verjaardagskalender

categorieën

filters

prijs
3 tot 4
4 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

verjaardagskalender kopen bij HEMA

Tegenwoordig zijn er vele manieren om verjaardagen te onthouden, onder andere door de komst van de digitale wereld. Maar wat is er nou leuker dan een staande verjaardagskalender? Zo eentje die oma altijd op de wc had hangen, zodat ze precies wist wie er die maand jarig zouden zijn. Ben jij op zoek naar een kalender om geen verjaardag meer te vergeten? Dan ben je bij HEMA aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meerdere verjaardagskalender met een staand formaat. Ze zijn voorzien van een ringband met ophanghaakje, zodat je de verjaardagskalender op een strategische plek kunt ophangen.


verjaardagskalender staand

Het leuke is dat je met een staande verjaardagskalender origineel bent. Want veel mensen houden verjaardagen tegenwoordig bij via hun smartphone. Nóg origineler is het om een verjaardagskalender cadeau te doen. Zeker voor kinderen is dit een leuk cadeau, zodat de analoge wereld niet helemaal verloren gaat. Wist je dat we een ruim aanbod aan kindercadeaus hebben? Denk hierbij aan mooie schetsboeken, glitterstiften, een set om stenen te beschilderen of om origami te vouwen. Maar HEMA heeft nog veel meer. Op hema.nl vind je makkelijk wat je zoekt, dankzij de vele categorieën en filterfuncties. Je kunt daarnaast ook direct het cadeaupapier bij ons scoren, met een keuze uit vele kleuren en prints. Of je kunt er voor kiezen om meerdere cadeaus in één van onze manden te stoppen, omwikkeld met doorzichtig folie. Strik eromheen en jouw cadeau is zeker een succes! Wil je het feest helemaal afmaken, dan shop je ook bij ons de versiering. Zijn alleen slingers niet genoeg, dan heb je bij HEMA genoeg keuze uit de meest aparte versieringen. Zo hebben we een gouden glittergordijn, folieballonnen met verschillende kleuren en printjes, pompom slingers, confetti ballonnen en nog veel meer. En vergeet ook de dino piñata niet! Gelukkig ben je het feestvarken niet vergeten dankzij de verjaardagskalender.


kalender verjaardag

Is een verjaardagskalender toch niet helemaal jouw ding, maar wil je wel voor wat meer orde zorgen? Neem dan eens een kijkje bij onze agenda’s. Of je nou op zoek bent naar iets zakelijks, chique of vrolijks, bij HEMA hebben we keuze genoeg. En ook fijn: HEMA is continu bezig met het verduurzamen van het assortiment. We vinden niet alleen duurzame materialen belangrijk, maar ook het vergroenen van de manier waarop ze gemaakt worden. Want we willen de wereld graag mooi houden en daar tegenover de klant open en eerlijk in zijn. Dat wil overigens niet zeggen dat duurzaam ook direct duur hoeft te zijn. Bij ons shop je namelijk nog steeds jouw favorieten voor een echt HEMA prijsje. Koop je jouw verjaardagskalender en andere benodigdheden op hema.nl, dan heb je je artikelen snel in huis. En het fijne is dat je de artikelen nog tot 30 dagen kunt retourneren als het toch niet helemaal is wat je zoekt. Je kunt natuurlijk ook naar één van onze winkels komen. Zo kun je direct zien en voelen of het goed bij je past. Er is altijd wel een filiaal bij jou in de buurt. Echt HEMA.