quichevormen

3 artikelen
sorteer op:
3 artikelen
filters
filter en sorteer

quichevorm Ø28cm

Deze ronde quichevorm is gemaakt van 0.38 mm staal met een speciale anti-aanbaklaag en is geschikt voor alle zoete en hartige recepten. Door de losse bodem kun je na het bakken de quiche of taart heel makkelijk uit de vorm halen, wat zorgt voor een optimaal eindresultaat. De bakvorm voor het eerste gebruik met warm water afspoelen en goed afdrogen. Daarna zonder inhoud in de oven 10 minuten inbakken op 180 graden. Vet de vorm vooraf wel even in, dan komt de quiche na het bakken nog makkelijker uit de vorm. De quichevorm kan tot 230 graden in de oven en is niet geschikt voor de magnetron. De bakvorm reinigen met warm water en goed afdrogen. Gebruik geen schuursponsje. lees meer
  • materiaal samenstelling: verchroomd staal
  • vaatwasserbestendig: nee
  • vorm: rond
  • hoogte in cm: 4
10.50

quichevorm Ø10cm - 2 stuks

Een set van twee kleine, ronde bakvormpjes om quiche in te bakken. Je kunt de quiche eenvoudig uit de vorm halen dankzij de losse bodem met speciale anti-kleeflaag. Voor variatie kun je de bakvorm ook gebruiken om kleine boterkoek mee te maken. De bakvorm voor het eerste gebruik met warm water afspoelen en goed afdrogen. Daarna zonder inhoud in de oven 10 minuten inbakken op 180 graden. Voor het bakken de bakvorm steeds lichtjes invetten. De quichevorm kan tot 230 graden in de oven en is niet geschikt voor de magnetron. Geen scherpe voorwerpen gebruiken wanneer u het baksel uit de vorm haalt, hiermee kunt de anti-aanbaklaag beschadigen. De quichevorm reinigen met warm water en goed afdrogen. Gebruik geen schuursponsje. lees meer
  • materiaal samenstelling: verchroomd staal
  • vaatwasserbestendig: nee
  • vorm: rond
  • hoogte in cm: 2
6.50

quichevorm 35cm

Een langwerpige bakvorm van 35 bij 11 cm om quiche in te bakken. Je kunt de quiche eenvoudig uit de vorm halen dankzij de losse bodem met speciale anti-aanbaklaag. Je kunt de bakvorm ook gebruiken om langwerpige boterkoek mee te maken. De bakvorm voor het eerste gebruik met warm water afspelen en goed afdrogen. Daarna zonder inhoud in de oven 10 minuten inbakken op 180 graden. Voor het bakken de bakvorm steeds lichtjes invetten. Het kan tot 230 graden in de oven en is niet geschikt voor de magnetron. Geen scherpe voorwerpen gebruiken wanneer je het baksel uit de vorm haalt, hiermee kunt de anti-aanbaklaag beschadigen. De quichevorm reinigen met warm water en goed afdrogen. Gebruik geen schuursponsje. lees meer
  • materiaal samenstelling: verchroomd staal
  • vaatwasserbestendig: nee
  • vorm: rechthoekig
  • lengte in cm: 35
10.50