bullet journal a5

categorieën

filters

prijs
2 tot 5
kenmerk
papiergewicht
breedte in cm
lengte in cm
binding
9 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Bullet Journal A5

bullet journal a5

Dit bullet journal in A5 formaat heeft 160 stevige witte pagina's met kleine grijze stipjes en ronde hoekjes. Op de harde kartonnen kaft in lila en roze kleuren staat de tekst bullet journal. Je kunt het boek zelf vullen met je aantekeningen, fotos, krabbels, to do lijstjes, tekeningen, wensenlijstjes en je afspraken. De kleine puntjes op de pagina's helpen je met het uitlijnen. Kortom, een creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren in een notitieboek.

5.-

Bullet Journal A5 Kleurverloop

bullet journal a5 kleurverloop

Een notitieboek in A5 formaat met 160 pagina's van stevig papier met ronde hoekjes. Door de kleine puntjes op de bladzijdes kun je het zelf vullen met aantekeningen, krabbels, to do lijstjes, tekeningen, wensenlijstjes, afspraken en het is ook handig om je foto's mooi recht in te plakken. Kortom, dit bullet journal met een kleurverloop op de kaft is een creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren in een notitieboek.

5.-

Bullet Journal A5

bullet journal a5

Een bullet journal in A5 formaat met 160 pagina's van stevig papier. Het heeft een harde kaft met groene, bruine en gele bladeren. Je kunt het boek zelf vullen met aantekeningen, foto's, to do lijstjes, wensenlijstjes en je afspraken. Of tover hem om tot je zelfgemaakte agenda. De kleine rasterpuntjes op de paginas helpen je met het uitlijnen. Kortom, een creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren in een notitieboek.

4.-

Bullet Journal Met Spiraal A5 Bloemen

bullet journal met spiraal a5 bloemen

Dit bullet journal met dikke kartonnen omslag met bloemen heeft 160 stevige paginas met kleine puntjes. Je kunt het boek zelf vullen met aantekeningen, fotos, krabbels, to do lijstjes, tekeningen, wensenlijstjes en je afspraken. De puntjes helpen je met het uitlijnen. Door de spiraal kun je de bladzijden makkelijk omslaan en blijft het boek goed openliggen. Kortom, een creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren in een notitieboek.

5.-

3.50

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Bullet Journal A5 Marmer

bullet journal a5 marmer

Een notitieboek in A5 formaat met 160 gelinieerde paginas met een kantlijn. Door de kleine puntjes op de bladzijdes kun je zelf je inhoud maken. Zo kun je fotos recht plakken of zelf je tijdschema maken.

5.-

Bullet Journal A5 Wolken

bullet journal a5 wolken

Dit bullet journal in A5 formaat heeft 160 stevige witte paginas met kleine grijze stipjes. Op de harde kartonnen kaft met tekst bullet journal staan wolken in dromerige pastelkleuren. Je kunt het boek zelf vullen met je aantekeningen, fotos, krabbels, to do lijstjes, tekeningen, wensenlijstjes en je afspraken. De kleine puntjes op de paginas helpen je met het uitlijnen. Kortom, een creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren in een notitieboek.

5.-

3.-

Bullet Journal A5 Bloemen

bullet journal a5 bloemen

Dit bullet journal in A5 formaat heeft 160 stevige witte paginas met kleine grijze stipjes. Op de harde kartonnen kaft met tekst bullet journal staan tekeningen van witte bloemen. Je kunt het boek zelf vullen met je aantekeningen, fotos, krabbels, to do lijstjes, tekeningen, wensenlijstjes en je afspraken. De kleine puntjes op de paginas helpen je met het uitlijnen. Kortom, een creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren in een notitieboek.

5.75

2.-

Bullet Journal Met Spiraal A5 Ethnic

bullet journal met spiraal a5 ethnic

Dit bullet journal met dikke kartonnen omslag met witte bladeren heeft 160 stevige paginas met kleine puntjes. Je kunt het boek zelf vullen met aantekeningen, fotos, krabbels, to do lijstjes, tekeningen, wensenlijstjes en je afspraken. De puntjes helpen je met het uitlijnen. Door de spiraal kun je de bladzijden makkelijk omslaan en blijft het boek goed openliggen. Kortom, een creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren in een notitieboek.

4.-

Bullet Journal Met Spiraal A5 Bloemen

bullet journal met spiraal a5 bloemen

Dit bullet journal met dikke kartonnen omslag met witte bloemetjes heeft 160 stevige paginas met kleine puntjes. Je kunt het boek zelf vullen met aantekeningen, fotos, krabbels, to do lijstjes, tekeningen, wensenlijstjes en je afspraken. De puntjes helpen je met het uitlijnen. Door de spiraal kun je de bladzijden makkelijk omslaan en blijft het boek goed openliggen. Kortom, een creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren in een notitieboek.

5.-

3.50