koekenpan 28 cm

categorieën

filters

prijs
18 tot 29
serie
4 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

koekenpan 28 cm kopen

Wie regelmatig - zo niet iedere dag - in de keuken staat, heeft een uitgebreide selectie aan pannen nodig. Een of meerdere kookpannen, een hapjespan, steelpan en uiteraard ook een koekenpan. In de laatstgenoemde kun je de lekkerste dingen bakken, en dus is deze onmisbaar. Op deze pagina gaan we je meer vertellen over specifiek de koekenpan van 28 cm. Dit is namelijk een veelvoorkomende maat en het is een fijne grote. Dat betekent meer ruimte voor lekkere dingen om te bakken. Bij HEMA kun je terecht voor alles wat je in de keuken nodig hebt: van het handigste keukengerei tot aan diverse series met zwarte pannen. Uiteraard behoren tot die laatste ook koekenpannen van 28 cm. Lees gauw verder, dan vertellen we je er meer over.


koekenpan kopen bij HEMA

Wil je een koekenpan kopen? Dan moet je op een aantal dingen letten. Allereerst is het goed te weten welke maat je nodig hebt. Een koekenpan van 28 cm is altijd goed, want zo weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt voor wat je wilt bakken. Ook is het goed als je pan een antiaanbaklaag heeft. Zo gaat deze lekker lang mee. Alle koekenpannen van 28 cm die je bij HEMA kunt kopen hebben zo’n antiaanbaklaag, dus dan zit je altijd goed. Bovendien zijn ze geschikt voor de meeste warmtebronnen. Controleer dit altijd even per exemplaar. Of je nu op gas, inductie of keramisch kookt, er zit altijd wel een exemplaar voor jou bij. Bij HEMA vind je koekenpannen van 28 cm in onze verschillende pannenseries. Het verschil zit ‘m vooral in het materiaal en het uiterlijk, maar ze hebben allemaal een hoge kwaliteit en een goede prijs. Zo hebben de pannen in de serie Toulouse een robuuste uitstraling. Ze zijn gemaakt van gegoten (zwart) aluminium. De serie Milano staat bekend om de roestvrijstalen bodem met aluminium plaat, en Malmö-pannen hebben zelfs een dubbele antiaanbaklaag. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Bovendien zijn alle koekenpannen bij HEMA vrij van PFAO en voldoen ze aan de huidige wetgeving.


aluminium pannen online bestellen

Een koekenpan kopen kan natuurlijk altijd in een van onze filialen. Kom een kijkje nemen op onze afdeling koken & tafelen en je zult gegarandeerd een koekenpan van 28 cm vinden die je goed kunt gebruiken in jouw keuken. Online bestellen kan ook heel gemakkelijk. Kies op deze pagina een exemplaar uit dat je wilt hebben en leg deze in je digitale winkelmandje. Afrekenen kan met een druk op de knop, maar je kunt ook nog even verder winkelen. Als je toch bezig bent, wil je wellicht meteen wat nieuwe keukenmessen inslaan. Heb je nog snijplanken nodig? Dan kun je die ook meteen bestellen. Zo ben je in één keer klaar. Als je besteld hebt, zorgen wij dat je nieuwe keukenspullen zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd worden. Echt HEMA.