bullet journal a5

categorieën

filters

prijs
5 tot 5
papiergewicht
7 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Bullet Journal A5

bullet journal a5

Een bullet journal in A5 formaat met 160 dikke pagina's en drie gekleurde leeslinten. De lichtblauwe kaft heeft een dessin van witte planten en een rosé goudkleurige tekst 'bullet journal'. Je kunt het zelf vullen met aantekeningen, foto's, to do lijstjes, wensenlijstjes en je afspraken.

5.-

Bullet Journal A5

bullet journal a5

Een bullet journal in A5 formaat, met een vrolijk gekleurde, harde kaft. Je kunt de bullet journal zelf vullen met aantekeningen, foto's, to do lijstjes, challenges en je afspraken. Kortom, een creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren in een notitieboek.

5.-

Bullet Journal A5

bullet journal a5

Een bullet journal in A5 formaat met 160 pagina's van stevig papier. Het heeft een lichtgroene kaft met groene bladeren en een goudkleurige tekst 'bullet journal'. Je kunt het zelf vullen met aantekeningen, foto's, to do lijstjes, wensenlijstjes en je afspraken.

5.-

Bullet Journal A5 Zebra

bullet journal a5 zebra

Een bullet journal in A5 formaat met 160 dikke pagina's. De lichtroze kaft heeft oranje zebra strepen en de goudkleurige tekst 'bullet journal'. Je kunt het zelf vullen met aantekeningen, foto's, to do lijstjes, wensenlijstjes en je afspraken.

5.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Bullet Journal A5 Marmer

bullet journal a5 marmer

Een notitieboek in A5 formaat met 160 gelinieerde pagina's met een kantlijn. Zo kun je foto's recht plakken of zelf je tijdschema maken. Door de kleine puntjes op de bladzijdes kun je zelf je inhoud maken.

5.-

Bullet Journal Met Spiraal A5 Bloemen

bullet journal met spiraal a5 bloemen

Dit bullet journal met dikke kartonnen omslag met witte bloemetjes heeft 160 stevige pagina's met kleine puntjes. Je kunt het boek zelf vullen met aantekeningen, foto's, krabbels, to do lijstjes, tekeningen, wensenlijstjes en je afspraken. Kortom, een creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren in een notitieboek.

5.-

Bullet Journal Met Spiraal A5 Ethnic

bullet journal met spiraal a5 ethnic

Dit bullet journal met dikke kartonnen omslag met witte bladeren heeft 160 stevige pagina's met kleine puntjes. Je kunt het boek zelf vullen met aantekeningen, foto's, krabbels, to do lijstjes, tekeningen, wensenlijstjes en je afspraken. Kortom, een creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren in een notitieboek.

5.-