4 artikelen
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • gratis afhalen en retour in de winkel
  • terugbrengen tot 30 dagen
markeer als favoriet
verkrijgbaar in de maten: M, XL, S, L snel bekijken
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • gratis afhalen en retour in de winkel
  • terugbrengen tot 30 dagen
markeer als favoriet
verkrijgbaar in de maten: XL, S, M, L snel bekijken
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • gratis afhalen en retour in de winkel
  • terugbrengen tot 30 dagen
markeer als favoriet
verkrijgbaar in de maten: S, M, L, XL snel bekijken
4 artikelen

dames jassen

Leuke dames jassen vind je bij HEMA. Het hele jaar door heeft HEMA een collectie dames jassen, aangevuld met colberts en blazers. De collectie gaat mee met het seizoen, waardoor er regelmatig nieuwe dames jassen worden toegevoegd aan het assortiment. Afhankelijk van het seizoen kan dit een winterjas, zomerjas of tussenjas zijn. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe zomer- of winterjas voor dames, bekijk dan het huidige assortiment in een HEMA winkel of kijk online op hema.nl. Alle dames jassen zijn ook eenvoudig online te bestellen. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of laten afleveren en ophalen in een HEMA winkel. Wel zo makkelijk.

 

winterjas voor dames

Ben je op zoek naar een winterjas voor dames? Kom dan naar HEMA, want als het kouder wordt, vind je bij HEMA winterjassen in het assortiment. De stof van een winterjas voor dames beschermt je niet alleen tegen de kou, maar ook tegen wind en regen. De jas houdt je dus lekker warm en droog. En een HEMA jas is niet alleen functioneel, je ziet er ook nog eens leuk uit. En voor als het echt hard regent, is een regenjas voor dames erg handig. En handschoenen kunnen ook goed van pas komen.

 

zomerjas voor dames

Als je een leuke zomerjas voor dames zoekt, kijk dan op hema.nl of in een HEMA winkel. De dames jassen zijn gemaakt van lichte en luchtige stoffen, die niet te warm zijn maar wel beschermen tegen wind en regendruppels. Ideaal ook om ‘s ochtends en ‘s avonds een jas te dragen, wanneer de temperatuur iets lager ligt dan overdag. Maar ook voor de koudere zomerdagen geschikt. Een jas is niet alleen praktisch, je ziet er met een zomerjas voor dames ook nog eens leuk uit. En je kunt zelf kiezen of je je jas gesloten of open draagt. Dames jassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen en ze gaan mee met de trends. Kortom: met een zomerjas voor dames ben je goed beschermd en zie je er ook nog eens leuk uit. Als je niet van zomerjassen houdt, dan kun je natuurlijk ook gewoon een spijkerjasje of een colbert als dames zomerjas dragen. Zo’n zomerjas voor dames kun je bovendien goed combineren met een leuk jurkje of tuniek. Daarmee is je outfit meteen af. Echt HEMA.