null

open voor de ideeën van anderen

drag queen

Bij HEMA staan we midden in de samenleving. We zijn nieuwsgierig naar de goeie ideeën van anderen. We luisteren naar wat klanten en partners ons vertellen. En een vaste groep collega’s uit verschillende disciplines komt regelmatig bij elkaar om de diversiteit en inclusiviteit binnen HEMA te versterken. Zo verbeteren we de leeftijdsmix in winkels, hebben we een vast aanspreekpunt voor diversiteit en inclusief leiderschap en voeren we een inclusief wervingsbeleid.

logo pink ribbon

We zijn onderdeel van de maatschappij en vinden het belangrijk om daaraan bij te dragen. Daarom werken we samen met initiatieven en goede doelen die letterlijk en figuurlijk dicht bij ons staan, zoals Pink Ribbon en War Child.

Klanten met de HEMA app sparen punten die ze kunnen doneren aan Stichting Jarige Job of het Armoedefonds. Voor de gedoneerde punten geeft HEMA vlaggenlijnen aan Stichting Jarige Job en schoolschriften aan het Armoedefonds.

drag queen

COC Nederland

We werken actief samen met COC Nederland. Bijvoorbeeld door de opbrengst van de pride tompouce en het pride shirt aan hen te doneren. Met deze sponsorbijdrage werkt COC aan een wereld waarin iedereen in vrijheid en veiligheid zichzelf kan zijn. Sinds 1946 is COC de langst bestaande lhbti+-belangenbehartiger ter wereld.

lees meer

meer productinformatie

beoordeling

goed idee
artikel is toegevoegd aan je mandje