menu sluiten

Ook dit jaar is alles nog een beetje anders dan anders, ook Koningsdag.
Geen koningsspelen, vrijmarkten en massale concerten, maar gelukkig is er wel de enige echte oranje tompouce van HEMA.

ontbijten bij HEMA

jouw HEMA oranje tompouce

Speciaal om iedereen op Koningsdag te laten genieten van de echte HEMA oranje tompoucen, kun je deze nu alvast bestellen. Dan weet je zeker dat je op Koningsdag je HEMA oranje tompoucen hebt.

Bovendien bestel je ze nu extra voordelig met de 3+1 gratis actie. Je kunt je oranje tompoucen uiterlijk tot zondag 25 april 23:00 bestellen op hema.nl.

Tip: wil je de mogelijke drukte vermijden, haal dan je oranje tompouce al voor 27 april af.

bestel nu
Link
oranje

de oranje tompouce cadeaukaart

Wil je oranje tompoucen cadeau doen aan je werknemers, zakenrelaties of gewoon aan iemand in jouw omgeving? Bij HEMA vind je ook digitale cadeaukaarten, speciaal voor oranje tompoucen.

shop cadeaukaart
Link
.

koningsdag

Op 27 april is het Koningsdag en kleurt heel Nederland weer oranje. We vieren dan de verjaardag van onze koning Willem-Alexander. Deze feestelijke dag is een typisch Nederlandse traditie. Jong en oud trekt oranje kleding aan (of rood-wit-blauw), struint over de vrijmarkt en speelt Hollandse spelletjes. Ook zijn er festivals door heel het land. Althans, zo zag Koningsdag er altijd uit. Dit jaar zal het helaas anders zijn dan anders. We kunnen de feestdag niet buiten vieren, maar moeten helaas binnen blijven. Toch kun je er met HEMA alsnog een geslaagde Koningsdag van maken. Kun je niet naar de vrijmarkt? Dan kun je alsnog binnen meedoen aan de digitale kleedjesmarkt. Leuke spelletjes, de zogenoemde Koningsspelen, kun je uiteraard ook naar binnen halen. Mis je gezellige muziek en het proosten met familie en vrienden? Zet dan de tv aan voor concerten, hef het glas tijdens de thuistoost en deel dit moment virtueel met anderen. Om helemaal in de sfeer te komen kun je bij HEMA terecht voor allerlei koningsdagspulletjes. Zo haal je het feest gewoon in huis. Kleed je feestelijk in de mooiste oranje kleding en doe er bijpassende make-up bij op. Je nagels lak je natuurlijk oranje of rood-wit-blauw. Koop de leukste spellen voor in huis of doe ze met het hele gezin in de achtertuin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje mikado, blikgooien, croquet of (oranje) voetbal?

de echte oranje tompouce van HEMA

Koningsdag is dit jaar anders dan anders, maar de oranje tompouce van HEMA kun je gewoon in huis halen. Want die hoort gewoon bij Koningsdag. Dit heerlijke oranje gebakje van HEMA smaakt net als een normale, roze tompouce, maar dan met een feestelijk oranje laagje glazuur in plaats van roze. Hij wordt gemaakt van krokant bladerdeeg en de vulling van gele room is heerlijk luchtig. Smullen gegarandeerd. Voor de grote trek of om te delen is er ook een tompoucevlaai speciaal voor Koningsdag. Deze taart heeft een knapperige korst en is gevuld met witte en gele banketvulling. Er zit oranje fondant over de vlaai en hij is afgewerkt met slagroom en decoratie van chocolade. Om je vingers bij af te likken.

Om zeker te zijn van een van deze lekkernijen op Koningsdag kun je deze online bestellen. Je kunt ze afhalen in een HEMA winkel met gebaksafdeling bij jou in de buurt. Kom je ze op Koningsdag ophalen, dan krijg je er een mooi tasje bij cadeau. Hang deze bij je moeder, beste vriend of bij alle buren aan de deur. Zo kun je ook nog iemand anders verrassen met een heerlijke oranje tompouce.

alles voor jouw koningsdag outfit

Bij de verjaardag van de koning hoort natuurlijk ook een mooie Koningsdag outfit. Bij HEMA helpen we je daar graag bij. Zowel voor kinderen als volwassenen hebben we alles voor een feestelijke Koningsdag outfit. Denk aan t-shirts met opdruk. Of een mooie oranje blouse voor dames en rokjes voor kinderen. Zo is er voor ieder wat wils en maak je er ook binnen gewoon een feestje van. Je kunt natuurlijk ook met schmink aan de gang om te veranderen in wat je maar wilt. Laat je fantasie de vrije loop; alles kan! Je kunt als oranjespulletjes gewoon online bestellen bij HEMA en makkelijk thuis laten bezorgen. Dat doe je gemakkelijk en snel via hema.nl. Een fijne Koningsdag!