roofdieren spaaractie

Wij willen je bedanken voor je  interesse in ons schoolpakket over bouw-roofdieren. We hebben veel aanmeldingen ontvangen en we zijn erg blij met de belangstelling die we hebben gekregen. Helaas moeten we je mededelen dat we op dit moment geen nieuwe aanmeldingen meer kunnen accepteren vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen die we hebben ontvangen.

Vanaf maandag 24 april tot en met zondag 4 juni kan je bij HEMA 12 roofdieren van eigen bodem sparen! Omdat deze actie niet alleen leuk, maar ook hartstikke leerzaam is, heeft HEMA er een gratis schoolpakket van gemaakt.

het schoolpakket
In het pakket zitten 5 sets met 12 roofdieren én 12 plaktattoos per set. De roofdieren kun je samen met de klas in elkaar zetten, om er daarna mee de klassen rond te gaan. Voor de plaktattoos geldt iets anders: die kun je maar één keer per tattoo gebruiken. Je vindt meer informatie over de roofdieren op basisonderwijs.online.

Er is één lespakket beschikbaar per school. Dus bestel snel jouw gratis lespakket hieronder. De sets worden binnen een week na het bestellen op school bezorgd.

de actie
De komende weken kunnen de kinderen ook zelf roofdieren van eigen bodem sparen. Bij iedere HEMA-winkel krijg je één roofdier per 10.- met een maximum van 5 roofdieren per bon. Speciaal voor deze winkelbezoekertjes is er ook een minimenu: een kindermenu in roofdieren-thema, met lekkers en een speciaal masker.

beijk alles over de roofdieren spaaractie

(downloadbare) kleurplaat

Voor extra plezier met onze roofdieren, is er ook een mooie kleurplaat! Die kan je hier downloaden of ophalen in een HEMA winkel bij de kassa en in ons restaurant. Is je kunstwerk af? Lever je kleurplaat dan in bij een HEMA-winkel in de buurt en maak kans op een mooi prijzenpakket, met onder andere een grote knuffelvos!

download kleurplaat

meer productinformatie

beoordeling

goed idee
artikel is toegevoegd aan je mandje