bloempot aardewerk

categorieën

filters

prijs
2 tot 12
diameter in cm
hoogte in cm
kleur
16 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Bloempot Aardewerk Ø10x11.5 Wit (wit)

bloempot aardewerk ø10x11.5 wit

Deze witte bloempot met brede horizontale ribbels is gemaakt van mat aardewerk. De pot is geschikt voor kleine planten. Leuk om ze in groepjes met verschillende bladkleuren en vormen bij elkaar te zetten.

8.-

Bloempot Reactief Aardewerk Ø8.5x7 Bruin (bruin)

bloempot reactief aardewerk ø8.5x7 bruin

De bijzondere vorm van deze bloempot trekt direct de aandacht in jouw huis. De bruine, geglazuurde laag heeft een kleurverloop waardoor elke vaas er weer anders uitziet en uniek is. De pot is geschikt voor een plantje met een diameter van 6 cm.

5.75

2.-

Aardewerk Bloempot Met Spikkels Ø6.5x7 (groen)

aardewerk bloempot met spikkels ø6.5x7

De bijzondere vorm van dit groene bloempotje trekt direct de aandacht in jouw huis. In het groene aardewerk zitten ruwe, donkere spikkels. De pot is geschikt voor mini plantjes zoals een cactus of vetplant. Leuk om ze in groepjes bij elkaar te zetten.

5.-

Bloempot Aardewerk Ø12x13 Groen (groen)

bloempot aardewerk ø12x13 groen

Deze groene bloempot met brede horizontale ribbels is gemaakt van mat aardewerk. De pot is geschikt voor middelgrote planten. Leuk om ze in groepjes met verschillende bladkleuren en vormen bij elkaar te zetten.

10.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Aardewerk Bloempot Ø11x10 Wit (wit)

aardewerk bloempot ø11x10 wit

Deze witte facet bloempot is gemaakt van mat aardewerk met donkere stipjes. De pot is geschikt voor kleine planten. Leuk om ze in groepjes met verschillende bladkleuren en vormen bij elkaar te zetten.

8.-

Aardewerk Bloempot Ø6x6 Wit (wit)

aardewerk bloempot ø6x6 wit

Deze witte facet bloempot is gemaakt van mat aardewerk met een ruwe structuur. De pot is geschikt voor kleine plantjes. Leuk om ze in groepjes met mooie bladkleuren bij elkaar te zetten.

5.-

Aardewerk Bloempot Ø12x13 Wit (wit)

aardewerk bloempot ø12x13 wit

Deze bovenkant van deze witte facet bloempot is gemaakt van mat aardewerk en de onderste helft heeft een ruwe structuur. De pot is geschikt voor middelgrote planten. Leuk om ze in groepjes met verschillende bladkleuren en vormen bij elkaar te zetten.

10.-

Bloempot Aardewerk Ø17x16 Lichtbruin (naturel)

bloempot aardewerk ø17x16 lichtbruin

Deze lichtbruine bloempot met verticale ribbels of schubben is gemaakt van mat aardewerk. De bloempot heeft een een ronde vorm en een opening van 12 cm voor middelgrote planten zoals een Sansevieria of de paradijsvogelplant.

12.-

Aardewerk Bloempot Met Spikkels Ø12.5x12.5 (groen)

aardewerk bloempot met spikkels ø12.5x12.5

De bijzondere vorm van deze groene bloempot trekt direct de aandacht in jouw huis. In het groene aardewerk zitten ruwe, donkere spikkels. De pot is geschikt voor middelgrote planten zoals een Sansevieria of de paradijsvogelplant. Leuk om ze in groepjes bij elkaar te zetten.

10.-

6.-

Bloempot Aardewerk Ø6x6.5 Lila (lila)

bloempot aardewerk ø6x6.5 lila

Deze lila bloempot met brede horizontale ribbels is gemaakt van mat aardewerk. De pot is geschikt voor kleine plantjes. Leuk om ze in groepjes met verschillende bladkleuren en vormen bij elkaar te zetten.

5.-

Bloempot Aardewerk Ø9x7.5 Lichtbruin (naturel)

bloempot aardewerk ø9x7.5 lichtbruin

Deze lichtbruine bloempot met verticale ribbels of schubben is gemaakt van mat aardewerk. De bloempot heeft een een ronde vorm en een opening van 6.5 cm voor kleine plantjes zoals een cactus of vetplant.

6.50

Bloempot Reactief Aardewerk Ø8x15.5 Bruin (bruin)

bloempot reactief aardewerk ø8x15.5 bruin

De bijzondere vorm van deze bloempot trekt direct de aandacht in jouw huis. De bruine, geglazuurde laag heeft een kleurverloop waardoor elke vaas er weer anders uitziet en uniek is. De pot is geschikt voor een plant met een diameter van 12 cm.

11.50

5.-

Zelfwaterende Bloempot Ø13x14.5 (naturel)

zelfwaterende bloempot ø13x14.5

Deze terracotta bloempot met gedeeltelijk witte laag heeft een waterreservoir van aardewerk met ruwe spikkels en dat zorgt voor een handig zelfwaterend systeem. Geef je plant ruim water en het teveel loopt weg in het onderste bakje met tuit. Door de zuigende werking van de terracotta pot kan je plant daarna naar behoefte water opnemen. Ideaal als je geen tijd hebt om je planten regelmatig water te geven.

12.-

7.-

Bloempot Strepen Zwart Ø18.2x18 (zwart)

bloempot strepen zwart ø18.2x18

Deze zwarte bloempot is gemaakt van aardewerk met een verticale streepstructuur. Door de effen kleur kun je de pot goed combineren met andere kleuren. In de pot past een plant met een diameter van 16.8 cm.

15.-

6.-

Bloempot Strepen Zwart Ø13x13 (zwart)

bloempot strepen zwart ø13x13

Deze zwart bloempot is gemaakt van aardewerk met een verticale streepstructuur. Door de effen kleur kun je de pot goed combineren met andere kleuren. In de pot past een plant met een diameter van 12 cm.

10.-

6.-

Bloempot Structuur Gevlekt Ø13.2x13 (wit)

bloempot structuur gevlekt ø13.2x13

Deze kleine bloempot is gemaakt van aardewerk en heeft door het gevlekte uiterlijk een lichte structuur. Door de natuurlijke kleuren past hij bij veel andere kleuren. In het potje past een kleine plant met een diameter van ongeveer 12 cm.

10.50

5.-