menu sluiten

Paasdecoratie

paasversiering

Ook met Pasen is het tegenwoordig helemaal in om je huis te versieren. Vrolijke paasversiering die je huis voor Pasen helemaal op z'n paasbest maken. En de paastakken zijn favoriet. De vrolijke takken die hier en daar al wat uitlopen geven meteen een voorjaarsgevoel. Door de paastakken te versieren met paasdecoratie, wordt het een vrolijk paashuis.

versierde paastakken

Bij HEMA vind je ook dit jaar weer de vrolijkste paashangers voor in je paastakken. Houten paaseitjes, in houtkleur of in vrolijke kleuren, maar ook glazen eitjes. Maar je kunt er natuurlijk ook helemaal je eigen creatieve draai aan geven. Gebruik bijvoorbeeld washitape. Knip kleine stukjes washitape en plak deze als kleine vlaggetjes om de takken heen. Kies voor een kleur, een paar kleuren zoals zwart en wit, of maak er een bont en vrolijk geheel van met heel veel verschillende kleuren tape. Met minimpompons worden je paastakken ook helemaal hip. Koop de pompons kant en klaar om maak ze zelf van katoen of wol.

paastak op de muur

Heb je niet genoeg ruimte voor een vaas met paastakken? Plak dan met washitape de vorm van paastakken op je muur. Hang paashangers op met tape of knip paaseitjes en haasjes uit karton om je paastakken mee te versieren.

shop nu

kussen paashaas 30x30

breng paassfeer in huis

shop nu
Link

houten ei 14 cm

een houten ei met rondom een mintgroen geschilderde rand

shop nu
Link

vaas konijn

witte vaas om bloemen of leuke paastakken in te steken

shop nu
Link

20-pak papieren rietjes

maak je paasbrunch extra feestelijk met deze rietjes

shop nu
Link

je huis in paassfeer

In ons paasassortiment vind je alles om je hele huis in paassfeer te brengen. Of je nu over the top Pasen wilt of wat het wat rustiger wilt houden, met de paasdecoratie van HEMA zit je goed. Met kaarsen bijvoorbeeld. Bij HEMA zijn ook dit jaar weer de leukste kaarsen te vinden in de vorm van een konijn, kip of bloem. Versier je ramen met leuke paasstickers of hang slingers op die helemaal in het paasthema passen. Zet een houten konijn, de houten standaard met 'hello spring' en een glazen kaarsvaasje bij elkaar. Zo geef je je huis een leuke paassfeer met paasdecoratie.

de leukste paasdecoratie

Vaasjes en glazen stolpen zijn hip en trendy. Ook voor Pasen. Bij HEMA vind je nu ook woonaccessoires die je huis nog meer paassfeer geven. Zoals de glazen stolp met paashaasoortjes. Je kunt hem leeg neerzetten of er juist leuke paasversiering of paaseitjes in doen. Of wat dacht je van het vaasje in de vorm van een konijn? Naast de speciale paasversiering, kun je natuurlijk ook je woonaccessoires een voorjaarsgevoel geven. Zet wat voorjaarsbolletjes in een bloempotje of wat mooie bloemen in een glazen vaas.

shop nu

paashangers

in verschillende maten, kleuren en prints

shop nu
Link

woondecoratie

maak je huis gezellig


shop nu
Link

kuikentjes

in gezellige voorjaarskleuren


shop nu
Link

kweken en zaaien

breng voorjaar in huis


shop nu
Link