menu sluiten

War Child x HEMA pyjama

Wat als het monster onder je bed vroeger echt was geweest? Voor kinderen in oorlogsgebieden is een nacht zorgeloos slapen geen optie. Daarom slaan HEMA, War Child en 100% NL deze Kerst de handen ineen om geld in te zamelen voor deze kinderen. War Child biedt kinderen een veilige plek om te spelen, leren en hun angsten te verwerken, zodat ze weer durven te dromen.

Onze vrienden van 100% NL helpen met het verspreiden van deze boodschap en zijn trotse ambassadeurs van de pyjama-collectie die HEMA speciaal voor War Child heeft ontworpen.

shop nu
Link

Jij draagt hier al aan bij door te investeren in je eigen nachtrust met deze HEMA kerstpyjama's van fleece. Van iedere verkochte pyjama, gaat 25% van de verkoopwaarde rechtstreeks naar War Child. Er zijn pyjama's voor jou, je partner, je kinderen én je hond te koop in de HEMA winkels en op hema.nl.

durf te dromen

Samen met jou, HEMA en 100% NL laat War Child kinderen weer dromen. Dromen over wat ze willen worden, wie ze willen zijn en wat ze willen bereiken. Wij weten dat die dromen, met de juiste hulp, uit kunnen komen. En dat wanneer je kinderen de mogelijkheid geeft weer te durven dromen, ze echt iets van hun leven kunnen maken.

Nog altijd groeien 160 miljoen kinderen op in oorlog. Ze zijn vaak heel angstig, boos of hebben nachtmerries.

War Child biedt deze kinderen een veilige plek. Waar ze hun angsten kunnen verwerken. Waar ze samen spelen, muziek maken, praten en leren. Waar ze geholpen worden weer te durven dromen. Waar ze niet meer wakker liggen van nachtmerries en op kunnen groeien tot gezonde volwassenen.

Dat kunnen we niet alleen. Samen met jou, HEMA en 100% NL kunnen we veel meer kinderen helpen. Meer kinderen laten dromen. Want kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit.

elk kind verdient een veilige plek

Oorlog is je grootste nachtmerrie. Veel kinderen in oorlog doen ’s nachts geen oog dicht. Als ze eenmaal slapen, nemen nachtmerries het over. En overdag? Dan gaat hun nachtmerrie door.