draadloos oplader

categorieën

filters

prijs
12 tot 20
5 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Oplader Draadloos 12x7 Zwart

oplader draadloos 12x7 zwart

Een draadloze oplader voor het opladen van smartphones die draadloos op te laden zijn. Heel erg handig voor op je nachtkastje om 's avonds je telefoon in te zetten. Leg je smartphone erop en de telefoon gaat laden.

15.-

Oplader Draadloos 15W Ø10cm

oplader draadloos 15w ø10cm

Een zwarte draadloze oplader voor het gemakkelijk opladen van je smartphone die draadloos op te laden zijn. Sluit de oplader aan in het stopcontact, leg je telefoon op de oplader en hij wordt vanzelf opgeladen. De oplader heeft een vermogen van 15W.

12.-

Organizer Met Draadloze Oplader Bamboe

organizer met draadloze oplader bamboe

Met deze organizer van bamboe blijft je bureau of tafel opgeruimd, terwijl je ondertussen je telefoon oplaadt. Op de plank zit een LED indicator die aangeeft hoe ver je apparaat opgeladen is. Naast de inkeping voor je telefoon, zijn er ook 3 andere vakjes, voor bijvoorbeeld sleutels, geld en andere dingen.

20.-

Organizer Met Draadloze Oplader Bamboe

organizer met draadloze oplader bamboe

Met deze organizer van bamboe blijft je bureau opgeruimd, terwijl je ondertussen je telefoon oplaadt. Op de plank zit een LED indicator die aangeeft hoe ver je apparaat opgeladen is. Naast het schuine stuk voor je telefoon zit een pennenbak.

15.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Organizer Hout Met Draadloze Oplader 14.5x27x1.5

organizer hout met draadloze oplader 14.5x27x1.5

Wordt geleverd met een 5W USB-kabel om de draadloze oplader aan te sluiten op stroom en een gebruiksaanwijzing. Met deze organizer van bamboe blijft je bureau opgeruimd, terwijl je ondertussen je telefoon oplaadt. Op de plank zit een LED indicator die aangeeft hoe ver het opladen is gevorderd.

20.-