menu sluiten

zo werkt meer HEMA

Speciaal voor alle klanten van HEMA is er nu de 'meer HEMA' klantenpas. Hier vind je meer info over deelnemen, de voordelen, sparen voor korting en vouchers inwisselen. Heb je nog geen klantenpas? Klik hier om je te registreren of je aan te melden zonder pas.

 

meerHEMA

 

als je deelneemt aan 'meer HEMA' ontvang je een aantal leuke voordelen

   

spaar punten voor extra korting

Meer informatie over sparen vind je bij het onderdeel 'punten sparen'.

ontvang speciale aanbiedingen

Deze kortingen gaan direct af bij het scannen van je klantenpas, je hebt er geen punten voor nodig. Deze kortingen herken je in de winkel, folder of e-mails aan het 'meer HEMA' logo.

een gratis tompouce voor je verjaardag

Een paar dagen voor je verjaardag ontvang je van ons een voucher voor een gratis tompouce! Je ontvangt een e-mail waarin staat hoe je deze kunt ophalen.

welkomstcadeau: 10% korting

Doe mee en krijg 10% korting op je volgende aankoop. Zodra je geregistreerd bent voor 'meer HEMA' ontvang je ook je eerste 25 punten cadeau.

 

punten sparen

Als je meedoet met de 'meer HEMA' klantenpas spaar je punten bij elke aankoop, in de winkel en online. Je spaart 1 punt per euro en bij 50 punten kun je al een leuke korting uitkiezen!

meerHEMA

 

punten inwisselen voor kortingsvouchers

Gespaarde punten kun je inwisselen voor kortingsvouchers, die je alleen ontvangt met je 'meer HEMA' punten. De vouchers kosten 50 of 100 punten en je bepaalt zelf voor welke korting je spaart. Het voucher aanbod wisselt elke maand en je vindt deze op hema.nl en in de HEMA app onder 'voucher aanbod'.

   
meerHEMA

 

sparen met de app

Download gratis de HEMA app voor iOS of Android. Daarna vragen we je om deel te nemen aan 'meer HEMA'. Als je dit doet, kun je sparen voor extra korting en genieten van extra services in de app.

   
  • spaar met je digitale klantenpas om vouchers in te wisselen
  • check je actuele puntensaldo
  • bekijk en activeer 'meer HEMA' vouchers
  • ontvang nieuws over 'meer HEMA' aanbiedingen
     
meerHEMA

 

sparen met de plastic pas

Je kunt ook sparen met een plastic pas. Deze haal je in de winkel voor 50 cent. Vergeet niet je pas te registreren op meer hema.

            
meerHEMA

 

meer weten?

bekijk hier de veelgestelde vragen