HEMA Pride Amsterdam t-shirts

HEMA houdt van iedereen. Zonder vooroordelen.


22 juli 2017

En dat dragen we tijdens Pride 2017 in Amsterdam op een bijzondere manier samen uit. We verkopen namelijk HEMA ♡ shirts waarvan je van tevoren niet weet welke naam erop staat. En die naam kan dus van iedereen zijn. Allemaal met een hartje ervoor. Want liefde is voor iedereen.

 

 

we dragen dit graag samen met jou uit

Dus doe mee! Draag het HEMA Pride shirt zonder dat je van tevoren weet welke naam erop staat. Je koopt een blanco verpakking en kiest alleen de pasvorm en de maat. De kleur van het shirt en de ♡ naam die erop staat, zijn een verrassing. En dat is best spannend.

Pride t-shirts

 

HEMA Pride Amsterdam t-shirt: de start van iets moois

Het is op dit moment misschien wel belangrijker dan ooit: met dit shirt laat jij zien dat jij zonder vooroordelen liefde uitdraagt voor iedereen. Je hebt waarschijnlijk nog geen idee van wie de naam op je Pride shirt is. Maar wanneer je het draagt kan er van alles gebeuren. Een moment van herkenning, trots, blijdschap of ontroering. Wie er ook op je afkomt, het is de start van iets moois. #♡iedereen.

koop je HEMA Pride t-shirt

Het HEMA Pride 2017 t-shirt is er in twee verschillende pasvormen; slim fit en loose fit. Er zijn 4 verschillende kleuren met heel veel verschillende namen. De kleur en naam blijven bij aankoop nog even een verrassing. Met de verkoop van deze t-shirts steunt HEMA het COC’s GSA-Netwerk. Het COC is een belangenorganisatie die zich inzet voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen (LHBTI’s). Van ieder HEMA shirt gaat de volledige winst naar de GSA’s van het COC. GSA staat voor Gender & Sexuality Alliance: een verbond tussen leerlingen en docenten met allerlei seksuele oriëntaties, gender identiteiten en gender expressies. Samen werken ze aan een school die veilig is voor iedereen, of je nu homo, hetero, lesbisch, bi of in dubio bent.

Pride t-shirt slim fit
Pride t-shirt loose fit
Pride t-shirt slim fit
Pride t-shirt loose fit

 

in welke HEMA's in Amsterdam zijn de Pride t-shirts te koop?

Tijdens de start van Pride 2017 op 21 juli, zal HEMA vanaf 12:00 uur de speciale t-shirts verkopen in acht winkels in Amsterdam. En in de loop van de dag zullen ze ook bestelbaar zijn op hema.nl. De online voorraad wordt regelmatig bijgevuld. Zijn de shirts uitverkocht op het moment dat je wilt bestellen? Probeer het dan later nog een keer, want de kans is groot dat je ze op een later moment gewoon weer online kunt bestellen.

  • Stationsplein 45A - 1012 AB Amsterdam
  • Jodenbreestraat 11 - 1011 NG Amsterdam
  • Nieuwendijk 174-176 - 1012 MT Amsterdam
  • Kalvertoren Shoppingcenter, Kalverstraat 212 - 1012 WP Amsterdam
  • Kinkerstraat 313 - 1053 EV Amsterdam
  • Ferdinand Bolstraat 93-93A - 1072 LD Amsterdam
  • Linnaeusstraat 245 - 1093 ER Amsterdam
  • Haarlemmerplein 10 - 1013 HS Amsterdam

 

pers en media

Voor persvragen kun je contact opnemen met:
Pauline Marres (PR)
E: [email protected]

 

HEMA Pride t-shirts 2016

Nieuwsgierig naar onze Pride Amsterdam campagne van vorig jaar en de shirts die we toen verkochten? Op onze pagina over Pride 2016 vind je hierover meer informatie.