vegan douchegel

categorieën

filters

prijs
2 tot 4
12 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Douchegel Energizing 250ml

douchegel energizing 250ml

Deze douchegel met broccoli-extract en aloë vera reinigt, verzorgt en geeft je positieve energie. De gel bevat een natuurlijk parfum, maar geen SLS, SLES en kleurstoffen. 99% Van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

3.75

Douchegel Peach 500ml

douchegel peach 500ml

Een fruitige douchegel met aloë Vera, die geschikt is voor dagelijks gebruik en voor het hele gezin. Lekker onder de douche genieten van de zachte geur van perzik. De fles is voor 100% gemaakt van gerecycled materiaal.

3.-

Douchegel Fruity 500ml

douchegel fruity 500ml

Een fruitige douchegel met aloë Vera, die geschikt is voor dagelijks gebruik en voor het hele gezin. Lekker onder de douche genieten van de friszoete, fruitige geur met tonen van watermeloen en jasmijn. De fles is voor 100% gemaakt van gerecycled materiaal.

3.-

Douchegel Komkommer 250ml

douchegel komkommer 250ml

Een verfrissende douchegel met komkommerextract en aloë vera. Ten minste 90% van de ingrediënten komt van natuurlijke oorsprong en de fles is 100% recyclebaar. De gel is gemaakt zonder SLS, SLES en kleurstoffen.

3.75

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Douchegel Citrus 500ml

douchegel citrus 500ml

Een fruitige douchegel met aloë Vera, die geschikt is voor dagelijks gebruik en voor het hele gezin. Lekker onder de douche genieten van de friszoete citrusgeur. De fles is voor 100% gemaakt van gerecycled materiaal.

3.-

Douchegel Açai 250ml

douchegel açai 250ml

Een verzorgende douchegel met açaibessen-extract en aloë vera. De douchegel is vrij van kleurstoffen, PEG, SLS en SLES. Tenminste 98% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en de fles is voor 100% gemaakt van gerecyclede materialen.

3.75

Douchegel Mint 500ml

douchegel mint 500ml

Een fruitige douchegel met aloë Vera, die geschikt is voor dagelijks gebruik en voor het hele gezin, leeftijd vanaf 3 jaar. Lekker onder de douche genieten van de menthol en pepermunt die een heerlijk tintelend gevoel van frisheid op je huid geven. De fles is voor 100% gemaakt van gerecycled materiaal.

3.-

Douchegel Met Granaatappelextract 250ml

douchegel met granaatappelextract 250ml

Een heerlijke hydraterende douchegel met granaatappelextract en aloe vera, maar zonder SLS, SLES en kleurstoffen. De grondstoffen zijn voor minstens 90% ban natuurlijke afkomst en de de fles is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

3.75

Douchegel 2 Fasen 250ml

douchegel 2 fasen 250ml

Deze 2 fasen douchegel of badschuim met heemstwortel en kersenextract heeft een frisse bloemengeur met tonen van iris, jasmijn en amber. Minstens 89% van de ingrediënten is van natuurlijke origine en de fles is helemaal gemaakt van Rpet. De gel is vrij van PEG, SLS en SLES.

4.-

3.-

Douchegel Met Amandelolie 250ml

douchegel met amandelolie 250ml

Een verzorgende douchegel met amandelolie en Aloë vera. De douchegel bevat geen SLS, SLES en kleurstoffen. Tenminste 90% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en de fles is voor 100% gemaakt van gerecyclede materialen.

3.75

Douchegel Dode Zee 250ml

douchegel dode zee 250ml

Een revitaliserende douchegel met Dode Zee mineralen en algenextract, maar zonder SLS, SLES en kleurstoffen. Tenminste 90% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en de fles is voor 100% gemaakt van gerecyclede materialen. De gel reinigt en verkwikt.

3.75

Bad- En Douchegel Aloë Vera 1L

bad- en douchegel aloë vera 1l

Een grote fles bad- en douchegel met aloë vera, geschikt voor dagelijks gebruik door het hele gezin. Tenminste 95% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en de fles is voor 30% gemaakt van R-pet gerecyclede materialen. De gel heeft een frisse bloemengeur met tonen van groene bloemen en grapefruit.

2.-