Koningsdag accessoires

shop nu
Link

oranje tompoucebier

shop nu
Link

Koningsdag spelletjes

shop nu
Link

witte wijn

shop nu
Link

rosé

shop nu
Link

bier

shop nu
Link

picknick

shop nu
Link
.

de leukste koningsdag accessoires en artikelen

Op 27 april is het Koningsdag en kleurt heel Nederland weer oranje. We vieren dan de verjaardag van onze Koning Willem-Alexander. Deze feestelijke dag is een typisch Nederlandse traditie. Jong en oud trekt oranje kleding aan (of rood-wit-blauw), struint over de vrijmarkt, versiert het huis met oranje koningsdag accessoires en speelt Hollandse spelletjes. Ook zijn er festivals en feestelijkheden door heel het land. Met HEMA maak je er een geslaagde Koningsdag van. Om helemaal in de sfeer te komen kun je bij HEMA terecht voor allerlei koningsdag artikelen en mooie oranje spullen. Zo haal je het feest naar je toe. Kleed je feestelijk in de mooiste oranje kleding en doe er bijpassende make-up bij op. Je nagels lak je natuurlijk oranje of rood-wit-blauw. Koop de leukste spellen voor in huis of doe ze met het hele gezin buiten in de achtertuin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje mikado, blikgooien, croquet of (oranje) voetbal? HEMA heeft ook dit jaar Koningsdag artikelen die de dag oranje kleuren en er een feest van maken.

alles voor jouw koningsdag

Bij de verjaardag van de Koning hoort natuurlijk een mooie Koningsdag outfit en gezellige oranje spullen. Bij HEMA helpen we je daar graag bij. Zowel voor kinderen als volwassenen hebben we alles voor een feestelijke Koningsdag. Denk aan t-shirts met opdruk, haarbanden en tiara’s of wat dacht je van oranje vlaggetjes, strikjes en andere koningsdag accessoires voor kinderen. Zo is er voor ieder wat wils en maak je er een groot feest van. Laat je fantasie de vrije loop; alles kan! Je kunt jouw oranjespulletjes gewoon online bestellen bij HEMA op hema.nl of in één van onze winkels.

Koningsdag oranje lekkers

Wat echt niet kan ontbreken op Koningsdag is onze oranje tompouce. Dit heerlijke oranje gebakje van HEMA smaakt net als een normale, roze tompouce, maar dan met een feestelijk oranje laagje glazuur in plaats van roze. Smullen gegarandeerd! Voor de grote trek of om te delen is er ook een tompoucevlaai. Om je vingers bij af te likken. En voor wie echt helemaal in de oranje sferen wilt komen hebben we dit jaar ook oranje Koningsdag bier! Een heerlijke IPA, ontwikkeld samen met Lowlander. Ook oranje spullen kopen is echt HEMA! Fijne Koningsdag!!