Een zonnige dag wordt nog leuker met onze ‘Summer Disaster’ collectie.
Samen met de creatievelingen van Studio Job heeft HEMA deze zomerse collectie artikelen ontworpen, vol vrolijke en kleurrijke prints.
Haal het zonnetje in huis en shop de collectie nu bij HEMA.

 

Eating Outside

Maak kennis met de Eating Outside serviescollectie. Deze is gemaakt van melamine, en dus zijn de schaaltjes, bekers en borden van deze stevige soort kunstof ideaal om mee te nemen en buiten te gebruiken. Kies voor een collectie in dezelfde print, of mix & match er op los. Dek de tafel met het bijpassende tafelzeil, of maak gebruik van het mooie picknickkleed.


bekijk nu Link
 

Beach Life

Je bent de vrolijkste verschijning op het strand in de Beach Life badmode en slippers met bijpassende print. Voor een frisse duik in het water is ons luchtbed onmisbaar. Zo kun je al dobberend van het zonnetje genieten.
En met de zwemband kunnen ook de kleinste leden van de familie veilig meedoen met alle waterpret.


bekijk nu Link
de designer aan het woord..
ontdek onze favorieten

Studio Job en HEMA slaan de handen ineen

Het Nederlandse ‘Studio Job’ is wereldberoemd. Wat zij maken zit tussen design en kunst in. Samen met deze creatievelingen heeft HEMA de ‘Summer Disaster’ collectie ontwikkeld. Een kleurrijke en vrolijke collectie met allerlei zomerse artikelen voor in en rondom huis. Het is niet de eerste keer dat HEMA de handen ineen slaat met een creatieve partij. Na succesvolle collecties met bijvoorbeeld Viktor & Rolf, Yolanthe en Chantal Jansen is het nu dus het moment voor Studio Job om zo’n unieke reeks artikelen te ontwikkelen.

Maar wat bedoelt Studio Job nu weer met Summer Disaster? Denk bijvoorbeeld aan smeltende ijsjes, zoemende stekers, zwartgeblakerde BBQ-worstjes, een zee vol enge haaien en strand vol kwallen. Zomer is heerlijk, maar daarom niet meteen perfect. En dat is iets waar Studio Job en HEMA graag aandacht aan wilden geven. Zomer met een knipoog dus. Studio Job heeft al deze elementen op een creatieve manier gecombineerd in kleurrijke prints.

Studio Job collectie

De collectie is verdeeld in twee productthema’s: Eating Outside (voor picknicken en buiten tafelen) en Beach Life (voor een dagje strand, zwembad of elkaar pesten met de tuinslang). Zo is er een uitgebreid servies van melamine door HEMA en Studio Job ontworpen. Schaaltjes, bekers en borden in deze stevige soort kunststof zijn ideaal om mee te nemen en buiten te gebruiken. Ze wegen praktisch niets maar zien er net zo mooi uit als je favoriete servies. Je maakt ze ook gemakkelijk weer schoon en kunt ze nog jaren bewaren voor BBQs, picknicken of kampeervakanties. Ga voor een collectie in dezelfde print, of mix & match – wat jij zelf leuk vindt. Dek de tafel met het bijpassende tafelzeil of maak gebruik van mooie picknickkleed als je buiten de deur eet. En neem alle lekkere hapjes en drankjes mee in de vrolijke koeltas. Zo neem je je zomerse feestje overal gemakkelijk mee naar toe.

Met de Summer Disaster collectie kun je niet alleen je tafel mooi aankleden – ook voor jouzelf zit er van alles moois bij. Teenslippers waren nog nooit zo vrolijk, en je slentert met liefde over het strand in de badmode en op de slippers met bijpassende print. Voor een frisse duik in het water is het luchtbed ideaal. Zo kun je al dobberend van het zonnetje genieten. En met de zwemband kunnen zelfs de kleinste leden van de familie veilig mee doen met de waterpret. Een van de fijnste dingen aan een lange, warme zomer zijn de avonden in de tuin. De zon is al bijna onder, binnen wacht een sauna-slaapkamer op je, dus toch nog een drankje in de tuin. Steek er een vrolijk kaarsje bij aan en het blijft toch nog een beetje zonnig. En komt er nou een vervelende vlieg op dat ene vlammetje af? Daar hebben we natuurlijk ook gewoon een fantastische vliegenmepper voor ontworpen. Wat het weer ook gaat doen deze zomer, en wat je plannen ook zijn: je vrolijkt het zomerseizoen altijd op door wat van de Summer Disaster artikelen in huis te halen. De collectie zit ook vol artikelen die leuk zijn om cadeau te geven aan iemand die de Summer Disaster knipoog wel kan waarderen.

Studio Job samenwerking

We zijn erg trots op deze mooie samenwerking met Studio Job en worden erg vrolijk van het eindresultaat. Hopelijk toveren we hiermee het zomerzonnetje in vele huizen in Nederland. Shop de collectie online of kom langs in een van onze winkels.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje