om gebruik te kunnen maken van deze voucher moet je inloggen met jouw klantenpas. Heb je nog geen klantenpas registreer je dan hier.
Sommige vouchers zijn alleen te gebruiken in onze winkels, restaurant of take-away. Deze zijn dus niet te gebruiken via de website.
150 punten

2.50 korting

  • geldig t/m 31 december
  • in de winkel en online

over deze voucher

Met deze voucher ontvang je 2.50 korting op jouw (online) aankoop. De korting van deze voucher is geldig op bijna alle HEMA-producten. Vergeet niet je voucher aan te vinken in je winkelmandje of in te zetten bij de kassa in een van onze winkels.

shop nu

voorwaarden

- De voucher is na activatie 4 weken online geldig op hema.nl of in een van onze winkels.
- De voucher geeft recht op 2.50 korting zonder een minimale besteding.
- De korting geldt niet op sale producten, andere vouchers en kortingscodes.
- De korting geldt niet op de volgende producten: bakkerij, gebak, HEMA Fotoservice, tassen, shoppers, gordijnen, raamdecoratie, zelfzorgmedicatie, boeken, CD's, DVD's, cadeaukaarten, iTunes, Instax, smart-verlichting, inktcartridges, verzekeringen, notarisservice, HEMA Tickets en samenwerking met derde partijen.
- De korting wordt verdeeld over alle producten op de kassabon en wordt verrekend bij het retour brengen.

Wat gebeurt er met de korting en mijn punten als ik de producten retourneer? We verdelen de 2.50 korting over het aantal producten dat je koopt. Breng je één product terug? Dan krijg je het bedrag terug dat je voor het product hebt betaald. Als je alle producten tegelijk retourneert, worden je punten voor de voucher vergoed.