second skin

categorieën

filters

prijs
3 tot 8
kleur
dessin
naden
21 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Dameshipster Second Skin Micro Beige (beige)

dameshipster second skin micro beige

Een beige dameshipster die voelt en draagt als een tweede huid. De hipster is onzichtbaar onder kleding. Wasvoorschrift: wassen met gelijke kleuren.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Damesstring Second Skin Micro Zwart (zwart)

damesstring second skin micro zwart

Second skin string gemaakt van micro en beschikbaar in verschillende kleuren. Door de laser gesneden afwerking voelt de string aan als een tweede huid en is het niet zichtbaar onder kleding. Onze slips worden met zorg geselecteerd en getest op duurzaamheid en een goed pasvorm. Ook zijn de slips gemakkelijk te wassen en blijft de kleur lang mooi. Wasvoorschriften: wassen met gelijke kleuren.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dameshipster Second Skin Zwart (zwart)

dameshipster second skin zwart

Second skin dames hipster gemaakt van micro. Voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder kleding. Door de laser gesneden afwerking voelt de hipster aan als een tweede huid en is onzichtbaar onder kleding.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Damesboxer Second Skin Micro Zwart Donkergrijs (donkergrijs)

damesboxer second skin micro zwart donkergrijs

Een second skin boxer gemaakt van micro en beschikbaar in verschillende kleuren. De boxer voelt en draagt hierdoor als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. Onze slips worden met zorg geselecteerd en getest op duurzaamheid en een goed pasvorm. Ook zijn de slips gemakkelijk te wassen en blijft de kleur lang mooi. Wasvoorschriften: wassen met gelijke kleuren.

3.-

maat
L, M, S, XL, XS
  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Damesslip Second Skin Micro Rood (rood)

damesslip second skin micro rood

Deze rode dames slip is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant van de beenopeningen. De taille is afgewerkt met een elastisch kanten randje.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Damesstring Second Skin Micro Rood (rood)

damesstring second skin micro rood

Deze rode dames string is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant van de beenopeningen. De taille is afgewerkt met een elastisch kanten randje.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Damesstring Second Skin Micro Beige (beige)

damesstring second skin micro beige

Een beige string die voelt en draagt als een tweede huid en onzichtbaar is onder kleding.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames Hipster Second Skin Micro Zwart (zwart)

dames hipster second skin micro zwart

Deze zwarte dames hipster is gemaakt van zachte micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant. De hipster heeft een mooie kanten bies in de taille.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames String Second Skin Micro Blauw (blauw)

dames string second skin micro blauw

Deze blauwe dames string is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. Voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames String Second Skin Micro Zwart (zwart)

dames string second skin micro zwart

Deze zwarte dames string is gemaakt van zachte micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant. De string heeft een mooie kanten bies in de taille.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dameshipster Second Skin Micro Rood (rood)

dameshipster second skin micro rood

Deze rode dames hipster is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant van de beenopeningen. De taille is afgewerkt met een elastisch kanten randje.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames String Second Skin Micro Met Kant Roze (roze)

dames string second skin micro met kant roze

Deze roze dames string met een elastisch kanten randje in de taille is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames String Second Skin Micro Middenbruin (middenbruin)

dames string second skin micro middenbruin

Deze middenbruine dames string is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames Slip Second Skin Micro Met Kant Roze (roze)

dames slip second skin micro met kant roze

Deze roze dames slip met een elastisch kanten randje in de taille is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames Slip Second Skin Micro Zwart (zwart)

dames slip second skin micro zwart

Deze zwarte dames slip is gemaakt van zachte micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant. De slip heeft een mooie kanten bies in de taille.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames Hipster Second Skin Micro Lichtroze (lichtroze)

dames hipster second skin micro lichtroze

Deze lichtroze dames hipster is gemaakt van zachte micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant. De hipster heeft een mooie kanten bies in de taille.

8.-

3.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames Slip Second Skin Micro Blauw (blauw)

dames slip second skin micro blauw

Deze blauwe dames slip is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames Hipster Second Skin Micro Blauw (blauw)

dames hipster second skin micro blauw

Deze blauwe dames hipster is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. Voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder kleding.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames Hipster Second Skin Micro Met Kant Roze (roze)

dames hipster second skin micro met kant roze

Deze roze dames hipster met een elastisch kanten randje in de taille is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames Hipster Second Skin Micro Middenbruin (middenbruin)

dames hipster second skin micro middenbruin

Deze middenbruine dames hipster is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS
Dames Slip Second Skin Micro Middenbruin (middenbruin)

dames slip second skin micro middenbruin

Deze middenbruine dames slip is gemaakt van zacht micro en heeft een katoenen kruisje. De slip voelt en draagt als een tweede huid en is onzichtbaar onder je kleding. De geplakte randen van elastiek zijn mooi weggewerkt aan de binnenkant.

8.-

maat
L, M, S, XL, XS