kleurboek 2 jaar

categorieën

filters

prijs
1 tot 4
breedte in cm
categorie
lengte in cm
kenmerk
leeftijd
papiergewicht
16 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Jip En Janneke Kleurboek

jip en janneke kleurboek

Een kleurboek vol met 24 tekeningen van Jip en Janneke. De pagina's zijn dubbel bedrukt, zodat je nog meer tekenplezier hebt. Pak je favoriete kleurpotloden erbij en ga aan de slag.

2.50

Kleurboek Jungle 2+

kleurboek jungle 2+

Een kleurboek met grote vlakken dat al geschikt is voor kinderen vanaf 2 jaar. In het boek zitten 24 kleurplaten met verschillende tekeningen van dieren in de jungle.

1.75

Kleurboek Dino 2+

kleurboek dino 2+

Een kleurboek met grote vlakken dat al geschikt is voor kinderen vanaf 2 jaar. In het boek zitten 23 kleurplaten met verschillende tekeningen van dieren die in de prehistorie leefden, zoals de dinos en de mammoet.

1.75

Kleurboek Onderwater A6

kleurboek onderwater a6

Een klein kleurboekje in A6 formaat met 24 pagina's om in te kleuren. De kleurplaten hebben allemaal een onderwater thema met verschillende zeedieren, planten en mensen.

1.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Kleurboek A5 Sint 14.7x21

kleurboek a5 sint 14.7x21

In dit Sinterklaas kleurboek in A5 formaat staan 24 leuke kleurplaten om in te kleuren. Leuk om zon mooie tekening uit het blok cadeau te geven aan Sinterklaas.

1.75

Kleur En Doe Boek 4+

kleur en doe boek 4+

Een voor kinderen vanaf 4 jaar met 24 verschillende paginas met kleurplaten en leuke spelletjes. Je kunt bijvoorbeeld de verschillen zoeken en punten met elkaar verbinden. Een boekje dat de creativiteit stimuleert.

1.50

Kleurboek Met Stickers Huisdieren 3+

kleurboek met stickers huisdieren 3+

Een kleurboek voor kinderen vanaf 5 jaar met 24 leuke dieren kleurplaten en twee stickervellen. Dat is dubbel zoveel plezier! Op de kleurplaten en stickers staan verschillende huisdieren zoals honden, katten en konijnen.

1.50

Kleur En Doe Boek A5 5+

kleur en doe boek a5 5+

Een boek gevuld met 24 afwisselende pagina's met kleurplaten en leuke spelletjes. Je kunt bijvoorbeeld de verschillen zoeken, punten met elkaar verbinden en rekenen.

1.75

Kleur En Doe Boek A5 3+

kleur en doe boek a5 3+

Een boek gevuld met 24 afwisselende pagina's met kleurplaten en leuke spelletjes. Je kunt bijvoorbeeld de verschillen zoeken en punten met elkaar verbinden.

1.75

Kleurboek Oceaan 2+

kleurboek oceaan 2+

Een kleurboek met grote vlakken dat al geschikt is voor kinderen vanaf 2 jaar. In het boek zitten 24 kleurplaten met verschillende tekeningen van dieren die in de oceaan leven.

1.75

Kleur En Doe Boek 5+

kleur en doe boek 5+

Een voor kinderen vanaf 5 jaar met 24 verschillende paginas met kleurplaten en leuke spelletjes. Je kunt bijvoorbeeld de verschillen zoeken en punten met elkaar verbinden. Een boekje dat de creativiteit stimuleert.

1.50

Kleur En Doe Boek 3+

kleur en doe boek 3+

Een voor kinderen vanaf 3 jaar met 24 verschillende paginas met kleurplaten en leuke spelletjes. Je kunt bijvoorbeeld de verschillen zoeken en punten met elkaar verbinden. Een boekje dat de creativiteit stimuleert.

1.50

Mandala Kleurboek A4

mandala kleurboek a4

Een A4 kleurboek met 30 prachtige kleurplaten met verschillende mandalas. De kleurplaten zijn van extra dik papier en geschikt voor potloden, stiften en brushpennen. De kleurplaten zijn enkelvoudig gedrukt, waardoor je ze zorgeloos uit het boek kan scheuren.

4.-

Kleurboek Boerderij A6

kleurboek boerderij a6

Een klein kleurboekje in A6 formaat met 24 pagina's om in te kleuren. De kleurplaten hebben allemaal een boerderij thema met verschillende dieren, planten en mensen.

1.-

Holografisch Kleurboek Ruimte 3+

holografisch kleurboek ruimte 3+

Een kleurboek met 8 holografische kleurplaten voor kinderen vanaf 3 jaar. De tekeningen staan op een achtergrond van stevig zilveren karton. Bij het inkleuren ontstaan mooie tekeningen van astronauten en planeten. Magisch toch! Leuk om de fantasie en creativiteit te stimuleren.

2.-

Kleurboek Met Stickers A5 Dino

kleurboek met stickers a5 dino

Een kleurboek met het thema dinosaurussen, inclusief twee stickervellen. Dat is dubbel zoveel plezier! Het boekje bevat 24 kleurplaten van bijvoorbeeld een T-Rex en zwemmende dinos.

1.50