kleurboek 2 jaar

categorieën

filters

prijs
1 tot 10
categorie
leeftijd
17 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Kleurboek Sprookjes

kleurboek sprookjes

De kleurplaten hebben allemaal een sprookjes thema, zoals een kasteel of een draak. Door de grote vlakken en duidelijke lijnen is het kleurboek uiterst geschikt voor kleine handjes. Een kleurboek voor kinderen van 2 jaar en ouder, met 24 pagina's om in te kleuren.

1.50

Kleurboek Taarten

kleurboek taarten

Een kleurboek in de vorm van een taart, bestaand uit 24 pagina's met verschillende taarten om in te kleuren. Door de grote vlakken en duidelijke lijnen is het kleurboek uiterst geschikt voor kleine handjes.

2.-

Kleurboek A4 Zeemeermin

kleurboek a4 zeemeermin

Een kleurboek met 6 kleurplaten waarbij je met water kleurt. Als het papier in aanraking komt met de vloeistof, verschijnen er allemaal mooie kleuren. Vul de speciale pen met water en teken hiermee op papier.

1.50

Kleurboek A4 Dino

kleurboek a4 dino

Een kleurboek in A6 formaat met 24 pagina's om in te kleuren. De kleurplaten hebben allemaal een bos thema met verschillende dieren, planten en mensen.

1.50

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Waterkleurboek A5 Jungle

waterkleurboek a5 jungle

Een kleurboek met 6 kleurplaten waarbij je met water kleurt. Als het papier in aanraking komt met de vloeistof, verschijnen er allemaal mooie kleuren. Hierdoor is het uiterst geschikt voor jonge kinderen.

3.-

Kleur En Doe Boek A5 3+

kleur en doe boek a5 3+

Een kleurboek met het thema sprookjes, inclusief twee stickervellen. Het boekje bevat 24 kleurplaten van bijvoorbeeld een kasteel en draken. Dat is dubbel zoveel plezier!

1.50

Rub-on Stickers Kleurboek - Home Sweet Home

rub-on stickers kleurboek - home sweet home

Dit kleurboek met indrukwekkende glittereffecten staat garant voor veel kleurplezier. Ga aan de slag met je favoriete kleurpotloden of stiften. Door de glitter vakjes worden de kleurplaten extra mooi.

8.94

Rub-on Stickers Kleurboek - Garden Party

rub-on stickers kleurboek - garden party

Een kleurboek met kleurplaten in en om het huis. Achterin dit kleurboek vind je een groot aantal superleuke transferstickers, zoals planten en huisdieren. Leg het stickervel op de kleurplaat en kras met de achterkant van een stift of potlood over de gewenste sticker.

8.94

Kleurboek Wiebelogen Dieren

kleurboek wiebelogen dieren

Een kleurboek met 24 kleurplaten met gaatjes waar wiebelogen zitten. Zo lijkt het net of de dieren met je mee kijken.

2.25

Goudkleurige Kleurboek

goudkleurige kleurboek

Een kleurboek met een hondenthema en goudkleurige foliedruk. Je kunt dit artikel goed combineren met kleurpotloden (14470037). In plaats van de gebruikelijke zwarte lijnen, zijn de lijnen van deze 16 leuke kleurplaten goudkleurig.

3.-

Kleur En Doe Boek A5 5+

kleur en doe boek a5 5+

Een kleurboek in A4 formaat met grote vlakken om te kleuren. In het boek zitten 24 pagina's met verschillende tekeningen uit het onderwater thema, zoals zeemeerminnen, koning Triton, vissen, haaien en schildpadden.

1.50

Kleurboek A6 Zeemeerminnen

kleurboek a6 zeemeerminnen

Een kleurboek in A6 formaat met 24 pagina's om in te kleuren. De kleurplaten hebben allemaal een boerderij thema met verschillende dieren, planten en mensen.

1.-

Kleurboek Verbind De Punten A5 Dieren

kleurboek verbind de punten a5 dieren

Een kleurboek op A5 formaat met 24 pagina's. Op de pagina's staan stippen met een cijfertje die je met elkaar in de juiste volgorde moet verbinden. Vervolgens kun je de afbeeldingen inkleuren.

1.-

Kleurboek Jip En Janneke 19x19 - 24 Pagina's

kleurboek jip en janneke 19x19 - 24 pagina's

Een kleurboek met 24 tekeningen uit de verhaaltjes van Jip en Janneke, die je kind verder kan inkleuren.

1.75

Ouwehands Dierenpark Dierenkleurboek

ouwehands dierenpark dierenkleurboek

Een kleurboek met het thema sprookjes, inclusief twee stickervellen. Het boekje bevat 24 kleurplaten van bijvoorbeeld een kasteel en draken. Dat is dubbel zoveel plezier!

1.50

Kleurboek Glitter A5 Sprookjes

kleurboek glitter a5 sprookjes

Een kleurboek in A6 formaat met 24 pagina's om in te kleuren. De kleurplaten hebben allemaal een onderwater thema met verschillende dieren en zeemeerminnen.

2.-

Zilver Kleurboek - Tropical

zilver kleurboek - tropical

Dit kleurboek met zilvereffecten staat garant voor veel kleurplezier. Het boek heeft verschillende tropische kleurplaten met een gekleurde achtergrond. En extra leuk is: het boek is voor alle leeftijden!

9.94