opbergdoos met deksel karton

categorieën

filters

prijs
4 tot 8
kleur
9 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Decoratieve Opbergdoos Met Deksel 21x30.8x8 Groen (groen)

decoratieve opbergdoos met deksel 21x30.8x8 groen

Deze stevige kartonnen opbergdoos heeft een deksel met magneetsluiting en is ruim genoeg voor je A4 paperassen, voorraad kaarsen of andere losse woonspulletjes. Door de heldere groene kleur is de opberger ook heel decoratief in je interieur of bij je werkplek.

8.-

6.-

Decoratieve Opbergdoos Met Deksel 21x30.8x8 Roze (lila)

decoratieve opbergdoos met deksel 21x30.8x8 roze

Deze stevige kartonnen opbergdoos heeft een deksel met magneetsluiting en is ruim genoeg voor je A4 paperassen, voorraad kaarsen of andere losse woonspulletjes. Door de mooie roze pastelkleur is de opberger ook heel decoratief in je interieur of bij je werkplek.

8.-

Decoratieve Opbergdoos Met Deksel 21x30.8x8 Geel (geel)

decoratieve opbergdoos met deksel 21x30.8x8 geel

Deze stevige kartonnen opbergdoos heeft een deksel met magneetsluiting en is ruim genoeg voor je A4 paperassen, voorraad kaarsen of andere losse woonspulletjes. Door de zonnige gele kleur is de opberger ook heel decoratief in je interieur of bij je werkplek.

8.-

Decoratieve Opbergdoos Met Deksel 21x30.8x8 Lila (blauw)

decoratieve opbergdoos met deksel 21x30.8x8 lila

Deze witte kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slechts vier stappen makkelijk in elkaar te zetten. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A3 formaat.

8.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Opbergdoos Karton Kubus (wit)

opbergdoos karton kubus

Deze witte kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is slechts in vier stappen in elkaar te zetten. In de doos passen verschillende soorten papier.

14.50

5.-

Opbergdoos Karton A3 Kraft (bruin)

opbergdoos karton a3 kraft

Deze witte kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slechts vier stappen makkelijk in elkaar te zetten. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A4 formaat.

9.25

4.-

Opbergdoos Karton A3 Wit (wit)

opbergdoos karton a3 wit

Deze witte kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slechts vier stappen makkelijk in elkaar te zetten. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A3 formaat.

9.25

4.-

Opbergdoos Karton A3 Zwart (zwart)

opbergdoos karton a3 zwart

Deze zwarte kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slechts vier stappen makkelijk in elkaar te zetten. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A3 formaat.

9.25

4.-

Opbergdoos Karton A3 Stippen Groen

opbergdoos karton a3 stippen groen

Deze groene kartonnen opbergdoos met deksel wordt gevouwen geleverd en is in slecht 4 stappen makkelijk in elkaar te zetten. Leuk en handig om met andere opbergdozen te combineren. In de doos passen bijvoorbeeld paperassen op A3 formaat.

9.-

5.-