tissuebox

categorieën

filters

prijs
1 tot 4
5 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

tissuebox kopen

Er zijn producten die gewoon altijd handig zijn om in de buurt te hebben. Een tissuebox bijvoorbeeld. Zet er eentje op het aanrecht, op de kast, op je nachtkastje of in de badkamer, want je zult zien dat ‘ie altijd wel van pas komt. Als je snotterig bent bijvoorbeeld, dan ben je blij als er een tissuebox binnen handbereik is. En een verdrietig moment kan er ook voor zorgen dat je naar de tissues grijpt. Maar niet alleen dan komen ze van pas, ook als je een doekje nodig hebt voor andere dingen, zoals het afvegen van je mond (of dat van je kind), het wegvegen van iets dat geknoeid is of een kring die per ongeluk ontstaan is door een nat glas. Kortom: een tissuebox in huis is hartstikke handig. En wij hebben ze voor je.


tissues in allerlei soorten

Omdat we bij HEMA houden van handig en willen dat je iets te kiezen hebt, kun je bij ons terecht voor allerlei tissueboxen. Je vindt ze op de afdeling persoonlijke hygiëne, waar je ook onder meer zakdoekjes, maandverband en vochtig toiletpapier kunt krijgen. Zo’n tissuedoos zit – zoals de naam al doet vermoeden - vol met vele tissues, vaak wel 100 of 200 stuks. Dat zorgt ervoor dat je er lekker lang mee vooruit kunt. Afhankelijk van waarvoor je ze gebruikt, kun je kiezen voor 2-laags, 3-laags of zelfs 4-laags doekjes. De hoeveelheid lagen bepaalt de stevigheid en dikte van de doekjes. Sommige zijn ultrazacht, bijvoorbeeld met aloë vera, wat ze erg geschikt maakt voor natte neuzen. Dan kun je het met recht een zakdoekendoos noemen. Merk je dat zo’n zakdoekjes doos er in jouw gezin erg snel doorheen gaat? Dan kun je ook een kunststof, stevige tissuebox kopen waar je de doekjes in kunt doen. Deze is navulbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De echte HEMA-liefhebber kan ook kiezen voor een tissuedoos in de vorm van een tompouce. Dat staat nog geinig ook.


tissuedoos online bestellen

Kun je ook nog wel zo’n zakdoekendoos gebruiken? Kom dan langs in een van onze filialen of bestel er een online. Op de pagina waar je nu zit kun je alle tissueboxen zien die we nu in het assortiment hebben. Wellicht is het naast het kopen van een nieuwe zakdoekjes doos ook wel tijd om je voorraad aan te vullen. Dan kun je meteen een aantal andere producten erbij bestellen. Wel zo makkelijk, want alles wordt dan in één keer bij je thuisbezorgd.


Wat dacht je van onze fijne gezichtsreiniging? Van watjes tot lotion en van scrub tot een cleaning brush voor je gezicht: we hebben het allemaal. Als je dan toch bezig bent, kun je er meteen wat scheermesjes, ontharingsstrips of een pincet bij bestellen van onze afdeling scheren. Na het ontharen nog even een lekker luchtje spuiten? Kies dan nog een fijne deodorant uit en klaar ben je. Het is heel makkelijk, want op hema.nl kun je alles met een druk op de knip in je online winkelmandje gooien. Zo, op die voorraad kun je voorlopig wel even teren. Echt HEMA.