wij zijn HEMA

Bij HEMA zijn we er voor iedereen. We zorgen goed voor de mensen die voor ons werken: in Nederland en Europa, en ook op bijvoorbeeld de inkoopkantoren in Turkije en Azië. We versterken de positie van werknemers in de keten. We volgen de OESO-richtlijnen voor Human Rights and Environmental due diligence.

productielocaties

We werken met leveranciers samen voor het verbeteren van onder meer de lonen en geven trainingen over vakbondsvrijheid.
En werken hard aan het verbeteren van arbeidsomstandigheden in onze fabrieken. Gaat er toch iets mis, dan willen we dat weten. Daarom staan onze fabrieken online, zijn we ondertekenaars van het International Accord en zijn we aangesloten bij het Amfori Speak for Change programma

lees meer
productielocaties

Arbeidsomstandigheden verbeteren lukt alleen als je precies weet hoe je partners in de keten werken. De meesten kennen we al jaren, met 75% werken we al meer dan 5 jaar samen. En vanaf 2022 zijn we onderdeel van de Learning and Implementation Community on responsible purchasing practices. Meer lezen over dit initiatief?

lees meer
productielocaties

echt jij

Of je nu een werknemer, zakenpartner of klant bent, bij HEMA is iedereen gelijk. Iedereen doet mee. We vieren onze verschillen en besteden aandacht aan elkaar. Zo hebben we een sterke Young HEMA en HEMA pride community en bieden we bijzonder geboorteverlof aan. Bij HEMA kun je zijn wie je wilt zijn: echt HEMA, echt jij.

 

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje