wekkers analoog

categorieën

filters

prijs
7 tot 12
breedte in cm
hoogte in cm
kleur
lengte in cm
type batterij
2 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

analoge wekkers kopen

Een analoge wekker, tegenwoordig zou je er misschien niet zo snel meer aan denken. Je hebt je mobiele telefoon, toch? Klopt, maar een analoge wekker is juist hartstikke handig. Voor in de slaapkamer bijvoorbeeld. Om te beginnen kun je hier ’s nachts in één oogopslag op zien hoe laat het is. Dan hoef je tenminste niet die smartphone in te drukken en kun je je met een gerust hart weer omdraaien. Een analoge wekker met verlichting is daar ontzettend handig voor. Maar ook het zetten van een wekker die analoog is heeft zijn voordelen. En dat heeft ook alles te maken met die eerder genoemde telefoon. Daar komen namelijk vaak meldingen op binnen, die je meteen bij het wakker worden ziet als je je wekker uit drukt. Op een analoge wekker heb je hier geen last van. Je kunt eerst rustig wakker worden zonder meteen van alles te lezen op je smartphone. Ja, zo’n ouderwetse klok is zo gek nog niet.


reiswekkers die analoog zijn vind je bij HEMA

Bij HEMA hebben we verschillende analoge wekkers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bellenwekker, die ken je vast nog wel van vroeger. Of voor een klein vierkant exemplaar, want meer heb je ook niet nodig. Zoals gezegd zijn ze handig voor in de slaapkamer, maar ook ideaal voor op reis. Analoge wekkers zijn namelijk makkelijk mee te nemen. Reiswekkers die analoog zijn werken bijvoorbeeld op batterijen, dus zo heb je geen gedoe met snoeren en stopcontacten. Zo kun je dus ook vanuit je tentje weten hoe laat het is. En ook in de caravan is een analoge reiswekker handig, dus stop ‘m vooral in je koffer. Als je geen zin hebt om ook nog een zaklamp mee te nemen in je tent, kies dan voor een analoge wekker met verlichting of een van onze analoge wekkers met verlichte wijzerplaat. Dan weet je zeker dat je ook ’s nachts in het donker weet hoe laat je wakker bent geworden. Het kan altijd van pas komen, helemaal als je telefoon binnen aan de oplader ligt bijvoorbeeld. Nu we het toch over reizen hebben: bij HEMA hebben we natuurlijk nog veel meer reisaccessoires. Mocht je die zaklamp dus toch wel mee willen nemen, of een slaapmasker of oordoppen, dan kun je daar even een kijkje nemen.


analoge wekker met verlichting

Kun je in je slaapkamer wel zo’n analoge wekker met verlichte wijzerplaat gebruiken? Kom dan even bij de analoge wekkers kijken in een van onze HEMA filialen. Dan zie je meteen welke soorten we allemaal hebben, hoe groot ze zijn, welk gewicht ze hebben en welke het meest geschikt is voor jou. Als je meer nodig hebt voor in de slaapkamer, kun je daar ook meteen even voor kijken. Een nieuw dekbed bijvoorbeeld is ook erg fijn, en als je dan toch bezig bent neem je er meteen lekkere hoofdkussens bij. Dat klinkt goed, toch? Als je liever online een wekker bestelt die analoog is, is dat natuurlijk geen punt. Op hema.nl vind je ook ons volledige assortiment en daar kun je makkelijk en snel bestellen. Stop alles even in je digitale winkelmand en je bent er. Wij zullen zorgen dat het zo snel mogelijk bij jou thuisbezorgd wordt. Echt HEMA.