3 artikelen
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • gratis afhalen en retour in de winkel
  • terugbrengen tot 30 dagen
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • gratis afhalen en retour in de winkel
  • terugbrengen tot 30 dagen
3 artikelen

autostoeltjes en fietsstoeltjes

HEMA autostoeltjes en fietsstoeltjes zijn ideaal om er lekker op uit te trekken met je kindje. Als het lekker weer is stap je lekker op de fiets. Maar als het koud is of wanneer het regent, is het fijner om met de auto te gaan. Om je kindje veilig van A naar B mee te nemen, gebruik je een kinderstoel in de auto. Bij HEMA vind je verschillende soorten kinderautostoelen. In het begin is het raadzaam om de Maxi-Cosi te gebruiken in de auto. Die is zo gemaakt dat de autogordel het kuipje stevig vasthoudt. Je baby zit dan vast in het gordeltje van de Maxi-Cosi. Maar zodra je kleintje wat groter is en daaruit is gegroeid, heb je een echte autostoel voor je baby nodig.

 

baby autostoelen

HEMA heeft autostoelen voor baby's vanaf zes maanden. Vanaf die leeftijd kan je kindje namelijk zelf zitten. Onze autostoeltjes zijn heel stevig. En ze hebben een dubbele gordel over beide schouders. Zo zit je kleintje stevig vast. De baby autostoel kan met je kindje meegroeien. Door de hoofdsteun te verplaatsen is het ook nog een geschikte autostoel voor een baby van 9 maanden. De doorgroeistoel kan daarna gebruikt worden, voor kindjes van 9 tot en met 36 kilo. Dus ook voor een baby van één jaar oud. De autostoel is stevig en comfortabel voor je kleintje. Bovendien biedt het voldoende ruimte zodat je baby onderweg nog een beetje kan spelen met zijnspeelgoed.

 

onderweg met de baby

Op reis gaan met je kindje is best een onderneming. Je hebt verschillende babyspullen voor onderweg nodig. Bijvoorbeeld een luiertas en schone kleertjes. Neem voor de kleine een eigen Jip & Janneke toilettas met spulletjes mee. Handig voor in de auto is ook ons wagennetje, dat past om de hoofdsteun van de autostoel. Hier kun je een flesje, doekje en andere baby spullen in kwijt. Zo heb je ook terwijl je onderweg bent alles bij de hand.

 

stoelverhoger

Een stoelverhoger van HEMA geeft je kind een goede zithouding. Er komt namelijk een moment dat je kind uit de kinderstoel groeit. Vanaf ongeveer drie jaar vervang je de kinderstoel voor de doorgroei autostoel met stoelverhoger. Wanneer je kind kleiner is dan 1.35 meter, moet hij of zij in Nederland verplicht op een stoelverhoger zitten. Zowel voor- als achterin de auto. Deze zorgt er namelijk voor dat de autogordel beter om je kind heen sluit en is dus veiliger. Zo geniet je kind van het ritje, bijvoorbeeld naar school, de dierentuin of opa en oma.