om gebruik te kunnen maken van deze voucher moet je inloggen met jouw klantenpas. Heb je nog geen klantenpas registreer je dan hier.
Sommige vouchers zijn alleen te gebruiken in onze winkels, restaurant of take-away. Deze zijn dus niet te gebruiken via de website.
75 punten

10% korting op één product

  • geldig t/m 31 december
  • in de winkel en online

over deze voucher

Met deze voucher ontvang je 10% korting op één stuk van één product. De korting van deze voucher is geldig op bijna alle HEMA-producten. Vergeet niet je voucher aan te vinken in je winkelmandje of in te zetten bij de kassa in een van onze winkels.

shop nu

voorwaarden

- De voucher is na activatie 4 weken online geldig op hema.nl of in een van onze winkels.
- De voucher geeft recht op 10% korting op één stuk van één product.
- De voucher wordt automatisch verrekend op het duurste product op de kassabon.
- De korting geldt niet op sale producten, of in combinatie met andere vouchers en kortingscodes.
- De korting geldt niet op de volgende producten: bakkerij, gebak, HEMA Fotoservice, tassen, shoppers, gordijnen, raamdecoratie, zelfzorgmedicatie, boeken, CD's, DVD's, cadeaukaarten, iTunes, Instax, smart-verlichting, cartridges, verzekeringen, notarisservice, HEMA Tickets en samenwerking met derde partijen.

Wat gebeurt er met de korting en mijn punten als ik het product retourneer? Als je het product met de 10% korting van de voucher retourneert, worden je punten voor de voucher vergoed.

meer weten over de HEMA pas?

bekijk hier de veelgestelde vragen