taartbakwedstrijd

HEMA taartbakwedstrijd

De inschrijvingen voor de taartbakwedstrijd zijn gesloten. Dat betekent dat iedereen die door is naar de voorronde binnenkort bericht krijgt. Ben je benieuwd naar het vervolg van de wedstrijd? Volg de wedstrijd via onze socials.

Dankjewel voor je enthousiasme!

 

spelregels taartbakwedstrijd

Leuk dat je aan de bak gaat! Om de wedstrijd zo smaakvol mogelijk te laten verlopen, zijn er een paar regels waar je taart aan moet voldoen.

 

hoe werkt het?

De inschrijvingen voor de taartbakwedstrijd zijn gesloten. Iedereen die door is naar de voorronde ontvangt binnenkort een bericht. Lees hier nog een keertje de actievoorwaarden.

De grote winnaar van de taartbakwedstrijd krijgt natuurlijk de allermooiste prijs: jouw taart wordt het spektakelstuk van HEMA's 95ste verjaardag en wordt samen met de HEMA bakkers doorontwikkeld. Verder win je een rondleiding in de HEMA bakkerij, mag je 10 keer jouw taart weggeven en krijg je HEMA cadeaubonnen ter waarde van 500.-. Win je met de creatiefste taart? Dan krijg je een rondleiding door de HEMA bakkerij, mag je 10 HEMA taarten weggeven en krijg je cadeaubonnen ter waarde van 250.-.

Goed om te weten: er wordt voor zowel de voorrondes als de finales gekeken naar de actuele maatregelen omtrent corona. Beide worden coronaproof georganiseerd. Afhankelijk van de maatregelen, kan dit inhouden dat we deelnemers een sneltest laten afnemen. Zo kunnen we allemaal snel en veilig aan ’t beslag. Eh, aan de slag.

de taart van Roos - winnaar taartbakwedstrijd 2016

De winnende taart van de vorige taartbakwedstrijd was de red velvet taart van Roos. Deze populaire Amerikaanse taart met de verrassende smaken zuur, fris en chocolade-zoet is gedecoreerd met witte chocoladevlokken en blauwe bessen.

meer over deze winnende taart

bakken

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje