelliger. Bij HEMA hebben we de keuze uit meerdere digitale wekkers met batterijen met verschillende functies, zodat je precies de digitale wekker vindt die bij jou past. Je shopt deze makkelijk op hema.nl, maar je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze ruim 500 winkels.


een digitale wekkerradio is altijd handig voor erbij

Met een digitale wekker op je smartphone ben je direct online. Even je berichten checken, social media afgaan. Niet echt de beste start van je dag, toch? Je wilt immers wakker worden zonder teveel prikkels. Voor veel mensen is het dan ook een uitkomst om weer een digitale wekker aan te schaffen, om zo van deze gewoonte af te komen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een analoge wekker. Echter zitten er een aantal voordelen aan de digitale wekker vast. Een wekker die digitaal is, biedt meerdere functies die de analoge wekkers niet kunnen bieden. Zo kun je bij een wekker die digitaal is een snoozefunctie instellen, een uitkomst voor velen. Dan hoef je niet direct je bed uit, maar kun je toch nog even lekker snoozen. Ook kun je met een digitale wekkerradio verschillende alarmen instellen, ideaal als je door de week heen op verschillende tijden op moet staan. Ook erg fijn: dankzij het LED display is de tijd ook in het donker zichtbaar. Zo hoef je niet je telefoon te pakken om de tijd te checken, waarna je weer direct klaarwakker bent. Overigens kun je veel zelf instellen bij een digitale wekkerradio. Zo kun je heerlijk in slaap vallen met een zacht radiomuziekje, die op de aangegeven tijd vanzelf uitgaat. Ook kun je er zelf voor kiezen om het scherm donker te laten of op te laten lichten, door makkelijk op de bovenkant te drukken.


digitale wekker op batterijen

Alle digitale wekkers van HEMA functioneren op batterijen. En bij HEMA houden we van duurzaam. Zo kun je bij onze winkels al je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Onze digitale wekkers dragen het symbool voor gescheiden inzameling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur. Het valt hierdoor onder de bepalingen van richtlijn 2012/19/EU die voorschrijft dat het gerecycled dan wel ontmanteld moet worden om het milieu te sparen. Koop jouw wekker met digitale functie online op hema.nl, dan heb je deze snel in huis. Je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze filialen. En nu je zeker weet dat je goed gewekt wordt, kun je ook direct een kijkje nemen bij onze heerlijke dekbedovertrekken, kussens en fijne kussenslopen. Gemaakt van de heerlijkste materialen met oog op het milieu, voor een heerlijke nachtrust. Echt HEMA.