paasdecoratie ideeën

Ook met Pasen is het tegenwoordig helemaal in om je huis te versieren. Hippe paasdecoratie waarmee je je huis voor Pasen helemaal op z'n paasbest kan maken. En de paastakken zijn favoriet. De vrolijke takken die hier en daar al wat uitlopen geven meteen een voorjaarsgevoel. Door de paastakken te versieren met paasdecoratie wordt het een vrolijk paashuis.


versierde paastakken voor een echte paassfeer

Bij HEMA vind je ook dit jaar weer de vrolijkste paashangers voor in je paastakken. Houten paaseitjes, in houtkleur of in vrolijke kleuren, maar ook glazen eitjes. Maar je kunt er natuurlijk ook helemaal je eigen creatieve draai aan geven. Gebruik bijvoorbeeld washitape. Knip kleine stukjes washitape en plak deze als kleine vlaggetjes om de takken heen. Kies voor een kleur, een paar kleuren zoals zwart en wit, of maak er een bont en vrolijk geheel van met heel veel verschillende kleuren tape. Met minimpompons worden je paastakken ook helemaal hip. Koop de pompons kant en klaar om maak ze zelf van katoen of wol. Tip: heb je niet genoeg ruimte voor een vaas met paastakken? Plak dan met washitape de vorm van paastakken op je muur. Hang paashangers op met tape of knip paaseitjes en haasjes uit karton om je paastakken mee te versieren.


shop paasdecoratie

de mooiste paasdecoratie

In ons paasassortiment vind je alles om je hele huis in paassfeer te brengen. Of je nu over the top Pasen wilt of wat het wat rustiger wilt houden, met onze ideeën voor paasdecoratie zit je helemaal goed. Zoals met kaarsen bijvoorbeeld. Bij HEMA zijn ook dit jaar weer de leukste kaarsen te vinden in de vorm van een konijn, kip of bloem. Versier je ramen met leuke paasstickers of hang slingers op die helemaal in het paasthema passen. Zet een houten konijn, de houten standaard met 'hello spring' en een glazen kaarsvaasje bij elkaar. Zo geef je je huis een leuke paassfeer met paasdecoratie.


start het voorjaar in paassfeer

Vaasjes en glazen stolpen zijn hip en trendy. Ook voor Pasen. Bij HEMA vind je nu ook woonaccessoires die je huis nog meer paassfeer geven. Zoals de glazen stolp met paashaasoortjes. Je kunt hem leeg neerzetten of er juist leuke paasdecoratie of gevulde paaseieren in doen. Of wat dacht je van het vaasje in de vorm van een konijn? Naast de speciale paasversiering, kun je natuurlijk ook je woonaccessoires een voorjaarsgevoel geven. Zet wat voorjaarsbolletjes in een bloempotje of wat mooie bloemen in een glazen vaas.


hippe paasdecoratie kopen

paasontbijt of -brunch

Organiseer jij het paasontbijt of de paasbrunch voor vrienden of familie? Met de tips van HEMA ben je er helemaal klaar voor. Gezellige paasdagen gegarandeerd!

lees meer
Link

knutselen met Pasen

Op zoek naar ideeën voor leuke paasknutsels? Met de paasdagen is niets gezelliger dan samen knutselen. Een leuke bezigheid voor kinderen!

lees meer
Link

HEMA paastaart

Een lekkere paastaart bestellen met Pasen? Zeker weten dat jullie hier lekker van zullen smullen. Ook leuk om mee te nemen als je op visite gaat!

taart bestellen
Link

schep & mix paaseitjes

Heb jij onze nieuwe smaken paaseieren al geproefd? In onze winkels kan je je favoriete smaken mixen. Zo kan je alle smaken uitproberen!

lees meer
Link