afbeeldingen Vivunt Valpolicella Ripasso Superiore 0.75L - 17360135 - HEMA
afbeeldingen Vivunt Valpolicella Ripasso Superiore 0.75L - 17360135 - HEMA
afbeeldingen Vivunt Valpolicella Ripasso Superiore 0.75L - 17360135 - HEMA
afbeeldingen Vivunt Valpolicella Ripasso Superiore 0.75L - 17360135 - HEMA
afbeeldingen Vivunt Valpolicella Ripasso Superiore 0.75L - 17360135 - HEMA

over dit product

<i>"Karakteristiek de bittere kersen aangevuld met het wat krentachtige zoet vanwege de ripassotechniek, het werken met deels gedroogde druiven. Een geroosterd nootje manoeuvreert zich er behendig tussendoor. Vrij stoere uitvoering." </i> - Harold Hamersma <br><br>Deze rode wijn is heerlijk fruitig met aroma’s van kersen, rozijnen en bramen met zachte tannines voor een soepele afdronk. Heerlijk bij diverse kazen, paste en vleesgerechten. <br><br>Deze Ripasso wijn is gemaakt in het Valpolicella gebied in Noord-Italië. De Ripasso wordt ook wel het zusje genoemd van de bekende (Valpolicella) Amarone wijnen. Tijdens het wijnmaak proces worden er namelijk schilletjes, gebruikt om Amarone wijn te maken, toegevoegd aan een Valpolicella wijn; er ontstaat een Valpolicella Ripasso! Door de combinatie vindt er een tweede vergisting plaatst die de wijn een veel rijkere smaak meegeeft.
Nix18

Vivunt Valpolicella Ripasso Superiore 0.75L

/eten-drinken/wijn/rode-wijn/vivunt-valpolicella-ripasso-superiore-0.75l-17360135.html
9.99
per 6 stuks bestelbaar
online niet op voorraad, bekijk de winkelvoorraad

over dit product

<i>"Karakteristiek de bittere kersen aangevuld met het wat krentachtige zoet vanwege de ripassotechniek, het werken met deels gedroogde druiven. Een geroosterd nootje manoeuvreert zich er behendig tussendoor. Vrij stoere uitvoering." </i> - Harold Hamersma <br><br>Deze rode wijn is heerlijk fruitig met aroma’s van kersen, rozijnen en bramen met zachte tannines voor een soepele afdronk. Heerlijk bij diverse kazen, paste en vleesgerechten. <br><br>Deze Ripasso wijn is gemaakt in het Valpolicella gebied in Noord-Italië. De Ripasso wordt ook wel het zusje genoemd van de bekende (Valpolicella) Amarone wijnen. Tijdens het wijnmaak proces worden er namelijk schilletjes, gebruikt om Amarone wijn te maken, toegevoegd aan een Valpolicella wijn; er ontstaat een Valpolicella Ripasso! Door de combinatie vindt er een tweede vergisting plaatst die de wijn een veel rijkere smaak meegeeft.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee
artikel is toegevoegd aan je mandje