dames tuniek lange mouw

categorieën

filters

prijs
20 tot 30
kleur
mouwlengte
20 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Dames Blouse Tina Wit (wit)

dames blouse tina wit

Deze blauwe dames blouse met denimlook heeft lange mouwen die je ook kunt oprollen en vastzetten met een knoopje. De blouse is gemaakt van Lyocell, een natuurlijke stof met een luxe uitstraling die goed vocht opneemt. De soepel vallende blouse in een recht model heeft ronde zomen en splitten.

30.-

maat
l, m, s, XL
Dames Blouse Lynn (roze)

dames blouse lynn

Is dit overshirt voor dames een blouse of een jas? Het overshirt heeft twee grote borstzakken met een knoop, lange mouwen met manchetten, een kraag, ronde zomen en een knoopsluiting. Je kunt deze grijze shacket met zwarte en lila ruiten dragen op een jeans of over een jurk, maar ook gebruiken als tussenjas als het wat kouder is.

30.-

maat
l, m, S, xl
Dames Blouse Lizette Wit (wit)

dames blouse lizette wit

De blouse heeft driekwart mouwen met een manchet, een kraag, een V hals met daaronder een blinde knoopsluiting met plooi. Deze witte dames blouse is gemaakt van seersucker, een gebobbelde katoenen stof.

30.-

21.-

maat
l, m, s, XL
Dames Blouse Kai Geel (geel)

dames blouse kai geel

Een gebroken witte damesblouse met korte, aangeknipte mouwen met een omslag en een borstzakje. De blouse is gemaakt van Lyocell, een natuurlijke stof met een luxe uitstraling die goed vocht opneemt. De zomen lopen rond een hebben een klein splitje aan de zijkanten.

25.-

20.-

maat
l, m, S, xl
  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Dames Blouse Lilah Gebroken Wit (gebroken wit)

dames blouse lilah gebroken wit

De blouse heeft korte pofmouwen en ronde zomen met kleine splitjes. Deze dames blouse met blauwe en witte strepen is gemaakt van seersucker, een gebobbelde katoenen stof. De achterkant valt iets langer dan de voorkant.

30.-

21.-

maat
l, m, s, XL
Dames Blouse Lilah Gebroken Wit (gebroken wit)

dames blouse lilah gebroken wit

Een beige dames blouse met een groene animal print. De blouse heeft lange mouwen, die je ook kunt oprollen en vastzetten met een knoopje. Op de rug zit een stolpplooi en de achterkant van de ronde zoom valt net wat langer dan de voorkant.

30.-

21.-

maat
L, m, s, xl
Dames Blouse Lilah Geel (geel)

dames blouse lilah geel

Deze lila dames blouse heeft lange mouwen, die je ook kunt oprollen en vastzetten met een knoopje, ronde zomen, een kraag en sluit met knopen. Deze lila dames blouse heeft lange mouwen, die je ook kunt oprollen en vastzetten met een knoopje, ronde zomen, een kraag en sluit met knopen. De soepel vallende damesblouse is gemaakt van Lyocell, een natuurlijke stof met een luxe uitstraling die goed vocht opneemt.

30.-

21.-

maat
L, m, s, xl
Dames Blouse Tina Roze (roze)

dames blouse tina roze

Deze donkerblauwe damesblouse met een bloemetjes print in de kleuren groen, wit en lila heeft korte mouwen met een brede zoom en een splitje. Verder heeft de blouse een kraagje, ronde zomen en sluit met knopen. De blouse is gemaakt van zachte en soepel vallende viscose.

30.-

maat
L, m, s, xl
Dames Blouse Lacey Middenblauw (middenblauw)

dames blouse lacey middenblauw

Deze middenblauwe dames blouse met denim look heeft lange mouwen, die je ook kunt oprollen en vastzetten met een knoopje, ronde zomen, een kraag en sluit met knopen.

27.50

maat
l, m, S, xl
Dames Blouse Lizzy Met Linnen Bruin (bruin)

dames blouse lizzy met linnen bruin

Deze effen lila damesblouse heeft korte mouwen met een brede zoom en een splitje. Verder heeft de blouse een kraagje, ronde zomen en sluit met knopen. De blouse is gemaakt van zachte en soepel vallende viscose.

30.-

maat
l, m, S, xl
Dames Blouse Tina Lichtblauw (lichtblauw)

dames blouse tina lichtblauw

Het overshirt heeft twee grote borstzakken met een knoop, lange mouwen met manchetten, een kraag, ronde zomen en een knoopsluiting. Je kunt dit exemplaar met blauwe, zwarte en lila ruiten dragen als blouse, maar ook als jas als het wat kouder is. Is dit dames overshirt of shacket nou een blouse of een jas?

30.-

maat
l, m, s, XL
Dames Blouse Kai Roze (roze)

dames blouse kai roze

Deze lichtblauwe dames blouse met denim look heeft lange mouwen die je ook kunt oprollen en vastzetten met een knoopje. De blouse is gemaakt van Lyocell, een natuurlijke stof met een luxe uitstraling die goed vocht opneemt. De soepel vallende blouse in een recht model heeft ronde zomen en splitten.

25.-

20.-

maat
l, M, s, xl
Dames Blouse Lynn Geel (geel)

dames blouse lynn geel

De blouse heeft een kraag, lange mouwen en hij sluit met een rij knopen. Een half transparante, lilakleurige damesblouse met een structuur van stippen. Onder de schouderpas zit een stolpplooi en de zomen lopen rond.

30.-

maat
l, m, s, XL
Dames Blouse Tina (donkergroen)

dames blouse tina

Het overshirt heeft twee grote borstzakken met een knoop, lange mouwen met manchetten, een kraag, ronde zomen en een knoopsluiting. Je kunt dit exemplaar met bruine, zwarte en lila ruiten dragen als blouse, maar ook als jas als het wat kouder is. Is dit dames overshirt of shacket nou een blouse of een jas?

30.-

maat
l, m, S, xl
Dames Blouse Lizette Roze (roze)

dames blouse lizette roze

Deze zwarte dames blouse met een bladeren print heeft lange mouwen, die je ook kunt oprollen en vastzetten met een knoopje, een kraag en een sluiting met knopen. De soepel vallende dames blouse is gemaakt van viscose dat heel zacht aanvoelt.

30.-

21.-

maat
l, m, s, XL
Dames Blouse Paris Zwart (zwart)

dames blouse paris zwart

Deze goudbruine dames blouse heeft lange mouwen die je ook kunt oprollen en vastzetten met een knoopje. De blouse is gemaakt van Lyocell, een natuurlijke stof met een luxe uitstraling die goed vocht opneemt. De soepel vallende blouse in een recht model heeft ronde zomen en splitten.

20.-

maat
l, M, s, xl
Dames Blouse Lizzy Met Linnen Wit (wit)

dames blouse lizzy met linnen wit

Deze beige dames blouse met een animal print in de kleuren geel, groen en zwart heeft lange mouwen met een manchet, die je ook kunt oprollen en vastzetten met een knoopje. De blouse heeft ronde zomen, een kraag en sluit met een hele rij knopen. Hij is gemaakt van gerecycled kreukelpolyester en valt heel soepel.

30.-

maat
l, m, s, XL
Dames Blouse Kai Wit (wit)

dames blouse kai wit

Dit lange damestuniek heeft een v-hals met omgeslagen punten en daaronder een blinde knoopsluiting en een platte plooi. De soepel vallende top heeft lange mouwen met een boordje en een knoop. Het zwarte tuniek van chiffon heeft ronde zomen.

25.-

20.-

maat
l, m, s, XL
Dames Blouse Indie (zwart)

dames blouse indie

Deze zwarte dames blouse heeft twee borstzakken met een klep en is gemaakt van katoen met een kreukelstructuur. De lange mouwen hebben manchetten met een knoop, maar je kunt ze ook oprollen en vastzetten met een knoopje. Deze zwarte dames blouse heeft twee borstzakken met een klep en is gemaakt van katoen met een kreukelstructuur.

27.50

maat
l, M, s, xl
Dames Blouse Lynn Geel (geel)

dames blouse lynn geel

Een effen groene damesblouse met korte, aangeknipte mouwen met een omslag en een borstzakje. De blouse is gemaakt van Lyocell, een natuurlijke stof met een luxe uitstraling die goed vocht opneemt. De zomen lopen rond een hebben een klein splitje aan de zijkanten.

30.-

maat
L, m, s, xl