houten puzzel

categorieën

filters

prijs
2 tot 13
leeftijd
12 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Houten Puzzel Jip & Janneke

houten puzzel jip & janneke

Een kleine blauwe puzzel van hout. Urenlang speelpret met speelgoed dat kinderen ook zelf zouden uitzoeken. HEMA heeft daarnaast ook opgelet dat het speelgoed veilig en stevig in elkaar zit.

3.-

Puzzel Dierenkoppen Hout

puzzel dierenkoppen hout

Een houten puzzel van verschillende dierenhoofdjes. De set bestaat uit 12 losse stukjes in vrolijke kleuren. Zet jij de goede snuitjes bij de passende oren?

7.50

Puzzel Kubus Hout

puzzel kubus hout

Deze houten puzzel bestaat uit verschillende geometrische vormen. Dit spel is vierkant de beste! Haal de puzzel uit elkaar en kijk of je de gekleurde blokken weer in elkaar krijgt tot een kubus, meerdere oplossingen zijn mogelijk.

3.-

Houten Stapelpuzzel

houten stapelpuzzel

Een houten stapelpuzzel van een brandweerman met zijn brandweerwagen. Het houten speelgoed van HEMA is mooi van vorm en kleurrijk. Houten speelgoed is ook leuk als je op zoek bent naar een speciaal cadeau.

8.-

6.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Puzzel Klok Hout Ø23cm

puzzel klok hout ø23cm

Een houten inlegpuzzel in de vorm van een klok. De puzzel bestaat uit 12 verschillende stukjes, voor elk uur één.

8.-

Inlegpuzzel Hout Dieren 22x22

inlegpuzzel hout dieren 22x22

Een vierkante inlegpuzzel gemaakt van hout. De puzzelstukjes zijn allerlei dieren in verschillende vormen en maten die je in elkaar kunt laten passen. De 10 dieren zijn ook leuk om los mee te spelen.

7.50

Houten Inlegpuzzel

houten inlegpuzzel

Een houten inlegpuzzel in de vorm van een rode auto. De puzzel bestaat uit zes stukjes met kleine handvatten, zodat je de stukjes makkelijk kunt vastpakken.

4.-

Inlegpuzzel Met Geluid Voertuigen Hout 22x30

inlegpuzzel met geluid voertuigen hout 22x30

Deze houten puzzel bestaat uit verschillende geometrische vormen. Dit spel is vierkant de beste! Haal de puzzel uit elkaar en kijk of je de gekleurde blokken weer in elkaar krijgt tot een kubus, meerdere oplossingen zijn mogelijk.

12.50

Inlegpuzzel Dieren Hout 22x30

inlegpuzzel dieren hout 22x30

Een houten inlegpuzzel met openingen waar de losse stukjes met dieren precies in passen. Met deze puzzel trainen kinderen spelenderwijs hun motoriek, lossen ze problemen op en oefenen ze met de oog handcoördinatie. Alle stukjes van deze puzzel hebben een groen dopje, dat is makkelijk om ze er weer uit te halen.

5.-

Houten Vormenpuzzel

houten vormenpuzzel

Een houten vormenpuzzel met 12 puzzelstukjes in verschillende, vrolijke kleuren en vormen. Lukt het jou om de puzzel weer in elkaar te zetten?

6.-

Inlegpuzzel Raket Hout 14x14

inlegpuzzel raket hout 14x14

Een houten inlegpuzzel met openingen waar de losse stukjes van de gekleurde raket precies in passen. Met deze puzzel trainen kinderen spelenderwijs hun motoriek en oefenen ze met de oog-handcoördinatie.

2.-

Inlegpuzzel Kat Hout 14x14

inlegpuzzel kat hout 14x14

Een houten inlegpuzzel met openingen waar de losse stukjes van de gele kat precies in passen. Met deze puzzel trainen kinderen spelenderwijs hun motoriek en oefenen ze met de oog-handcoördinatie.

2.-