HEMA verkoopt stoffen en wegwerpmondkapjes, verkrijgbaar in sets van 10 en 3.
Zowel de herbruikbare- als de wegwerpmondkapjes zijn niet steriel, geen FFP maskers en niet geschikt voor professioneel gebruik, zoals in de zorg.

Link
mondkapje

mondkapjes op HEMA.nl

Naast de wegwerpmondkapjes verkoopt HEMA nu ook herbruikbare mondkapjes. Dit is een wasbaar en duurzamer alternatief. De herbruikbare mondkapjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

Je kunt de mondkapjes van HEMA online vinden en in de winkels. Zolang de mondkapjes online beschikbaar zijn vind je ze hier.

HEMA stelt een limiet op de aanschaf: maximaal 100 mondkapjes per klant per aankoop. En op = op.

shop mondkapjes Link
mondkapje

gebruik van een mondkapje

Gebruik vanmondkapje Gebruik altijd een schoon of nieuw mondkapje. Desinfecteer of was je handen voordat je het mondkapje opdoet. Bedek je neus, mond en kin met het mondkapje. Raak het mondkapje tijdens het dragen niet aan. Draag het mondkapje max. 3 uur per keer of tot wanneer je voelt dat het vochtig wordt. Bewaar een schoon of gebruikt mondkapje altijd apart en was of desinfecteer na gebruik altijd je handen. Gooi het wegwerp mondkapje weg bij het restafval. Was het herbuikbare mondkapje altijd op 60 graden.

shop handgel
Link
mondkapje

handen wassen

Persoonlijke hygiene is extra belangrijk en we raden aan om vaak je handen te wassen. Zeker wanneer je gebruik maakt van een mondkapje. Want wanneer je het mondkapje goed gebruikt verklein je de kans op het besmetten van anderen. Was daarom tenminste 20 sec. voor en na het gebruik van een mondkapje. Ben je onderweg en niet in de buurt van stromend water? Desinfecteer je handen dan met onze handgel.

shop handgel Link

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje