springvormen

7 artikelen
sorteer op:
7 artikelen
filters
filter en sorteer

springvorm Ø24cm

Een springvorm van 0.6 mm staal met een speciale anti-aanbaklaag. Deze laag is krasbestendig, vlekbestendig en heeft een antikleef effect. De taart is na het bakken gemakkelijk uit de vorm te halen, wat zorgt voor een optimaal bakresultaat. Gebruik deze springvorm voor zowel zoete als hartige taarten. De springvormen kunnen tot 230 graden in de oven en zijn gemakkelijk schoon te maken met de hand. Voor optimaal gebruik: de bakvorm voor het eerste gebruik met warm water afspoelen en goed afdrogen. Daarna zonder inhoud in de oven 10 minuten inbakken op 180 graden. Voor het bakken de bakvorm steeds lichtjes invetten. Geen scherpe voorwerpen gebruiken wanneer u het baksel uit de vorm haalt, hiermee kunt u de anti-aanbaklaag beschadigen. De bakvorm reinigen met warm water en goed afdrogen. Gebruik geen schuursponsjes. lees meer
  • materiaal samenstelling: verchroomd staal
  • magnetronbestendig: nee
  • vaatwasserbestendig: nee
  • anti-aanbaklaag: gecoat
8.75

springvorm hoog Ø18cm

Een springvorm van 0.6 mm staal met een speciale anti-aanbaklaag. Deze laag is krasbestendig, vlekbestendig en heeft een antikleef effect. De taart is na het bakken gemakkelijk uit de vorm te halen, wat zorgt voor een optimaal bakresultaat. Deze vorm is geschikt voor het maken van dripcakes, dankzij de hoogte van 9.5 cm. Samen met de vorm van Ø12cm en Ø22 cm, maak jij de mooiste dripcakes! De springvorm kan tot 230 graden in de oven. Voor optimaal gebruik: de bakvorm voor het eerste gebruik met warm water afspoelen en goed afdrogen. Daarna zonder inhoud in de oven 10 minuten inbakken op 180 graden. Voor het bakken de bakvorm steeds lichtjes invetten. Geen scherpe voorwerpen gebruiken wanneer u het baksel uit de vorm haalt, hiermee kunt u de anti-aanbaklaag beschadigen. De bakvorm reinigen met warm water en goed afdrogen. Gebruik geen schuursponsjes. Reiniging in de vaatwasser wordt afgeraden. lees meer
  • materiaal samenstelling: verchroomd staal
  • magnetronbestendig: nee
  • vaatwasserbestendig: nee
  • anti-aanbaklaag: gecoat
11.50

springvorm Ø22cm

Een springvorm van 0.6 mm staal met een speciale anti-aanbaklaag. Deze laag is krasbestendig, vlekbestendig en heeft een antikleef effect. De taart is na het bakken gemakkelijk uit de vorm te halen, wat zorgt voor een optimaal bakresultaat. Gebruik deze springvorm voor zowel zoete als hartige taarten. De springvormen kunnen tot 230 graden in de oven en zijn gemakkelijk schoon te maken met de hand. Voor optimaal gebruik: de bakvorm voor het eerste gebruik met warm water afspoelen en goed afdrogen. Daarna zonder inhoud in de oven 10 minuten inbakken op 180 graden. Voor het bakken de bakvorm steeds lichtjes invetten. Geen scherpe voorwerpen gebruiken wanneer u het baksel uit de vorm haalt, hiermee kunt u de anti-aanbaklaag beschadigen. De bakvorm reinigen met warm water en goed afdrogen. Gebruik geen schuursponsjes. lees meer
  • materiaal samenstelling: verchroomd staal
  • magnetronbestendig: nee
  • vaatwasserbestendig: nee
  • anti-aanbaklaag: gecoat
8.

springvorm Ø15cm

Een springvorm van 0.6 mm staal met een speciale anti-aanbaklaag. Deze laag is krasbestendig, vlekbestendig en heeft een antikleef effect. De taart is na het bakken gemakkelijk uit de vorm te halen, wat zorgt voor een optimaal bakresultaat. Gebruik deze springvorm voor zowel zoete als hartige taarten. De springvormen kunnen tot 230 graden in de oven en zijn gemakkelijk schoon te maken met de hand. Voor optimaal gebruik: de bakvorm voor het eerste gebruik met warm water afspoelen en goed afdrogen. Daarna zonder inhoud in de oven 10 minuten inbakken op 180 graden. Voor het bakken de bakvorm steeds lichtjes invetten. Geen scherpe voorwerpen gebruiken wanneer u het baksel uit de vorm haalt, hiermee kunt u de anti-aanbaklaag beschadigen. De bakvorm reinigen met warm water en goed afdrogen. Gebruik geen schuursponsjes. lees meer
  • materiaal samenstelling: verchroomd staal
  • magnetronbestendig: nee
  • vaatwasserbestendig: nee
  • anti-aanbaklaag: gecoat
7.

springvorm hoog Ø12cm

Een springvorm van 0.38 mm staal met een speciale anti-aanbaklaag. Deze laag is krasbestendig, vlekbestendig en heeft een antikleef effect. De taart is na het bakken gemakkelijk uit de vorm te halen, wat zorgt voor een optimaal bakresultaat. Deze vorm is geschikt voor het maken van dripcakes, dankzij de hoogte van 9.5 cm. Samen met de vorm van Ø12cm en Ø18 cm, maak jij de mooiste dripcakes! De springvorm kan tot 230 graden in de oven. Voor optimaal gebruik: de bakvorm voor het eerste gebruik met warm water afspoelen en goed afdrogen. Daarna zonder inhoud in de oven 10 minuten inbakken op 180 graden. Voor het bakken de bakvorm steeds lichtjes invetten. Geen scherpe voorwerpen gebruiken wanneer u het baksel uit de vorm haalt, hiermee kunt u de anti-aanbaklaag beschadigen. De bakvorm reinigen met warm water en goed afdrogen. Gebruik geen schuursponsjes. lees meer
  • materiaal samenstelling: verchroomd staal
  • magnetronbestendig: nee
  • vaatwasserbestendig: nee
  • anti-aanbaklaag: gecoat
8.75

springvorm Ø24x6

In deze springvorm maak je lekkerste zoete en hartige taarten, die na het bakken gemakkelijk uit de vorm komen. De bakvorm kan tot 230 graden in de oven. Voor het eerste gebruik even afspoelen met warm water water en goed afdrogen. Daarna voor ieder gebruik steeds lichtjes invetten. Gebruik geen scherpe voorwerpen als je het baksel uit de vorm haalt, hiermee kun je de vorm beschadigen. Gebruik ook geen schuursponsjes. De vorm kan in de vaatwasser, maar wil je er langer van genieten, dan kun je hem beter even op de hand met warm water schoonmaken en afdrogen. De bakvorm is gemaakt in Italië met minder koolstof emissie, heeft een PFAS en PTFE-vrije anti-aanbaklaag en is Xcarb® gecertificeerd. lees meer
  • vaatwasserbestendig: ja
  • ovenbestendig: ja
  • vorm: rond
  • hoogte in cm: 6
11.50

springvorm hoog Ø22cm

Een springvorm van 0.38 mm staal met een speciale anti-aanbaklaag. Deze laag is krasbestendig, vlekbestendig en heeft een antikleef effect. De taart is na het bakken gemakkelijk uit de vorm te halen, wat zorgt voor een optimaal bakresultaat. Deze vorm is geschikt voor het maken van dripcakes, dankzij de hoogte van 9.5 cm. Samen met de vorm van Ø18cm en Ø22 cm, maak jij de mooiste dripcakes! De springvorm kan tot 230 graden in de oven. Voor optimaal gebruik: de bakvorm voor het eerste gebruik met warm water afspoelen en goed afdrogen. Daarna zonder inhoud in de oven 10 minuten inbakken op 180 graden. Voor het bakken de bakvorm steeds lichtjes invetten. Geen scherpe voorwerpen gebruiken wanneer u het baksel uit de vorm haalt, hiermee kunt u de anti-aanbaklaag beschadigen. De bakvorm reinigen met warm water en goed afdrogen. Gebruik geen schuursponsjes. lees meer
  • materiaal samenstelling: verchroomd staal
  • magnetronbestendig: nee
  • vaatwasserbestendig: nee
  • anti-aanbaklaag: gecoat
niet online, bekijk winkelvoorraad
14.50