roofdieren spaaractie

Bij HEMA spaar je nu roofdieren van eigen bodem! Bij iedere 10 euro die je besteedt bij HEMA krijg je één roofdier inclusief bouwinstructies én een gratis plaktattoo. Spaar jij ze alle twaalf? Bekijk ze hier.

Op deze pagina vind je achtergrondinformatie per dier. Bijvoorbeeld wat de roofdieren de hele dag doen, wat (of wie) ze eten en waar je ze kan vinden.
Ook lees je hier alles over ons leuke kindermenu en de kleurplaten-actie!

Benieuwd naar de actievoorwaarden? Bekijk ze hier.

zo werkt het

In elke verpakking zit een bouwplaatje én een plaktattoo. De tattoo is natuurlijk tijdelijk, maar daardoor niet minder leuk. Even natmaken, goed vasthouden op de huid en je hebt een tattoo die zo'n 7 dagen blijft zitten.

Het bouwplaatje bestaat uit een aantal onderdelen die je los kan klikken uit het kaartje. Op de losse onderdelen staan nummers die je op volgorde in elkaar moet schuiven, zoals uitgelegd op het bouwplaatje. Zijn alle onderdelen op? Dan is je roofdier af!

Let op: sommige roofdieren zijn met z'n tweeën of met een ander onderdeel, zoals een boomstam.

bekijk de 12 roofdieren

Klik hieronder op een roofdier voor bouwinstructies en om alles over het dier te weten te komen.
Zo leer je bijvoorbeeld wat een vos eet, waar je een baars kunt vinden en hoe het huis van de das heet. 

 

het minimenu

Speciaal voor de kleintjes onder ons, hebben we een speciaal kindermenu. Het minimenu is verkrijgbaar in onze HEMA restaurants. Op het doosje staan vier leuke spelletjes: een puzzel, een doolhof, verschillenzoeker en verstoppertje. Veel smikkel- en puzzelplezier!

Klik hieronder voor de antwoorden op de spelletjes! Let op: zodra je klikt, komen alle antwoorden meteen in beeld.(downloadbare) kleurplaat

Voor extra plezier met onze roofdieren, is er ook een mooie kleurplaat! Die kan je hier downloaden of ophalen in een HEMA winkel bij de kassa en in ons restaurant. Is je kunstwerk af? Lever je kleurplaat dan in bij een HEMA-winkel in de buurt en maak kans op een mooi prijzenpakket, met onder andere een grote knuffelvos!

download kleurplaat
Link

Om verspilling te voorkomen, voegen wij bewust geen bouwdieren toe aan onze online bestellingen. Zo voorkomen we dat de beestjes onnodig worden weggegooid door klanten die er geen interesse in hebben.

Ben je toch geïnteresseerd in onze bouwdieren? Dan raden we je aan om deze op te halen in onze winkel. Zo weten we zeker dat ze bij de juiste mensen terechtkomen en voorkomen we onnodige verspilling.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje