kandelaar metaal

categorieën

filters

prijs
3 tot 12
kleur
dessin
9 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Kandelaar Metaal Ø8x10 Goud (goud)

kandelaar metaal ø8x10 goud

De kandelaar is gemaakt van zwart metaal dat een ruwe structuur heeft. Een kandelaar met een ronde voet van 8. In deze elegante kandelaar past bijvoorbeeld één van de huishoudkaarsen van HEMA.

8.-

3.-

Kandelaar Ø10.5x26 - Metaal Goudkleurig (goud)

kandelaar ø10.5x26 - metaal goudkleurig

Een kandelaar op een ronde voet, gemaakt van goudkleurig metaal. In deze elegante kandelaar past bijvoorbeeld één van de rustieke huishoudkaarsen van HEMA met een diameter van maximaal 2 centimeter. Onder de voet zit een zacht laagje zodat de ondergrond beschermt wordt.

11.50

Kandelaar Ø9.5x16 - Metaal Goudkleurig (goud)

kandelaar ø9.5x16 - metaal goudkleurig

Een kandelaar op een ronde voet, gemaakt van goudkleurig metaal. In deze elegante kandelaar past bijvoorbeeld één van de rustieke huishoudkaarsen van HEMA met een diameter van maximaal 2 centimeter. Onder de voet zit een zacht laagje zodat de ondergrond beschermt blijft.

7.50

Kandelaar Metaal Ø14x10 Zwart (zwart)

kandelaar metaal ø14x10 zwart

De kandelaar is gemaakt van zwart metaal met een ruwe structuur. In de kandelaar past bijvoorbeeld een mooie rustieke kaars met een diameter van 7 cm. Een kandelaar met een ronde voet van 14 cm en een handvat om de blaker makkelijk te verplaatsten.

8.-

3.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Kandelaar Ø9.3x20 - Metaal Goudkleurig (goud)

kandelaar ø9.3x20 - metaal goudkleurig

Een kandelaar op een ronde voet, gemaakt van goudkleurig metaal. In deze elegante kandelaar past bijvoorbeeld één van de rustieke huishoudkaarsen van HEMA met een diameter van maximaal 2 centimeter. Onder de voet zit een zacht laagje zodat de ondergrond beschermt blijft.

9.-

Kandelaar Ø10.5x26 - Metaal Zwart (zwart)

kandelaar ø10.5x26 - metaal zwart

Een kandelaar op een ronde voet, gemaakt van zwart metaal dat een ruwe structuur heeft. In deze elegante kandelaar past bijvoorbeeld één van de rustieke huishoudkaarsen van HEMA met een diameter van maximaal 2 centimeter. Onder de voet zit een zacht laagje zodat de ondergrond beschermt wordt.

11.50

Kandelaar Ø8cm Zwart (zwart)

kandelaar ø8cm zwart

De kandelaar is gemaakt van zwart metaal dat een ruwe structuur heeft. In deze elegante kandelaar past bijvoorbeeld één van de huishoudkaarsen van HEMA. Een kandelaar met een ronde voet van 8.5 cm en een handvat om het makkelijk te verplaatsen.

5.75

Kandelaar - 20 Cm - Zwart (zwart)

kandelaar - 20 cm - zwart

Een kandelaar op een ronde voet van 9 cm, gemaakt van zwart metaal dat een ruwe structuur heeft. In de de elegante kandelaar past bijvoorbeeld één van de rustieke huishoudkaarsen van HEMA. Onder de voet zit een zacht laagje zodat de ondergrond beschermt wordt.

9.-

Kandelaar - 15.5 Cm - Zwart (zwart)

kandelaar - 15.5 cm - zwart

Een kandelaar op een ronde voet van 9 cm, gemaakt van zwart metaal dat een ruwe structuur heeft. In de elegante kandelaar past bijvoorbeeld één van de rustieke huishoudkaarsen van HEMA. Onder de voet zit een zacht laagje zodat de ondergrond beschermd wordt.

7.50