menu sluiten

Black Friday

Vrijdag 29 november 2019 is het Black Friday, oftewel zwarte vrijdag en dé ideale dag om te profiteren van hoge kortingen en mooie aanbiedingen bij HEMA. Zowel online als in de winkels. Black Friday is de dag na de Thanksgiving; een nationale feestdag die gevierd wordt in onder andere de Verenigde Staten. Op Black Friday doen veel Amerikanen hun eerste kerstinkopen, omdat ze op deze dag veel artikelen met hoge kortingen kunnen kopen.

cyber monday

Om de drukte in de winkels te ontlopen, werd cyber monday geïntroduceerd voor online koopjesjagers. Op deze eerste werkdag na Thanksgiving kunnen consumenten vooral online hun slag slaan. Black friday en cyber monday waren tot een paar jaar geleden vooral een Amerikaans fenomeen, maar de laatste jaren doen ook veel Europese en Nederlandse winkels en webshops hieraan mee. HEMA natuurlijk ook!

Ben je nieuwsgierig naar welke artikelen je met korting kunt kopen tijdens Black Friday op hema.nl? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Is het (nog) geen black friday, maar ben je wel benieuwd naar acties van HEMA? Kijk dan op de kortingscode pagina. Hier vind je al onze acties met kortingscode.