menu sluiten
afbeeldingen fietslampjes oplaadbaar LED USB - 2 stuks - 41120055 - HEMA

fietslampjes oplaadbaar LED USB - 2 stuks

20.
/vrije-tijd-kantoor/fietsen/fietsaccessoires/fietsverlichting/fietslampjes-oplaadbaar-led-usb---2-stuks-41120055.html Oplaadbare LED USB fietslampjes, zodat je nooit meer zonder licht op je fiets hoeft te zitten. Deze zwarte lampjes zijn regenwaterdicht, als je het klepje goed dichtdrukt en worden geleverd met een oplaadkabel. De oplaadtijd is ongeveer 3 uur. De lampjes hebben vier lichtstanden: eco, normaal, medium en groot. En ook vier knipperstanden: langzame stand met normaal licht, langzame stand met medium licht, langzame stand met groot licht en een snelle stand met medium licht.
20.
het aantal
op voorraad voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
  • retourneren binnen 30 dagen
fietslampjes oplaadbaar LED USB - 2 stuks - 41120055 - HEMA
fietslampjes oplaadbaar LED USB - 2 stuks
20.
extra informatie

over dit product

Oplaadbare LED USB fietslampjes, zodat je nooit meer zonder licht op je fiets hoeft te zitten. Deze zwarte lampjes zijn regenwaterdicht, als je het klepje goed dichtdrukt en worden geleverd met een oplaadkabel. De oplaadtijd is ongeveer 3 uur. De lampjes hebben vier lichtstanden: eco, normaal, medium en groot. En ook vier knipperstanden: langzame stand met normaal licht, langzame stand met medium licht, langzame stand met groot licht en een snelle stand met medium licht.

Instructies voor het wisselen tussen de verschillende licht- of knipperstanden: Druk tweemaal op de knop om van lichtstand naar knipperstand te veranderen of andersom. Houd de knop 2 seconden ingedrukt om de lamp uit te schakelen.

Volgens de richtlijnen voor afval van elektrische en elektronische apparatuur, moet dit soort afval apart worden ingeleverd. Dus als je in de toekomst van dit artikel af wilt, plaats het dan NIET bij het huishoudafval, maar lever het in bij het KCA depot van je gemeente of in een HEMA winkel. Lees verder over het inzamelen van elektrische apparaten in onze winkels.

  • binnen of buiten gebruik: buiten
  • lengte cm: 1.5
  • breedte cm: 7
  • hoogte cm: 2
  • aantal stuks: 2
  • artikel nummer: 41120055

bezorgkosten in Nederland

gratis

bij een bestelling vanaf 25.-

3.95

bij een bestelling tot 25.-

Als je voor 22:00 uur bestelt, dan heb je je bestelling via DHL de volgende werkdag in huis. Bestel je op zaterdag of op zondag voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling op maandag bij je thuisbezorgd.

winkel in de buurt


gratis

bij een bestelling vanaf 10.-

2.50

bij een bestelling tot 10.-

Bestel je op een werkdag voor 22:00 uur? Dan wordt je bestelling binnen 2 werkdagen geleverd en kun je je bestelling altijd vanaf 13:00 uur ophalen. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling voor je klaarligt.