lamp grote fitting

categorieën

filters

prijs
4 tot 20
dimbaar
vermogen (watt)
17 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Led Kogel Clear E27 2.4W 470lm Dim

led kogel clear e27 2.4w 470lm dim

Deze LED lamp verbruikt 2.4 watt en heeft een lichtopbrengst van 470 lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van 40 watt. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

5.75

Led Kogel Glass Frost E27 2.5W 250lm

led kogel glass frost e27 2.5w 250lm

Deze LED lamp verbruikt 2.5 watt en heeft een lichtopbrengst van 250 lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van 25 watt. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

4.-

Led Reflector Clear E27 4.2W 345lm Dim

led reflector clear e27 4.2w 345lm dim

Deze LED lamp verbruikt 4.2 watt en heeft een lichtopbrengst van 345 lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van 60 watt. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

7.50

Led Smart Peer Clear E27 7W 806lm

led smart peer clear e27 7w 806lm

Deze smart peer LED lamp is gemaakt van glas en heeft een LED filament met helder licht. De lamp is dimbaar (lichtsterkte feller en zachter) zonder deze aan te sluiten op een dimmer en ook de kleurtemperatuur is instelbaar (warmer en kouder). Je bedient de lamp namelijk op afstand via wifi met de gratis HEMA smart app of de HEMA smart afstandsbediening. De app is beschikbaar voor IOS en Android. Heb je al slimme apparaten in huis? HEMA smart werkt ook in combinatie met bijvoorbeeld Google Home of een Alexa speaker. Koppel deze apparaten aan de HEMA smart lampen en bedien je lampen eenvoudig met je stem. Met de smart producten van HEMA haal je het gemak in huis.

14.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Led Globe Clear E27 4W 350lm G125

led globe clear e27 4w 350lm g125

Deze decoratieve globelamp heeft mooi helder glas, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Het LED filament geeft warm sfeervol licht. Deze LED lamp verbruikt 4 watt en heeft een lichtopbrengst van 350 lumen. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

14.50

Led Globe Kopspiegel Zwart E27 4W 280lm G125

led globe kopspiegel zwart e27 4w 280lm g125

Deze glazen zwarte kopspiegellamp heeft een moderne uitstraling en geeft warm sfeervol licht. De spiegelrand aan de binnenkant weerkaatst het licht in een andere richting en zorgt voor indirect licht dat niet verblind. De LED lamp verbruikt 4 watt en heeft een lichtopbrengst van 280 lumen. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

20.-

Led Peer Smd Flame E27 4.9W 396lm

led peer smd flame e27 4.9w 396lm

Deze LED lamp verbruikt 4.9 watt en heeft een lichtopbrengst van 396 lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van 35 watt. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

5.25

Led Kogel Clear E27 2.1W 140lm

led kogel clear e27 2.1w 140lm

Deze LED lamp verbruikt 2.1 watt en heeft een lichtopbrengst van 140 lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van 15 watt. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

4.-

Led Kogel Clear E27 2.1W 250lm

led kogel clear e27 2.1w 250lm

Deze LED lamp verbruikt 2.1 watt en heeft een lichtopbrengst van 250 lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van 25 watt. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

4.-

Led Peer Clear E27 2.1W 250lm

led peer clear e27 2.1w 250lm

Deze LED lamp verbruikt 2.1 watt en heeft een lichtopbrengst van 250 lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van 25 watt. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

4.-

Led Peer Goud E27 4W 310lm

led peer goud e27 4w 310lm

Deze decoratieve peerlamp heeft mooi goudkleurig glas, wat zorgt voor een klassieke uitstraling. Het LED filament geeft warm sfeervol licht. Deze LED lamp verbruikt 4 watt en heeft een lichtopbrengst van 310 lumen. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

7.-

Led Peer Glass Frost E27 2.1W 250lm

led peer glass frost e27 2.1w 250lm

Deze LED lamp verbruikt 2.1 watt en heeft een lichtopbrengst van 250 lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van 25 watt. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

5.75

Led Kogel Frost E27 4.2W 470lm Dim

led kogel frost e27 4.2w 470lm dim

Deze LED lamp verbruikt 4.2 watt en heeft een lichtopbrengst van 470 lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van 40 watt. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

5.75

Led Kogel Smd Flame E27 2.9W 215lm

led kogel smd flame e27 2.9w 215lm

Deze LED lamp verbruikt 2.9 watt en heeft een lichtopbrengst van 215 lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van 22 watt. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

4.-

Led Smart Edison Goud E27 7W 806lm St64

led smart edison goud e27 7w 806lm st64

Deze smart edison LED lamp is gemaakt van goudkleurig glas, wat zorgt voor een mooi en warm effect. Het LED filament geeft warm sfeervol licht. De lamp is dimbaar (lichtsterkte feller en zachter) zonder deze aan te sluiten op een dimmer en ook de kleurtemperatuur is instelbaar (warmer en kouder). Je bedient de lamp namelijk op afstand via wifi met de gratis HEMA smart app of met de HEMA smart afstandsbediening. De app is beschikbaar voor IOS en Android. Heb je al slimme apparaten in huis? HEMA smart werkt ook in combinatie met bijvoorbeeld Google Home of een Alexa speaker. Koppel deze apparaten aan de HEMA smart lampen en bedien je lampen eenvoudig met je stem. Met de smart producten van HEMA haal je het gemak in huis.

16.-

Led Kogel Smd E27 2.9W 250lm - 2 Stuks

led kogel smd e27 2.9w 250lm - 2 stuks

Deze LED lamp verbruikt 2.9 watt en heeft een lichtopbrengst van 250 lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van 25 watt. LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

7.-

Led Smart Peer Smd White 9.4W 806lm

led smart peer smd white 9.4w 806lm

Deze smart peer LED lamp heeft wit licht. De lamp is dimbaar (lichtsterkte feller en zachter) zonder deze aan te sluiten op een dimmer en ook de kleurtemperatuur is instelbaar (warmer en kouder). Je bedient de lamp namelijk op afstand via wifi met de gratis HEMA smart app of de HEMA smart afstandsbediening. De app is beschikbaar voor IOS en Android. Heb je al slimme apparaten in huis? HEMA smart werkt ook in combinatie met bijvoorbeeld Google Home of een Alexa speaker. Koppel deze apparaten aan de HEMA smart lampen en bedien je lampen eenvoudig met je stem. Met de smart producten van HEMA haal je het gemak in huis.

11.50

lamp met een grote fitting kopen

Bij het inrichten van je huis is het belangrijk om goede verlichting niet te vergeten. Lampen kunnen namelijk voor extra sfeer zorgen en zijn ook nog eens hartstikke functioneel. Maar op het gebied van verlichting valt ontzettend veel te kiezen. Er zijn verschillende soorten lichten voor verschillende omgevingen, zo ook bij HEMA. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een halogeen lamp, maar ook ledlampen in allerlei soorten en maten. Op deze pagina vertellen we je alles over de lampen met een grote fitting in ons assortiment. Binnen deze grote fitting lampen kun je ook nog kiezen uit verschillende wattages en lumen. Deze vertellen je meer over het energieverbruik en de lichtopbrengst van de lamp met een grote fitting.


led lamp met een grote fitting van HEMA

Wellicht denk je dat led lampen met een grote fitting allemaal hetzelfde zijn, maar dat is niet zo. Ze hebben allemaal een andere vorm. Dit kan van belang zijn als je een lamp met grote fitting zoekt voor bijvoorbeeld een transparante tafellamp. Dan wil je het liefst dat de lamp niet alleen past, maar ook mooi staat. Bovendien is het belangrijk om te weten of je een felle of juist minder felle lamp wilt. Ook valt er te kiezen uit helder of juist warmer licht. Allemaal dingen om over na te denken als je op zoek gaat naar een geschikte grote led lamp in de soort e27. Dit betekent dat de lamp een schroeffitting met een diameter van 27 millimeter heeft, oftewel: dat het een lamp met een grote fitting is. Omdat we het bij HEMA belangrijk vinden dat lampen energiezuinig zijn, vind je in ons assortiment grote fitting led lampen. Ook goed om te weten is dat onze grote fitting e27 lampen altijd van goede kwaliteit zijn voor een klein prijsje.


grote fitting lamp online bestellen

Kun jij nog wel een ledlamp met een grote fitting gebruiken? Kijk dan op de afdeling klussen in een van onze filialen. Daar vind je al onze lampen met een grote fitting. Online bestellen kan natuurlijk ook, wel zo makkelijk. Op de pagina waar je nu bent vind je alle lampen waar je uit kunt kiezen. Bovendien kun je meteen nog andere handige dingen op het gebied van elektra, zoals batterijen, bestellen. Dan heb je die ook weer op voorraad. Zoek je juist een lamp die je gemakkelijk mee kunt nemen? Geen zorgen, je vindt bij ons ook gewoon een handige zaklamp. Zo is er voor ieder wat wils. Echt HEMA.