menu sluiten
taartbakwedstrijd

HEMA taartbakwedstrijd

Hoera, HEMA wordt dit jaar 95 en viert dat het liefst met jouw taart. Maak jij de allerlekkerste, meest verrassende taart voor HEMA? Schrijf je uiterlijk 3 mei in voor onze taartbakwedstrijd en wie weet is jouw taart binnenkort te koop bij HEMA.

Lees de regels goed voor je aan de bak gaat.

ik wil meedoen
Link

 

spelregels taartbakwedstrijd

Leuk dat je aan de bak gaat! Om de wedstrijd zo smaakvol mogelijk te laten verlopen, zijn er een paar regels waar je taart aan moet voldoen.

 

hoe werkt het?

Om mee te doen aan de HEMA taartbakwedstrijd, schrijf je je uiterlijk op 3 mei in via het inschrijfformulier. Upload daarbij het recept en een foto van jouw taart. Als de inschrijfperiode is afgelopen, laten we je per e-mail weten of jouw taart door is naar de volgende ronde. Als je meedoet, ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

De grote winnaar van de taartbakwedstrijd krijgt natuurlijk de allermooiste prijs: jouw taart wordt het spektakelstuk van HEMA's 95ste verjaardag en wordt samen met de HEMA bakkers doorontwikkeld. Verder win je een rondleiding in de HEMA bakkerij, mag je 10 keer jouw taart weggeven en krijg je HEMA cadeaubonnen ter waarde van 500.-. Win je met de creatiefste taart? Dan krijg je een rondleiding door de HEMA bakkerij, mag je 10 fototaarten weggeven en krijg je cadeaubonnen ter waarde van 250.-.

Goed om te weten: er wordt voor zowel de voorrondes als de finales gekeken naar de actuele maatregelen omtrent corona. Beide worden coronaproof georganiseerd. Afhankelijk van de maatregelen, kan dit inhouden dat we deelnemers een sneltest laten afnemen. Zo kunnen we allemaal snel en veilig aan ’t beslag. Eh, aan de slag.

de taart van Roos - winnaar taartbakwedstrijd 2016

De winnende taart van de vorige taartbakwedstrijd was de red velvet taart van Roos. Deze populaire Amerikaanse taart met de verrassende smaken zuur, fris en chocolade-zoet is gedecoreerd met witte chocoladevlokken en blauwe bessen.

meer over deze winnende taart

bakken