War Child x HEMA pyjama

HEMA en War Child

HEMA ondersteunt jaarlijks War Child, bijvoorbeeld met een percentage van de verkoopprijs van de speciaal ontwikkelde War Child pyjama’s. War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden kinderen in oorlog. De organisatie helpt ze met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen. Ze zorgen ervoor dat ze leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. En creëren een veilige omgeving waar ze weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele, vreedzame toekomst kunnen opbouwen.

durf te dromen

elk kind verdient een veilige plek
Oorlog is je grootste nachtmerrie. Veel kinderen in oorlog doen ’s nachts geen oog dicht. Als ze eenmaal slapen, nemen nachtmerries het over. En overdag? Dan gaat hun nachtmerrie door.

Nog altijd groeien 200 miljoen kinderen op in oorlog en rampgebieden. Ze zijn vaak heel angstig, boos of hebben nachtmerries. Samen met jou en War Child investeren we in de dromen van deze kinderen. Dromen over wat ze willen worden, wie ze willen zijn en wat ze willen bereiken. Wij weten dat die dromen met de juiste hulp uit kunnen komen. Zo kunnen ze echt weer iets van hun leven maken.

War Child biedt deze kinderen een veilige plek. Waar ze hun angsten kunnen verwerken. Waar ze samen spelen, muziek maken, praten en leren. Waar ze geholpen worden weer te durven dromen. Waar ze niet meer wakker liggen van nachtmerries en op kunnen groeien tot gezonde volwassenen. Want kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit.

elk kind verdient een veilige plek

kerstpyjama’s HEMA maakte het de afgelopen jaren extra laagdrempelig om bij te dragen aan de missie van War Child. Dat kon al door te investeren in je eigen nachtrust met deze HEMA kerstpyjama's van fleece.