15% korting op bijna alles* met je HEMA pas bekijk actievoorwaarden

Koningsdag

null

Koningsdag

maak je klaar voor Koningsdag met HEMA

 

accessoires

Koningsdag accessoires

spelletjes

Koningsdag spelletjes

bier

bier

wijn

wijn en rosé

alcoholvrij

alcohol vrij

picknick

picknick

de leukste producten voor Koningsdag

Op 27 april is het Koningsdag en kleurt heel Nederland weer oranje. We vieren dan de verjaardag van onze Koning Willem-Alexander. Deze feestelijke dag is een typisch Nederlandse traditie. Jong en oud trekt oranje kleding aan (of rood-wit-blauw), struint over de vrijmarkt, versiert het huis met oranje koningsdagaccessoires en speelt Hollandse spelletjes. Ook zijn er festivals en feestelijkheden door heel het land. Met HEMA maak je er een geslaagde Koningsdag van. Om helemaal in de sfeer te komen kun je bij HEMA terecht voor allerlei Koningsdag producten en mooie oranje items. Zo haal je het feest naar je toe. Kleed je feestelijk in de mooiste oranje outfit en doe er bijpassende make-up bij op. Je nagels lak je natuurlijk oranje of rood-wit-blauw. Koop de leukste spellen voor in huis of doe ze met het hele gezin buiten in de achtertuin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje mikado, blikgooien, croquet of (oranje) voetbal? HEMA heeft ook dit jaar Koningsdag producten die de dag oranje kleuren en er een feest van maken.

alles voor jouw Koningsdag

Bij de verjaardag van de Koning hoort natuurlijk een mooie Koningsdag outfit en gezellige oranje producten. Bij HEMA helpen we je daar graag bij. Zowel voor kinderen als volwassenen hebben we alles voor een feestelijke Koningsdag. Denk aan t-shirts met opdruk, haarbanden en tiara’s of wat dacht je van oranje vlaggetjes, strikjes en andere accessoires en koningsdagkleding voor kinderen. Zo is er voor ieder wat wils en maak je er een groot feest van. Laat je fantasie de vrije loop; alles kan! Je kunt jouw oranjespulletjes gewoon online bestellen bij HEMA op hema.nl of in één van onze winkels.

oranje lekkers voor op Koningsdag

Wat echt niet kan ontbreken op Koningsdag is onze oranje tompouce. Dit heerlijke oranje gebakje van HEMA smaakt net als een normale, roze tompouce, maar dan met een feestelijk oranje laagje glazuur in plaats van roze. Smullen gegarandeerd met ons koningsdaggebak! Voor de grote trek of om te delen is er ook een tompoucevlaai. Om je vingers bij af te likken. En voor wie echt helemaal in de oranje sferen wilt komen hebben we ook oranje Koningsdag bier! Een heerlijke IPA, ontwikkeld samen met Lowlander. Ook oranje producten kopen is echt HEMA. Fijne Koningsdag!

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje