papieren rietjes

categorieën

filters

prijs
2 tot 4
lengte in cm
merk
breedte in cm
7 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

papieren rietjes kopen bij HEMA

Dat plastic slecht is voor het milieu, was al langer bekend. Ieder jaar belanden er miljoenen kilo’s plastic in de oceaan, wat vrijwel niet of langzaam afbreekt. Dit heeft grote gevolgen voor dier, mens en milieu. Er worden daarom steeds meer maatregelen genomen om deze plastic soep drastisch te verlagen. Zo worden onder meer de bekende plastic rietjes vervangen voor rietjes van papier. Papieren rietjes zijn misschien even wennen, maar zijn erg duurzaam omdat deze biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast ziet het rietje van papier er net zo vrolijk uit als het oorspronkelijke plastic rietje. Ook bij HEMA verkopen we papieren rietjes in de vrolijkste kleurtjes. Je shopt deze snel en makkelijk op hema.nl in een verpakking met meerdere stuks. Want feestjes zijn leuk en gezellig, maar ook veel werk. Daarom helpen wij je graag een handje met onze praktische, betaalbare en duurzame feestbenodigdheden.


papieren rietje voor elke gelegenheid

Papieren rietjes zijn er in allerlei soorten en kleuren. Ga je een kinderfeestje organiseren? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om alle feestbenodigdheden op elkaar af te stemmen. Zo kun je de papieren rietjes met dino’s afstemmen met de cocktailprikkers met dino’s. Of de papieren rietjes met regenbogen met slingers in dezelfde kleuren. Maar je kunt ook kiezen uit papieren rietjes met safari dessin, gouden stippen of vrolijk gekleurde strepen. En uiteraard kun je ook bij ons terecht als je toch liever gaat voor de basic papieren rietjes. Kortom, met een rietje van papier kun je alle kanten op. Daarbij kies je met papieren rietjes ook nog eens voor duurzaam. Naast bomen zijn er ook planten die geschikt zijn voor de papierindustrie, zo wordt er papier uit riet en bamboe gemaakt. Twee duurzame alternatieven, omdat deze planten snel en in groten getale tegelijk groeien. Want bij HEMA zijn we graag goed voor dier, mens en milieu. Duurzaam hoeft overigens niet duur te betekenen: je shopt al onze artikelen nog steeds voor een echt HEMA prijsje.


rietjes van papier op hema.nl

Als je een feestje of barbecue gaat organiseren, zijn papieren rietjes natuurlijk onmisbaar. Maar ook alle andere feestbenodigdheden shop je bij HEMA. Zo vind je bij ons ballonnen in alle soorten en maten en hebben we ook de leukste tafeldecoratie: van servetten, bestek, bekers tot borden in de vrolijkste printjes en kleurtjes. En het leukste van alles? Op hema.nl filter je gemakkelijk op de verschillende categoriepagina’s, waarna de papieren rietjes en andere feestbenodigdheden al vanaf 25 euro gratis bij je thuisbezorgd worden. Want we begrijpen dat een feestje organiseren al genoeg werk is. Toch liever snuffelen tussen de schappen? Dat kan natuurlijk ook. Er is altijd wel een HEMA bij jou in de buurt. Echt HEMA.