speelgoed auto 3 jaar

categorieën

filters

prijs
3 tot 14
leeftijd
8 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Race Auto Metaal Rood

race auto metaal rood

Een rode metalen race auto. Je kunt de auto vanzelf laten rijden door hem op de grond te zetten en hem een stukje naar achteren te trekken.

3.-

Bio Bouwset Auto's

bio bouwset auto's

Een bio bouwset met het thema auto's. Hierdoor is bioplastic duurzamer dan traditioneel plastic, dat een basis heeft van aardolie. De bioplastic die is gebruikt voor dit artikel, is gemaakt van de overblijfselen van suikerriet die ontstaan bij de productie van suiker.

12.50

8.-

Race Auto's Metaal - 10 Stuks

race auto's metaal - 10 stuks

Race met je vrienden en kijk welke auto het snelste is. Je kunt de auto's vanzelf laten rijden door ze op de grond te zetten en ze een stukje naar achteren te trekken. Een set van 10 metalen race auto's in verschillende kleuren en vormen.

14.-

Metalen Race Auto's - 5 Stuks

metalen race auto's - 5 stuks

Een set van vijf metalen race auto's in verschillende kleuren en vormen. Race met je vrienden en kijk welke auto het snelste is! Je kunt de auto's vanzelf laten rijden door ze op de grond te zetten en ze een stukje naar achteren te trekken.

5.50

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Rollerbaan Met Auto's Hout

rollerbaan met auto's hout

Een houten rollerbaan met drie autootjes. De rollerbaan heeft verschillende vrolijke kleuren net zoals de vierwielers. Zet de auto bovenaan neer en hij rijdt vanzelf naar beneden.

13.-

Truck Met Auto's Hout

truck met auto's hout

Een houten truck met twee autootjes. De bovenkant kun je naar beneden klappen zodat het als uitrijplank dient. Met deze oplegger zorg jij er voor dat de auto's veilig aankomen op de eindbestemming.

13.-

Auto's Hout - 6 Stuks

auto's hout - 6 stuks

Een set van 6 houten auto's in verschillende kleuren en vormen. Race met de auto's over de grond of over de vilten autoweg (artikelnummer 15190087 of 15100061). De auto's zijn ongeveer 7 cm breed.

7.50

Auto's Met Garage Hout - 3 Stuks

auto's met garage hout - 3 stuks

Een set van drie houten garages in verschillende formaten. De grootste is 11 bij 11 cm en de drie gekleurde houten autootjes zijn 3.5 bij 8.5 cm.

7.-