waterfles met rietje

categorieën

filters

prijs
4 tot 5
kenmerk
kleur
diameter in cm
hoogte in cm
3 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

waterfles met rietje kopen bij HEMA

Wordt je kleintje wat groter en wilt het graag zelf gaan drinken, dan wordt het misschien tijd voor een waterfles met rietje. Het fijne aan een drinkfles met inklapbaar rietje, is dat je niet bang hoeft te zijn dat de drinkfles met rietje gaat knoeien. Nog een groot voordeel is dat er uit een bidon met rietje vaak meer gedronken wordt. Zo komt je kleintje goed aan het dagelijkse benodigde vocht. Bij HEMA hebben we een ruim aanbod verschillende soorten waterflessen met rietjes, met de leukste printjes. Op hema.nl filter je makkelijk tussen de categoriepagina’s, om te vinden wat je zoekt.


bidon met rietje zonder te knoeien

Een waterfles met rietje wordt meestal gebruikt door kinderen, echter zijn er ook volwassenen die fan zijn van de drinkfles met afsluitbaar rietje. Dankzij het rietje drink je vaak meer dan als je uit een gewone beker zou drinken. Bij HEMA hebben we dan ook transparante waterflessen met rietjes . Dankzij de draaidop kun je de drinkfles met afsluitbaar rietje makkelijk meenemen naar je werk, waardoor je niet snel vergeet te drinken. Koop je er ook direct een fijne lunchbox bij om je eigen boterhammen mee te nemen, dan ga je goed voorbereid op pad. Ook fijn: de drinkfles inclusief rietje kan in de vaatwasser. Om het rietje nog beter schoon te maken, kun je eventueel nog een schoonmaakborsteltje erbij kopen. Koop je de waterfles om je kind met een rietje te leren drinken, neem dan ook eens een kijkje bij ons kinderbestek. We hebben de leukste printjes zoals sterren, cijfers en stippen. Ook als je kind nóg wat groter wordt en het toe is aan een drinkbeker zonder rietje en met losse dop, kun je bij HEMA kiezen uit een ruim assortiment. Of voor andere accessoires zoals onderzetters. Dankzij de vele categorieën op hema.nl, vind je snel wat je zoekt. En ook niet onbelangrijk, bij HEMA zijn we continu bezig om zo duurzaam mogelijk te produceren. Zo is onze doelstelling om in 2025 100% gerecycled of hernieuwbaar materiaal voor plastic of polyester producten te gebruiken, met 25% reductie van plastic consumentenverpakkingen. Om dit beleid te onderstrepen, heeft HEMA in 2019 het Plastic Pact en in 2020 het Knal- en Spatplastic convenant ondertekend. Zo kun je de waterfles inclusief rietje kopen bij HEMA met een gerust gevoel.


drinkfles met rietje op hema.nl

Of je nu op zoek bent naar benodigdheden voor je baby, peuter, puber of voor jezelf, bij HEMA hebben we een ruim aanbod in de meest uiteenlopende huis- tuin en keukenbenodigdheden. En uiteraard behouden al onze producten gewoon een echt HEMA-prijsje. Je kunt natuurlijk langskomen in één van onze ruim 500 filialen, maar op de website shop je nét even iets sneller. Met een paar muisklikken heb je je artikelen namelijk snel en makkelijk in huis. Ben je toch niet helemaal tevreden, dan kun je de artikelen nog tot 30 dagen retour sturen. Wel zo makkelijk. Koop jouw waterfles met rietje snel op hema.nl en ontdek het gemak.