bellenblaas

categorieën

filters

prijs
1 tot 9
categorie
leeftijd
7 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Bellenblaas Navulling 1L

bellenblaas navulling 1l

Met onze bellenblaas navulling van 1 liter heb je altijd genoeg zeepoplossing om de mooiste bellen te blazen! Met onze bellenblaas navulling van 1 liter kan je gemakkelijk je bellenblaasfles bijvullen, zodat je geen nieuwe fles hoeft te kopen.

3.25

Mega Bellenblaas Set

mega bellenblaas set

Deze set is niet zomaar een set, het is een mega bellenblaas set! Met deze set kun je de meest fantastische bellen blazen die je ooit hebt gezien. Zo 'blaas' je extra grote bellen en kun je nog meer genieten van je eigen bellencreatie.

8.50

Bellenblaas Pistool 15cm

bellenblaas pistool 15cm

Met dit bellenblaas pistool hoef je niet zelf te blazen! Dompel het mond opzetstuk onder in zeepsop en blaas daarna de allermooiste bellen! Druk namelijk op de trekker en hij blaast vanzelf lucht.

3.75

Bellenblaas 300 Ml

bellenblaas 300 ml

Gebruik de bellenblaas alleen buitenshuis en bescherm de kleding tegen vlekken. Een set van acht bellenblaasbuisjes in vier verschillende neonkleuren. Leuk om mee te spelen of uit te delen na afloop van een kinderfeestje.

2.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Bellenblaas Pistool Dino 11cm

bellenblaas pistool dino 11cm

Met dit bellenblaas pistool hoef je niet zelf te blazen. Dompel het mond opzetstuk onder in zeepsop, druk op de trekker en deze dino blaast daarna de allermooiste bellen!

4.50

Uitdeel Bellenblaas 36 Ml - 8 Stuks

uitdeel bellenblaas 36 ml - 8 stuks

Gebruik de bellenblaas alleen buitenshuis en bescherm de kleding tegen vlekken. Een set van acht bellenblaasbuisjes in vier verschillende neonkleuren. Leuk om mee te spelen of uit te delen na afloop van een kinderfeestje.

1.75

Uitdeel Bellenblaas 36 Ml - 8 Stuks

uitdeel bellenblaas 36 ml - 8 stuks

De bellenblaas bevat Kathon, dit kan een allergische reactie veroorzaken. Gebruik de bellenblaas alleen buitenshuis en bescherm de kleding tegen vlekken.

1.75

bellenblaas kopen bij HEMA

Bellenblaas is misschien wel het leukste buitenspeelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Jongere kinderen kunnen dan misschien nog niet zelf blazen, maar vinden het vaak geweldig om de prachtige bellen te zien ontstaan. Zijn kinderen wat ouder, dan wordt het vaak een spelletje: wie blaast de mooiste en grootste bellen? Het lijkt bijna iets magisch, die mooie glanzende bol die ineens uit elkaar klapt. Een kleine bellenblaas is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Bij HEMA hebben we verschillende soorten bellenblaas waarmee je de mooiste bellen kunt blazen. Als extra verrassing zit er in de dop van de kleine bellenblaas nog een leuk behendigheidsspel met een rollend kogeltje.


uitdeel bellenblaas voor een feestje

Je kunt bij HEMA onder andere terecht voor uitdeel bellenblaas. Dit is een set met een aantal bellenblaasbuisjes. Leuk om mee te spelen of uit te delen na afloop van een kinderfeestje. Een bellenblaas is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het is goed voor de fijne motoriek, waarbij geoefend wordt met de oog-handcoördinatie en de coördinatie tussen hand en mond. Omdat het daarnaast ook goed is voor de mond motoriek, helpt het ook bij de taalontwikkeling van jonge kinderen. Soms gebeurt het dat de bellenblaas vlekken op kleding achterlaat. Dit gebeurt wanneer glycerine in contact komt met wasmiddel. Vaak komen de vlekken er in de was weer uit. Gebeurt dit niet, dan kun je het te drogen laten hangen in de zon. Wist je dat we bij HEMA nog veel meer educatief speelgoed verkopen? Van inlegpuzzels, teken-doeboek tot constructiesets, er is voor ieder wat wils. Krijgt jouw kleintje geen genoeg van bouwen? Dan filter je op hema.nl ook makkelijk op ons bouwspeelgoed. Zo hebben we bijvoorbeeld leuke bouwblokken voor de kleintjes en een metalen constructieset voor het bouwen van een vliegtuigje voor de oudere kinderen. Ben je op zoek naar houten speelgoed, dan kun je ook bij ons terecht. Bekijk bijvoorbeeld eens ons prachtig gemeubileerde poppenhuis voorzien van het FSC-keurmerk. Dit staat voor Forest Stewardship Council, wat de garantie geeft dat er geen illegale kap heeft plaatsgevonden en dat de ecosystemen van de bossen waar het hout gekapt wordt behouden blijven. Inmiddels draagt meer dan 90 procent van onze hout- en papierproducten het FSC-keurmerk.


bellenblaas bestellen op hema.nl

Ook het plastic dat wij gebruiken bij onder meer de bellenblaas voldoet aan strenge eisen. Wij zijn continu op zoek naar duurzame alternatieven en streven ernaar om in 2025, 100 procent gerecycled of hernieuwbaar materiaal voor plastic of polyester producten te gebruiken. Wil je zelf ook een steentje bijdragen? Dan kun je ook de oude bellenblaasflesjes navullen met zelfgemaakt sop. Mix water met glycerine en afwasmiddel en je blaast weer binnen een mum van tijd de mooiste bellen! Wil je bellenblaas bestellen op hema.nl, dan heb je deze binnen een paar muisklikken in huis. Je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze winkels, zodat je rond kunt snuffelen door ons assortiment. Er is altijd wel een HEMA bij jou in de buurt.