menu sluiten

War Child x HEMA pyjama

zoveel te geven aan kinderen in oorlogsgebieden

Hier is elke dag een nieuwe kans: weer een dag! Voor veel kinderen is deze realiteit anders: zij leven en liggen wakker in oorlogsgebieden. Samen met War Child en 100% NL willen we deze kinderen de kans geven om veilig te spelen, zingen, praten, leren, muziek te maken, en te slapen. Kortom: een plek waar ze de hulp krijgen die ze nodig hebben, zodat ze weer van een toekomst kunnen dromen.

Onze vrienden van 100% NL helpen met het verspreiden van deze boodschap en zijn trotse ambassadeurs van de pyjama-collectie die HEMA speciaal voor War Child heeft ontworpen.

shop nu
Link

Jij draagt hier al aan bij door te investeren in je eigen nachtrust met deze HEMA kerstpyjama's van fleece. Van iedere verkochte pyjama, gaat 25% van de verkoopwaarde rechtstreeks naar War Child. Er zijn pyjama's voor jou, je partner, je kinderen én je hond te koop in de HEMA winkels en op hema.nl.

durf te dromen

Nog altijd groeien 200 miljoen kinderen op in oorlog. Ze zijn vaak heel angstig, boos of hebben nachtmerries.

Samen met jou, War Child en 100% NL investeren we in de dromen van deze kinderen in oorlogsgebieden. Dromen over wat ze willen worden, wie ze willen zijn en wat ze willen bereiken. Wij weten dat die dromen, met de juiste hulp, uit kunnen komen. En dat wanneer je kinderen de mogelijkheid geeft weer te durven dromen, ze echt iets van hun leven kunnen maken.

War Child biedt deze kinderen een veilige plek. Waar ze hun angsten kunnen verwerken. Waar ze samen spelen, muziek maken, praten en leren. Waar ze geholpen worden weer te durven dromen. Waar ze niet meer wakker liggen van nachtmerries en op kunnen groeien tot gezonde volwassenen. Want kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit.

elk kind verdient een veilige plek

Oorlog is je grootste nachtmerrie. Veel kinderen in oorlog doen ’s nachts geen oog dicht. Als ze eenmaal slapen, nemen nachtmerries het over. En overdag? Dan gaat hun nachtmerrie door.