Pasen HEMA

paastakken versieren

Ook met Pasen is het tegenwoordig helemaal in om je huis te versieren. Hippe paasdecoratie waarmee je je huis voor Pasen helemaal op z'n paasbest kan maken. En de paastakken zijn favoriet. De vrolijke takken die hier en daar al wat uitlopen geven meteen een voorjaarsgevoel. Door de paastakken te versieren met paasdecoratie wordt het een vrolijk paashuis.

shop paasdecoratie 

Welke paastakken kies jij?

De meeste paastakken zijn van de wilg of krulhazelaar. Deze zijn stevig genoeg om de versieringen te dragen en hebben niet veel water nodig. Maar je kunt ook gaan voor berkentakken, deze hebben een modernere uitstraling dankzij de subtiele schors. Ga jij liever voor een paastak die je ook volgend jaar weer kan neerzetten? Ga dan voor onze herbruikbare paastakken. Zien er leuk uit en je kunt er alle kanten mee op. Dan de vaas. Een transparante glazen vaas kan een luchtig en fris effect geven, terwijl een keramieken pot juist een rustieke uitstraling geeft. Kies een vaas of pot die qua stijl en formaat past bij de takken en het geheel mooi tot zijn recht laat komen.

bekijk onze paastakken

paastakken versieren doe je zo

Klaar voor het decoreren? Wie weet komen dan onderstaande tips nog goed van pas:

 

  • Verzamel je materialen: Voordat je aan de slag gaat, is het handig om al je materialen bij de hand te hebben. Denk hierbij aan een mooie tak (bijvoorbeeld uit je eigen tuin of eentje van de bloemist), decoratieve eieren, linten, veren, kleine nestjes, en eventueel wat kunstbloemen.
  • Kies een thema: Om een samenhangend en mooi geheel te creëren, kan het helpen om een thema te kiezen voor je paasdecoratie. Dit kan bijvoorbeeld een kleurenpalet zijn (zoals pastelkleuren of juist felgekleurde eieren), een bepaalde stijl (zoals landelijk, bohemian, of modern), of een specifiek motief (zoals bloemen, konijntjes, of vogels).
  • Versier je eieren: Laat je creativiteit de vrije loop en versier je eieren op verschillende manieren. Je kunt ze beschilderen met vrolijke patronen, beplakken met glitters, versieren met stickers, of zelfs een laagje decoupagelijm en stukjes papier gebruiken voor een uniek effect. Ook natuurlijke materialen zoals jute touw, veertjes en gedroogde bloemen geven een prachtig resultaat.
  • Toevoegen van linten en veren: Gebruik linten in verschillende kleuren en patronen om je paastakken op te fleuren. Bind ze om de takken heen of knoop ze vast aan de eieren voor een speels effect. Veren zijn ook een leuke toevoeging; bevestig ze met een touwtje aan de takken of steek ze tussen de eieren voor een luchtig en natuurlijk accent.
  • Creëer een gezellige sfeer: Zet je versierde paastakken op een prominente plek in huis, zoals op de eettafel, op een dressoir of in de hal. Combineer ze met andere paasdecoraties, zoals kaarsen, bloemen en kleine knuffelkonijntjes, om een warme en gezellige sfeer te creëren.
  • Betrek de kinderen erbij: Maak van het versieren van de paastakken een gezellige activiteit voor het hele gezin. Laat de kinderen hun eigen eieren versieren en helpen met het uitkiezen en ophangen van de decoraties. Zo wordt het niet alleen een feestelijke, maar ook een waardevolle familietraditie.

shop alle paashangers

HEMA pasen

start het voorjaar in paassfeer

In ons paasassortiment vind je alles om je hele huis in paassfeer te brengen. Of je nu over the top Pasen wilt, of het wat rustiger houdt, met onze paasdecoratie zit je helemaal goed. Zoals met kaarsen bijvoorbeeld. Maak jouw pasen af met leuke paaseieren. Of wat dacht je van die leuke glazen stolp met konijnenoren voor naast je versierde paastak? En ook de vazen in de vorm van een ei of konijn zijn er weer. Je kunt hem leeg neerzetten of er juist leuke paasdecoratie of gevulde paaseieren in doen. Naast de speciale paasversiering, kun je natuurlijk ook je woonaccessoires een voorjaarsgevoel geven. Zet wat voorjaarsbolletjes in een bloempotje of wat mooie bloemen in een glazen vaas.


paasdecoratie kopen

paasontbijt of -brunch

Organiseer jij het paasontbijt of de paasbrunch voor vrienden of familie? Met de tips van HEMA ben je er helemaal klaar voor. Gezellige paasdagen gegarandeerd!

lees meer
Link

knutselen met Pasen

Op zoek naar ideeën voor leuke paasknutsels? Met de paasdagen is niets gezelliger dan samen knutselen. Een leuke bezigheid voor kinderen!

lees meer
Link

HEMA paastaart

Een lekkere paastaart bestellen met Pasen? Zeker weten dat jullie hier lekker van zullen smullen. Ook leuk om mee te nemen als je op visite gaat!

taart bestellen
Link

schep & mix paaseitjes

Heb jij onze nieuwe smaken paaseieren al geproefd? In onze winkels kan je je favoriete smaken mixen. Zo kan je alle smaken uitproberen!

lees meer
Link

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje